Gość: doik IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 28.07.02, 13:55 Pozdrawiam wszystkich "starych" i "nowych" forumowiczów z pięknego maroka !!!! jak tam wam mijają wakacje ?????????????? Czy stres związany z rekrutacją juz was opuścił??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nosferatu Re: jak tam wakacje IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 29.07.02, 02:15 ech, doik, co tam maroko, zapraszam za ocean :)P ja juz jak najbardziej po rekrutacji, swietnie sie mam i ciessze sie, ze juz wszystko za mna. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doik Re: jak tam wakacje IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.07.02, 09:56 za ocean jade po 1 klasie !!!! Ale niewiem czy do USA bo kocham australię...... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek.pendel Re: jak tam wakacje 29.07.02, 10:03 W Warszawie temperatury jak w Maroku, choć gorączka rekrutacji opadła. Kujon (znaczy ja) wakacje rozpoczyna 1 sierpnia. Może ktos z kujonowych forumowiczów będzie w Rzymie między 5 i 10 sierpnia. To by było "kujonowe" spotkanie! Pozdro dla wszystkich uczniów i nauczycieli. Kujon Odpowiedz Link Zgłoś