Dodaj do ulubionych

Test predyspozycji językowych

• Gość: Agi Re: Test predyspozycji językowych IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.05.04, 10:01
      Pisałam taki test na egzaminie do liceum. Cieszę się ze po 10ciu latach nadal
      mam dobre wyniki.
    • Gość: marta Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 11:27
      co za debilny jezyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Dociekliwy Re: Test predyspozycji językowych IP: *.veranet.pl 16.05.04, 11:50
        Tzn. co masz na mysli piszac "debilny"?
        Jesli chodzi Ci o prostote testu wynikajaca z prostoty tego jezyka to nic na to
        nie poradze. Zachecam do uczenia sie japonskiego ... ;-)
        • Gość: mama Re: Test predyspozycji językowych IP: *.pwn.com.pl 18.05.04, 14:11
          Czy znacie inne strony, gdzie można rozwiązywać testy predyspozycji językowych?
          Zbliża się egzamin, 2.06!
    • Gość: axel axel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 19:50
      fajnie ze pół tekstu strzelałem i mam 50 %
    • Gość: olenda Re: Test predyspozycji językowych IP: *.big / *.big-net.piekary-sl.net 19.05.04, 21:59
      ale denne... z angola mam 5 i z niemca a babki bardzo zwracają wuwage na
      akcent. ja sama też wiem że mam świetny akcent a mimo to nie miałam 100% -
      denne...
    • Gość: Crimosa Re: Test predyspozycji językowych IP: 213.227.125.* 20.05.04, 10:41
      Fajnie 17-stolatki (z całym szacunkiem mają po 100%) ja mam tylko 70% czy jest
      ze mną coś nie tak? Mam nadzieję że nie!!
    • Gość: Pichtul Re: Test predyspozycji językowych IP: *.aster.pl 20.05.04, 11:03
      Miałem 70%, czyli 7/10. Wszystkie trzy ostatnie (końcówki itp.) źle zaznaczyłem.
      • Gość: 70% Re: Test predyspozycji językowych IP: *.robbo.pl 05.06.06, 16:48
        JA też
    • Gość: Testolini Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 03:54
      Dojechałam do piątego pyt.i tak juz byłam znudzona tym testem,ze na tym etapie
      zakończyłam badanie moich predyspozycji jęz.Nie wiem jak az 82 osoby dobrnęły
      do końca.Morał z tego taki,że dzięki językom w końcu wyleczę się z bezsenności!
      Zaraz biorę się za chiński(jest 4 rano).
    • Gość: beata Re: Test predyspozycji językowych IP: *.rzezowo.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 16:27
      dzieciaki zklasą to my i chwalimy się tym!~~~~!!!!
    • Gość: angol Re: Test predyspozycji językowych IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 14:37
      90% po dwóch browarach w 10min chyba nieźle ale to nie 100% :-(
      Ps. 12 lat, kiedy to było?
    • Gość: Lorelei No prosze... IP: *.chello.pl 25.05.04, 15:40
      Khm.. wiecie, ze nie ma sie czym chwalic, bo to jest test PREDYSPOZYCJI, a nie
      wiedzy?;) Dobrze idzie innymi slowy tym, ktorzy maja akurat w tym kierunku
      zdolnosci i tyle..

zupelnie nie zrozumialam tych koncowek.. zreszta we wszystkich jezykach mam
      problemy z koncowkami;p natomiast 5 poczatkowych ptan rozwiazalam bez problemu.
      • Gość: NIKA Re: No prosze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:29
        Słuchaj Lorelei, czy ty nie czytałaś Felix, Net, i Nika II ? A tak w ogóle...
        miałam 70% pytań dobrze (te 5 pierwszych było najłatwiejszych) a mam już
        niedługo zdawać do GIMNAZJUM co mnie przeraża, a co będzie do LICEUM i
        potem.... Jednak dzięki uprzejmości Gazety Wyborczej przynajmniej wiem, na czym
        stoję...
    • Gość: cleo Re: Test predyspozycji językowych IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 25.05.04, 15:56
      uwazaj na sufit, nastoletnia szpanerko.
    • Gość: jacek Re: Test predyspozycji językowych IP: *.cs.ubc.ca 26.05.04, 05:21
      Ciekawe, ze to test predyspozycji jezykowych. W drugiej czesci wystarczy
      logicznie pomyslec. Moim zdaniem, ostatnich 5 pytan kazdy matematyk albo
      informatyk rozwiaze bezblednie. Pierwszych piec tez powinien rozwiazac jesli w
      przeszlosci zdazylo mu sie preczytac kilka ksiazek.

