anntenka 13.12.07, 13:17 jaki macie model?? opłaca się?? jak długo dziecek w tym wytrzymuje?? jak wrażenia ogólne?? polećcie coś bo muszę się do szycia zabrać a mój wszędowłaźliwy mi nie pozwala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiu-83 Re: ma ktoś kojec?? 13.12.07, 13:23 ja nie mam i chyba nie kupie ona w łóżeczku wytrzymuje tylko 5min to w kojcu też chyba nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: ma ktoś kojec?? 13.12.07, 13:52 Moja mama namawia mnie -bardzooooooooo ,nawet mam po siostrzenicy ,ale jakoś go narazie nie wziełam -bo fakt w łóżeczku placze to w kojcu pewnie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka11333 Re: ma ktoś kojec?? 13.12.07, 16:08 Zależy od dziecka, Moja Lilka jak jest spragnio na zabawek, to w kojcu ok 15-20 min wytrzyma, potem chwila na raczkowanie i tak w kółko, zeby oddech złapać i cos w międzyczasie zrobic. Mi sie przydaje, bo dzieciak w nim jest bezpieczny, wiem ze sobie nic tam nie zrobi i tam zaczela wstawac, bo są uchwyty do tego, fajna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
edytataraszkiewicz Re: ma ktoś kojec?? 13.12.07, 16:20 niepotrzebny gadzet(moje danie).Kupilam i zaluje.Choc synek jest grzeczny ,to w kojcu wytrzymuje nie wiecej niz 20 min. Odpowiedz Link Zgłoś
mikasara Re: ma ktoś kojec?? 13.12.07, 21:11 moim zdaniem teraz już jest za późno na taką nowość dla dziecka. nauczyło się już korzystać ze swobody i ciężko mu może być w takim ograniczniku. ja mam kojec i faktycznie się sprawdza, nawet na te 10-20 minut. ale kojec jest już od 2 miesięcy i nauczył się w nim bawić kiedy jeszcze tylko siedział. ale może się mylę, może nie jest za późno... poprzednio miałam taki w całości z siateczki, a teraz mam taki jak łóżeczko turystyczne tylko, że kwadratowe. poprzedni był o tyle lepszy, że dziecko przez niego więcej widzi. najważniejsze jest, żeby był duży. Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: ma ktoś kojec?? 14.12.07, 12:08 Mam kojec made by teść, taki jak łóżeczko tylko większy 1,3 na 1,8 metra. REWELACJA! Dzieciak bawi się długo pod warunkiem że nikt mu tam nie przeszkadza bo w tedy z reguły chce wyjść. Ale rano nawet do 2 godzin a ja mogę dalej spać. A oto zdjęcia: Pusty kojec www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/85bca0627624dffa.html Wchodzę do pokoju a tam: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/55a43f0a3a08be84.html Odpowiedz Link Zgłoś
anntenka ula 15.12.07, 22:23 cudny ten twój syneczek cudny też kojec ale ja bym musiała mieć osobny pokój na ten kojec kurde Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama nie mam ale 18.12.07, 14:50 chyba musi to by wygodne, pod warunkiem oczywiście ze ma sie go gdzie postawić i ze dziecko chce w nim siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: ma ktoś kojec?? 20.12.07, 17:05 Kupiłam używany po namowach mamy, bo Jagódka z nią będzie zostawała popołudniami. Jak na razie pół godziny siedzenie w kojcu to rekord. Ale dobra rzecz, gdy np. ktoś dzwoni do drzwi i jednocześnie dwa duże psy plus kot urządzają sobie akurat zabawę w berka w pokoju.... Odpowiedz Link Zgłoś