Dodaj do ulubionych

Regency Resorts

06.06.07, 11:28
Witam.Mam pytanie:czy jest może ktoś na forum, kto był w Regency Resorts w
ramach oferty HTC?
Obserwuj wątek
    • mariola31 Re: Regency Resorts 07.06.07, 22:43
      Ja byłam 4 lata temu, hotel bardzo ładny, super basen, z restauracji nie
      korzystałam, ale wieczorami ciekawe imprezy organizowali
      • ka2812 do:mariola 31 07.06.07, 23:19
        do mariola 31. Prosze o ile to mozliwe o wiecej informacji.
        • mariola31 Re: do:mariola 31 11.06.07, 19:09
          Mieliśmy apartament na parterze bardzo blisko basenu. Z tarasu wchodziło sie do
          salonu z aneksem kuchannym, tam rozkładane łóżko, telewizor stół, kuchnia w
          pełni wyposażona, szklanki, nawet kieliszki :-) i kuchenka mikrofalowa. Drugi
          pokój to duża malżeńska sypialnia z olbrzymim łóżkiem i szafą. Łazienka z wanną
          i prysznicem. Co drugi dzień sprzątanie i wymiana ręczników. Na terenie hotelu
          znajduje się piekarnia i sklep, ale my robiliśmy zakupy w nieopodal polożonym
          markecie chyba nazywał sie netto o ile dobrze pamiętam, ale było dużo taniej.
          www.regencyresorts.com/clubeng.htm
          Wejdź na tę stronę, tam jest kilka fotek i opis hotelu i muszę powiedzieć że
          bardzo dokładne.

A czy mogę zapytać dlaczego właśnie ten hotel?
        • mariola31 Re: do:mariola 31 11.06.07, 19:15
          a i jeszcze do plaży trzeba kawałek dojść, z górki, ale z powrotem już pod
          górkę, bardzo blisko jest też duży Aquapark, z występami delfinów. W hotelu jest
          też wypożyczalnia samochodów ale dosyc droga, my korzystaliśmi z jednej w
          mieście. No i łatwy dojazd do autostrady. Basen jest czysty i naprawdę tak
          wygląda jak na zdjęciach. Bardzo podobne sami zrobiliśmy. Póżniej postaram się
          wstawić jakieś zdjęcia. I baaaardzo zazdroszczę wyjazdu na Teneryfę bo to
          przepiekna wyspa

Pozdrawiam
          Mariola
          • lukilukk Re: do:mariola 31 17.06.07, 10:33
            Nie wiem gdzie była mariola31 ale wnioskując z opisu mogę z całą pewnością
            stwierdzić że byliśmy w tym samym miejscu. Zdecydowanie odradzam chyba że
            chcesz poczuć się jak turysta III kategorii. Teneryfa jest piękna i ze
            wszystkich wysp ta właśnie przede wszystkim godna jest odwiedziń, ale ludzie
            nie w tym hotelu!! Zapomnijecie zupełnie o sieci Regency Club bo to wtopa.
            ps. jeśli chodzi o Teneryfę nie zdecydowałbym się chyba tez na hotel Belair
            (chyba taka jest pisownia). Zdecydowany minus to lokalizacja. Polecam hotele
            połozone między autostradą a plażą. Wszystko co wyżej zmuszać Was będzie do
            korzystania z taksówek albo pożyczenia na cały pobyt samochodu.
            • Gość: d Re: do:mariola 31 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.06.14, 20:10
              Czy mógłby ktoś napisać cokolwiek na temat poszczególnych obiektów wchodzących w skład Regensy Resort? Mam na myśli porównanie :

Regency Country Club
              Regency Club
              Regency Beach Club
              Regency Heights
              Paradise Court

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka