ka2812 06.06.07, 11:28 Witam.Mam pytanie:czy jest może ktoś na forum, kto był w Regency Resorts w ramach oferty HTC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariola31 Re: Regency Resorts 07.06.07, 22:43 Ja byłam 4 lata temu, hotel bardzo ładny, super basen, z restauracji nie korzystałam, ale wieczorami ciekawe imprezy organizowali Odpowiedz Link Zgłoś
ka2812 do:mariola 31 07.06.07, 23:19 do mariola 31. Prosze o ile to mozliwe o wiecej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola31 Re: do:mariola 31 11.06.07, 19:09 Mieliśmy apartament na parterze bardzo blisko basenu. Z tarasu wchodziło sie do salonu z aneksem kuchannym, tam rozkładane łóżko, telewizor stół, kuchnia w pełni wyposażona, szklanki, nawet kieliszki :-) i kuchenka mikrofalowa. Drugi pokój to duża malżeńska sypialnia z olbrzymim łóżkiem i szafą. Łazienka z wanną i prysznicem. Co drugi dzień sprzątanie i wymiana ręczników. Na terenie hotelu znajduje się piekarnia i sklep, ale my robiliśmy zakupy w nieopodal polożonym markecie chyba nazywał sie netto o ile dobrze pamiętam, ale było dużo taniej. www.regencyresorts.com/clubeng.htm Wejdź na tę stronę, tam jest kilka fotek i opis hotelu i muszę powiedzieć że bardzo dokładne. A czy mogę zapytać dlaczego właśnie ten hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
mariola31 Re: do:mariola 31 11.06.07, 19:15 a i jeszcze do plaży trzeba kawałek dojść, z górki, ale z powrotem już pod górkę, bardzo blisko jest też duży Aquapark, z występami delfinów. W hotelu jest też wypożyczalnia samochodów ale dosyc droga, my korzystaliśmi z jednej w mieście. No i łatwy dojazd do autostrady. Basen jest czysty i naprawdę tak wygląda jak na zdjęciach. Bardzo podobne sami zrobiliśmy. Póżniej postaram się wstawić jakieś zdjęcia. I baaaardzo zazdroszczę wyjazdu na Teneryfę bo to przepiekna wyspa Pozdrawiam Mariola Odpowiedz Link Zgłoś
lukilukk Re: do:mariola 31 17.06.07, 10:33 Nie wiem gdzie była mariola31 ale wnioskując z opisu mogę z całą pewnością stwierdzić że byliśmy w tym samym miejscu. Zdecydowanie odradzam chyba że chcesz poczuć się jak turysta III kategorii. Teneryfa jest piękna i ze wszystkich wysp ta właśnie przede wszystkim godna jest odwiedziń, ale ludzie nie w tym hotelu!! Zapomnijecie zupełnie o sieci Regency Club bo to wtopa. ps. jeśli chodzi o Teneryfę nie zdecydowałbym się chyba tez na hotel Belair (chyba taka jest pisownia). Zdecydowany minus to lokalizacja. Polecam hotele połozone między autostradą a plażą. Wszystko co wyżej zmuszać Was będzie do korzystania z taksówek albo pożyczenia na cały pobyt samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: do:mariola 31 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.06.14, 20:10 Czy mógłby ktoś napisać cokolwiek na temat poszczególnych obiektów wchodzących w skład Regensy Resort? Mam na myśli porównanie : Regency Country Club Regency Club Regency Beach Club Regency Heights Paradise Court Odpowiedz Link Zgłoś