Gość: Asia IP: 213.17.153.* 04.10.07, 10:35 Witam, wybieram sie w styczniu na Teneryfe i mam pytanie -czy w tym terminie na Teneryfie jest równie dużo turystów jak w okresie letnim ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna262 Re: teneryfa -styczeń 05.10.07, 16:21 Zazwyczaj tak, to też zalezy od miejscowosci - np. byłam w czerwcu Puerto Cruz - i były pustki,zero ludzi a gdzie idziej tłumy. zimą jest chyba nawet wiecej turystów bo jest chłodniej-przyjemniej do opalnia. ja lece w lutym. Odpowiedz Link Zgłoś
bady_j Re: teneryfa -styczeń 05.10.07, 18:28 jestes zdecydowana na Teneryfe w lutym? Ja też chce gdzieś gdzie ciepło i miło w lutym, ale gdzie jeszcze nie jestem zdecydowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: teneryfa -styczeń IP: *.Red-217-126-211.staticIP.rima-tde.net 26.10.07, 14:19 w zasadzie na kanarach jest sezon przez caly rok ale styczen nie nalezy do okresow przepelnienia. najwiecej ludzi jest w okresie wakacyjnym, swiat bozego narodzenia i nowego roku a takze karnawalu. jesli nie lubisz tlumow na ulicach to w styczniu doskonale wybralas. Odpowiedz Link Zgłoś