Pozdro,
      J.
    • Gość: klimperrs Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 09:15
      Całkienm fajny test. Przydatny tym, którzy chcą pózniej zdawać na lingwistyke
      • Gość: Toloth Re: Test predyspozycji językowych IP: *.77.classcom.pl 27.05.04, 18:19
        89%... mogło być lepiej jak na człowieka, który zamierza się w przyszłości
        nauczyć 10 języków i jako lingwista tolkienowski (swoją drogą, występowali
        tutaj też hobbici) uczący się aktualnie języków elfickich. Ale co tam, będzie
        dobrze :). Pozdrawiam wszystkich!
        + próbka sindarinu, jednego z języków elfickich wymyślonych przez prof.
        Tolkiena: Suilon i mellyn nin a pedin laim vaer. Isto, edain! (translacja
        [jeśli to było dobrze ;]: Pozdrawiam przyjaciół moich i mówię, że języki są
        fajne. Uczcie się, ludzie!)
        • Gość: Toloth Re: Test predyspozycji językowych IP: *.77.classcom.pl 27.05.04, 18:26
          Jeszcze raz ja. Napisałem prze pomyłkę "89%" a nie "80" ;) A tak btw to 16 lat
          na karku. Jak to mawiają "Starość nie radość" ;) i pamięć już nie ta ;). Idę
          właśnie na angielski na mały listening - w sobotę piszę egzamin FCE :) Życzcie
          mi powodzenia - mocny akcent na koniec gimnazjum :) A w gimnzajum może
          hiszpański - 18 godzin tygodniowo! Ten sztuczny język w teście był trochę
          podobny do hiszpańskiego i w ogóle w brzmieniu do języków południowych.

A wszystkich zainteresowanych elfickim i tolkienistyką zapraszam np. tutaj
          elendili.histo.pl lub elendili.w.pl.

Pozdrawiam
          Tol
          • Gość: truskaweczka Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 15:31
            ten test by bardzo prosty przez pomylke w jednym wcisnelam zle pole al tak to
            wszystko mialam dobrze a jutro mam test praedyspozycji w gimnazjum.....:)
            • Gość: jaga Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:52
              ja pisze test 30 marca..niedługo bo dizisaj jest 5! mam 12 lat i rozwiazalam
              ten test na 80% nie wiem czy to dobry wynik..akec hyba niezly
              • Gość: klawcia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 18:39
                Ja pisałam test predyspozycji zdając do gimnazjum dwujęzycznego i mogę
                powiedzieć wszystkim obecnym tu 12-sto latkom że był parę razy trudniejszy od
                tego tu przedstawionego, o czym świadczy chociażby fakt, że na max. 40pkt
                ludzie wybitnie utalentowani mieli punktów 33, test trwał 1,5h dlategoteż
                poziomem znacznie się różnił od tego zamieszczonego tutaj. Ze 100% Tylko się
                cieszyć należy- powodzenia na testach!
                • Gość: mfz Re: Test predyspozycji językowych IP: *.bordeaux.inserm.fr 19.07.07, 19:21
                  do gim nr 24 w gdyni?
    • Gość: Dada Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 21:50
      Ja zdaje do klasy językowej do Cervantesa i za pare dni mam takie testy a
      miałam 100%!!!!!!!!! Oby tak dalej!!!!!!!!!!!!! Mam 16 lat
      • Gość: Toloth Re: Test predyspozycji językowych IP: *.77.classcom.pl 27.05.04, 22:36
        Cervantes? Nazwę kojarzę, ale nie jestem pewien do końca. Ja zdaję do VI LO w
        Krakowie na hiszpański i to będzie taki test jak ten właśnie, ale jak pomyślę
        więcej niż wtedy to sądzę, że będzie więcej niż to 80% :/
        Pozdro all
        Tol
    • Gość: kasia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.olsztyn.mm.pl 28.05.04, 15:13
      ja tez miala 100% i bardo sie ciesze.
    • Gość: Marta Re: Test predyspozycji językowych IP: *.waw.pl 28.05.04, 18:36
      ten test nie byl wcale taki trudny mailam 7 good zdaje do zmichowskiej i tez za
      tydzien niecaly zdaje taki test pozdro
    • Gość: wenka91 Re: Test predyspozycji językowych IP: *.gdynia.mm.pl 29.05.04, 20:47
      to w zasadzie był test na logike, ale miałam 100% :D
    • Gość: Iwcia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 23:16
      Test faktycznie nie jest trudny. Też mam 100%
    • nisstarz O co chodzilo z tymi przyrostkami ? 01.06.04, 16:44
      o co tam chodzilo bo nie rozumialem tych ostatnich 5 albo 4
      zadan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Dawid Kruczek Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 17:46
      Jeśli jest to test dla dwunastolatków to jest super bo miałem 100%
    • Gość: Karolcia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 18:33
      Ten test jest łatwy jedynie "wymyślony" język jest okropnie trudny. Słyszałam z
      pewnych na 100% źródeł, że jest on tworzony od języka
      STAROFIŃSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!! To paranoja!
    • Gość: Daga Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 21:15
      Fajna rzecz,dowartościowała mnie trochę - mam 100% :-)
    • Gość: pitolek Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 20:23
      Mimi wiem ze cieszysz:D
    • Gość: Jan Jansen Re: Test predyspozycji językowych IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 18.06.04, 11:00
      To chala test jest jakis powalony za przeproszeniem kurde.]
      Już wiecej tu nie wroce kurwa.,
    • Gość: myszka Re: Test predyspozycji językowych IP: *.ztpnet.pl 24.06.04, 11:48
      zakrecony troszke test nie ma co
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka