ogrodmd 01.01.08, 22:43 Poszukuje dobrego sprawdzonego hotelu z opcja ALL 4* wybieram się na wakacje na przełomie czerwca i lipca z dwójka dzieci 4 i 6 lat Z góry dziękuje za pomoc Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolekcjoner Re: teneryfa lub lanza dobry hotel dla rodziny 2+ IP: *.acn.waw.pl 02.01.08, 21:50 Beatriz Playa na Lanzarote. Byłem w kwietniu 2007, i choć ze sporą grupą, to dla rodziny 2+2 też będzie ok. Nieprzesadzone 4*, ale i nic ponad to. Spory pokój, czysto, sprzątanie bez zarzutu, jedzenie bardzo przyzwoite, all inc. bez zarzutu (ale bardzo punktualne w obie strony). Dwa baseny + brodzik dla maluchów - ok. Tenis, golf, placyk do zabaw. Obsługa uśmiechnięta i chętna do pomocy, choć troszkę zakręcona. Jedyny, acz dla niektórych znaczny minus - w sąsiedztwie lotnisko, ale dla mnie schodzące do lądowania samoloty stanowiły raczej atrakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opono Re: teneryfa lub lanza dobry hotel dla rodziny 2+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 18:01 jeżeli zdecydujesz sie na Teneryfę to moge polecić Dunas Paraiso 4* w Playa Paraiso - małe miasteczko a hotel idealnie przystosowany dla rodzin z dziecmi - bardzo przestronne Suity rodzinne z 2 sypialniami.Jezeli chcesz jechać latem to wiem że w ofercie ma ten hotel polski Necekerman.Ja byłam tam na Boże Narodzenie i moja familia była bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: teneryfa - pytanie o pokoje w Dunas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 19:04 Mam pytanie do osób które były w DUNAS PARAISO czy warto doplacić za pokoje w villach (różnica 500 zł, za rodzinę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooonaa Re: teneryfa - pytanie o pokoje w Dunas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 12:13 Ja z czystm sercem polecam Ville w DUNAS PARAISO.Bylismy w 5 osób ( 3 dorosłych i 2 dzieci ) i mielismy Villę o nr 122 - idealnie położoną z extra widokiem na ocean i La Gomerę.Sama villa przestronna,z pokojem dziennym ,aneksem kuchennym ( wyposażonym we wszystkie sprzęty kuchenne )2 sypialnie i 2 łazienki + taras. NIe zwiedzałam pokoi w budynku głównym samego hotelu ale napewno będąc tam jeszcze raz zaklepałabym też ville. pzdr.Daga Jeśli masz jeszcze pytania to pisz: d.p.w@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: teneryfa lub lanza dobry hotel dla rodziny 2+ IP: 193.108.194.* 29.01.08, 10:58 Witam, ja natomiast polecam Barcelo La Galea - Lanzarote. Wprawdzie to 3*, ale hotel bez zarzutu. Pokoje przestronne, czyste, ALL super. Dwa baseny i brodzik. I to co bardzo ważne jeżeli się jedzie z dziećmi - dwie plaże bardzo blisko hotelu (jedna duża miejska - czysta; druga mała, bardzo kameralna w zatoczce z jasnym piaskiem). Wieczorami programy animacyjne dla dzieci - może na niezbyt wysokim poziomie z punktu widzenia osoby dorosłej, ale dzieci były zachwycone. Byliśmy z 5-letnim dzieckiem na przełomie maja i czerwca 2007 z Itaką (pomimo różnych opinii nt. biura nie mogę powiedzić nic negatywnego). Miłego wypoczynu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malgig Re: teneryfa lub lanza dobry hotel dla rodziny 2+ 20.02.08, 12:48 Witam, też myślę o tym hotelu na przełomie maja i czerwca. Zastanawiam sie jaka jest temp wody w oceanie w tym czasie - da się kąpać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: teneryfa lub lanza dobry hotel dla rodziny 2+ IP: 193.108.194.* 21.02.08, 10:45 Podczas naszego pobytu temperatura wody w ocenie była nieco wyższa niż w basenie ok. 20-22 st. (woda w basenie nie była podgrzewana; podgrzewają jedynie w okresie zimowym). Polecam szczególnie korzystanie z mniejszej, zatoczkowej plaży. To istny raj dla dzieci i nie tylko (leżaki płatne - niestety nie pamiętam ceny). Nasz syn w zasadzie nie wychodził z wody. Odpowiedz Link Zgłoś