Gość: Ranczo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 23:23 Witam, Czy ktoś ma doświadczenia z polskimi animatorami w hotelu Orquidea na GC (oferta Scan Holiday)? pozdr Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulabi6 Re: Fan Scan w Hotelu Orquidea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 16:53 witam w zeszłym roku były 2 animatorki zajmowały się dziećmi od 10 chyba do 14 i jeszcze po południu parę godzin zajęcia były raczej pod dachem dodam że jest to oferta bardziej dla młodszych dzieci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Fan Scan w Hotelu Orquidea IP: 83.238.4.* 05.05.08, 16:55 a jak sam hotel, bo w necie znalazłem różne opinie, m.in. brak klimy , hotel stary, hałas itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulabi6 Re: Fan Scan w Hotelu Orquidea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 17:41 Ja z hotelu byłam bardzo zadowolona.W Polsce poprosiłam o pokój nisko i miałam na 1 piętrze ,nie musiałam jeżdzić windą(duży plus),Pokój miałam cichy,z bocznym widokiem na ocean ,ale był nisko więc tylko widziałam pióropusze palem, ale jeśli ktoś dostanie od strony barów z wieczornymi animacjami to jest tam bardzo głośno.W hotelu jest klima w cenie, a sam hotel jest ok.Jedyny minus to tłok,w sierpniu były tam tłumyi i brak opcji all,ale wtym roku chyba coś się zmieniło.Pozdrawiam i myślę że będziecie zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Fan Scan w Hotelu Orquidea IP: 83.238.4.* 06.05.08, 08:59 dziekuje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś