Gość: Agi Re: Test predyspozycji językowych IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.05.04, 10:01 Pisałam taki test na egzaminie do liceum. Cieszę się ze po 10ciu latach nadal mam dobre wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 11:27 co za debilny jezyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociekliwy Re: Test predyspozycji językowych IP: *.veranet.pl 16.05.04, 11:50 Tzn. co masz na mysli piszac "debilny"? Jesli chodzi Ci o prostote testu wynikajaca z prostoty tego jezyka to nic na to nie poradze. Zachecam do uczenia sie japonskiego ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Test predyspozycji językowych IP: *.pwn.com.pl 18.05.04, 14:11 Czy znacie inne strony, gdzie można rozwiązywać testy predyspozycji językowych? Zbliża się egzamin, 2.06! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel axel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 19:50 fajnie ze pół tekstu strzelałem i mam 50 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenda Re: Test predyspozycji językowych IP: *.big / *.big-net.piekary-sl.net 19.05.04, 21:59 ale denne... z angola mam 5 i z niemca a babki bardzo zwracają wuwage na akcent. ja sama też wiem że mam świetny akcent a mimo to nie miałam 100% - denne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimosa Re: Test predyspozycji językowych IP: 213.227.125.* 20.05.04, 10:41 Fajnie 17-stolatki (z całym szacunkiem mają po 100%) ja mam tylko 70% czy jest ze mną coś nie tak? Mam nadzieję że nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichtul Re: Test predyspozycji językowych IP: *.aster.pl 20.05.04, 11:03 Miałem 70%, czyli 7/10. Wszystkie trzy ostatnie (końcówki itp.) źle zaznaczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 70% Re: Test predyspozycji językowych IP: *.robbo.pl 05.06.06, 16:48 JA też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Testolini Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 03:54 Dojechałam do piątego pyt.i tak juz byłam znudzona tym testem,ze na tym etapie zakończyłam badanie moich predyspozycji jęz.Nie wiem jak az 82 osoby dobrnęły do końca.Morał z tego taki,że dzięki językom w końcu wyleczę się z bezsenności! Zaraz biorę się za chiński(jest 4 rano). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Test predyspozycji językowych IP: *.rzezowo.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 16:27 dzieciaki zklasą to my i chwalimy się tym!~~~~!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angol Re: Test predyspozycji językowych IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 14:37 90% po dwóch browarach w 10min chyba nieźle ale to nie 100% :-( Ps. 12 lat, kiedy to było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorelei No prosze... IP: *.chello.pl 25.05.04, 15:40 Khm.. wiecie, ze nie ma sie czym chwalic, bo to jest test PREDYSPOZYCJI, a nie wiedzy?;) Dobrze idzie innymi slowy tym, ktorzy maja akurat w tym kierunku zdolnosci i tyle.. zupelnie nie zrozumialam tych koncowek.. zreszta we wszystkich jezykach mam problemy z koncowkami;p natomiast 5 poczatkowych ptan rozwiazalam bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA Re: No prosze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:29 Słuchaj Lorelei, czy ty nie czytałaś Felix, Net, i Nika II ? A tak w ogóle... miałam 70% pytań dobrze (te 5 pierwszych było najłatwiejszych) a mam już niedługo zdawać do GIMNAZJUM co mnie przeraża, a co będzie do LICEUM i potem.... Jednak dzięki uprzejmości Gazety Wyborczej przynajmniej wiem, na czym stoję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Test predyspozycji językowych IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 25.05.04, 15:56 uwazaj na sufit, nastoletnia szpanerko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Test predyspozycji językowych IP: *.cs.ubc.ca 26.05.04, 05:21 Ciekawe, ze to test predyspozycji jezykowych. W drugiej czesci wystarczy logicznie pomyslec. Moim zdaniem, ostatnich 5 pytan kazdy matematyk albo informatyk rozwiaze bezblednie. Pierwszych piec tez powinien rozwiazac jesli w przeszlosci zdazylo mu sie preczytac kilka ksiazek. Pozdro, J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimperrs Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 09:15 Całkienm fajny test. Przydatny tym, którzy chcą pózniej zdawać na lingwistyke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toloth Re: Test predyspozycji językowych IP: *.77.classcom.pl 27.05.04, 18:19 89%... mogło być lepiej jak na człowieka, który zamierza się w przyszłości nauczyć 10 języków i jako lingwista tolkienowski (swoją drogą, występowali tutaj też hobbici) uczący się aktualnie języków elfickich. Ale co tam, będzie dobrze :). Pozdrawiam wszystkich! + próbka sindarinu, jednego z języków elfickich wymyślonych przez prof. Tolkiena: Suilon i mellyn nin a pedin laim vaer. Isto, edain! (translacja [jeśli to było dobrze ;]: Pozdrawiam przyjaciół moich i mówię, że języki są fajne. Uczcie się, ludzie!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toloth Re: Test predyspozycji językowych IP: *.77.classcom.pl 27.05.04, 18:26 Jeszcze raz ja. Napisałem prze pomyłkę "89%" a nie "80" ;) A tak btw to 16 lat na karku. Jak to mawiają "Starość nie radość" ;) i pamięć już nie ta ;). Idę właśnie na angielski na mały listening - w sobotę piszę egzamin FCE :) Życzcie mi powodzenia - mocny akcent na koniec gimnazjum :) A w gimnzajum może hiszpański - 18 godzin tygodniowo! Ten sztuczny język w teście był trochę podobny do hiszpańskiego i w ogóle w brzmieniu do języków południowych. A wszystkich zainteresowanych elfickim i tolkienistyką zapraszam np. tutaj elendili.histo.pl lub elendili.w.pl. Pozdrawiam Tol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskaweczka Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 15:31 ten test by bardzo prosty przez pomylke w jednym wcisnelam zle pole al tak to wszystko mialam dobrze a jutro mam test praedyspozycji w gimnazjum.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:52 ja pisze test 30 marca..niedługo bo dizisaj jest 5! mam 12 lat i rozwiazalam ten test na 80% nie wiem czy to dobry wynik..akec hyba niezly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawcia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 18:39 Ja pisałam test predyspozycji zdając do gimnazjum dwujęzycznego i mogę powiedzieć wszystkim obecnym tu 12-sto latkom że był parę razy trudniejszy od tego tu przedstawionego, o czym świadczy chociażby fakt, że na max. 40pkt ludzie wybitnie utalentowani mieli punktów 33, test trwał 1,5h dlategoteż poziomem znacznie się różnił od tego zamieszczonego tutaj. Ze 100% Tylko się cieszyć należy- powodzenia na testach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mfz Re: Test predyspozycji językowych IP: *.bordeaux.inserm.fr 19.07.07, 19:21 do gim nr 24 w gdyni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dada Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 21:50 Ja zdaje do klasy językowej do Cervantesa i za pare dni mam takie testy a miałam 100%!!!!!!!!! Oby tak dalej!!!!!!!!!!!!! Mam 16 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toloth Re: Test predyspozycji językowych IP: *.77.classcom.pl 27.05.04, 22:36 Cervantes? Nazwę kojarzę, ale nie jestem pewien do końca. Ja zdaję do VI LO w Krakowie na hiszpański i to będzie taki test jak ten właśnie, ale jak pomyślę więcej niż wtedy to sądzę, że będzie więcej niż to 80% :/ Pozdro all Tol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.olsztyn.mm.pl 28.05.04, 15:13 ja tez miala 100% i bardo sie ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Test predyspozycji językowych IP: *.waw.pl 28.05.04, 18:36 ten test nie byl wcale taki trudny mailam 7 good zdaje do zmichowskiej i tez za tydzien niecaly zdaje taki test pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenka91 Re: Test predyspozycji językowych IP: *.gdynia.mm.pl 29.05.04, 20:47 to w zasadzie był test na logike, ale miałam 100% :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 23:16 Test faktycznie nie jest trudny. Też mam 100% Odpowiedz Link Zgłoś
nisstarz O co chodzilo z tymi przyrostkami ? 01.06.04, 16:44 o co tam chodzilo bo nie rozumialem tych ostatnich 5 albo 4 zadan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Kruczek Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 17:46 Jeśli jest to test dla dwunastolatków to jest super bo miałem 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 18:33 Ten test jest łatwy jedynie "wymyślony" język jest okropnie trudny. Słyszałam z pewnych na 100% źródeł, że jest on tworzony od języka STAROFIŃSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!! To paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 21:15 Fajna rzecz,dowartościowała mnie trochę - mam 100% :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitolek Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 20:23 Mimi wiem ze cieszysz:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Jansen Re: Test predyspozycji językowych IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 18.06.04, 11:00 To chala test jest jakis powalony za przeproszeniem kurde.] Już wiecej tu nie wroce kurwa., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Test predyspozycji językowych IP: *.ztpnet.pl 24.06.04, 11:48 zakrecony troszke test nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś