Dodaj do ulubionych

NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!!

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 00:51
Ach!!!!Jestem w tym LO! I bardzo się cieszę!Mundurki calkiem całkiem,tylko
gorąco w nich,bo na lekcjach wszystkich trzeba w nich siedzieć!Ale w gruncie
rzeczy fajna sprawa.Wogóle fajne LO.Pozdrawiam wszystkich Jedynkowiczów!
Obserwuj wątek
    • Gość: misteria Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: 212.160.218.* 08.09.02, 18:06
      A ja też chodzę do Kopra i też do jedynki, tyle, że w Katowicach. Nie ma
      mundurków i też jest fantastycznie. Pozdrawiam wszystkie Koperbudy :)
      • Gość: NicCi DoTego Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 18:54
        misteria, w Koper budzie na serio jest tak super? tez mieszkam w katowicach, a
        ze bede wybieral teraz jakas bude, to mam dylemat:( moze ktos cos poradzic?
        bede dzwieczny;P
        • Gość: Nicmi doTego Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.02, 23:50
          Gość portalu: NicCi DoTego napisał(a):

> misteria, w Koper budzie na serio jest tak super? tez mieszkam w katowicach,
          a
          > ze bede wybieral teraz jakas bude, to mam dylemat:( moze ktos cos poradzic?
          > bede dzwieczny;P
          Jeśli jesteś "dzwięczny" to może jesteś człowiek - orkiestra?...żartowałam.
          Możesz poczytać sobie na forum Katowice:
          "Które LO w Katowicach wybrać??? (113) Gość: BeAta "
          Może to ułatwi ci decyzję. A te złe rzeczy o Koperbudzie to oczywiście blew!
          • Gość: NicCi DoTego Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 17:43
            wielkie dzieki kimkolwiek jestes;)
            a Ty tez mieszkasz w katowicach?
        • Gość: misteria Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: 212.160.218.* 18.10.02, 18:18
          Jako stała bywalczyni tego przybytku jestem bardzo zadowoloną osobą :) Jestem
          może nieobiektywna, ale przede wszystkim znajdzie się ludzi na poziomie i
          atmosfera jest też b. przyjemna. Co do profesorów... Hmm. Tu można się długo
          spierać, ale myślę, że nie jest ani gorzej ani lepiej niż w innych szkołach.
          Pozdrawiam i zapraszam za rok ;)
          • Gość: NicCi DoTego Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 23:24
            zobaczymy...; a jakbym mogl Ciebie prosic o takie szczegoly: ilu uczniow liczy
            jedna klasa? ile jest godzin lekcyjnych na tydzien? lub jakies takie:) z Góry
            dzieki;P
            • Gość: misteria Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: 212.160.218.* 20.10.02, 11:55
              Liczba osób w klasie - ok. 30, co jest, przyznaję, słabą stroną. Liczba godzin
              to ok. 40. Ja jestem w klasie dwujęzycznej, więc sytuacja godzinowa jest nieco
              inna. Musiałbyś popytać ludzi z klas niedwujęzycznych. Poza tym Klub Górski,
              wycieczki po Europie, liczne przedstawienia, etc. Brzmi to trochę jak broszurka
              reklamowa, ale nie bardzo wiem, co mogę napisać :) Zajrzyj na stronę
              www.kopernik.w3.com.pl Pozdrawiam
              • Gość: NicCi DoTego Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 16:49
                o rzesz... 30 osob to troche sporo...
                40 godzin to tiz troche nadmiar;)
                wielkie dzieki za informacje, stronke wyczailem juz wczesniej;D
                ale powiedz szczerze: podoba Ci sie tam? czy moze zalujesz wyboru?;)
                • Gość: misteria Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: 212.160.218.* 22.10.02, 18:53
                  Jak już pisałam, jestem bardzo nieobiektywna :) Mnie osobiście bardzo się tu
                  podoba, jestemtu już 4 rok i żyję. Jak tak czasem rozmawiam z ludźmi z innych
                  szkół (Mickiewicz czy Konopa), to dochodzę do wniosku, że był to jeden z moich
                  trafniejszych wyborów w życiu (jak to brzmi! ;) )Żeby była jasność - nie jestem
                  dyrektorką ani żadnym z profesorów Kopernika! ;) Podsumowując - to jest tylko
                  twoja decyzja, ale serdecznie zapraszam na ul.Sienkiewicza.
                  • Gość: NicCi DoTego Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 22:04
                    ooo 4 rok...;)
                    ul. Sienkiewicza dobrze znam, aktualnie chodze do szkoly oddalonej od
                    Kopernika o 500 m.
                    ale dzieki za wszystkie informacje;P moze sie zdecyduje. a, jak mnie przyjma;)
    • Gość: Smirnoff Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.09.02, 19:49
      Moim zdaniem najlepszym liceum jest III LO w Łodzi, do którego sobie
      chadzam ;). Super atmosfera, piękny budynek (prawie jak w muzeum), fajna kadra,
      ciekawe zajęcia, od czasu do czasu troszkę adrenalinki ;), ale ogólnie jest
      super. Nie trzeba kuć, wystarczy zrozumieć. Co prawda, nie biegamy co tydzień
      na jakieś Olimpiady czy tym podobne konkursy, ale to nie jest najważniejsze.
    • niezapominajka-ma Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! 10.09.02, 19:44
      ja tez chodze do 1LO tez do 1 klasy... i tez sie ogromnie cieszylam jak sie
      dostalam... ale teraz niestety moj entuzjazm sie zmniejszył...dlaczego? mam w
      klasie 34 osoby i na palcach jednej reki moge policzyc te osoby z którymi
      potrafie sie porozumiec i ktorzy są w miare normalni... do tego jeszcze
      niektorzy nauczyciele (np. Szyburska, Grochowska...-napewno o nich słyszałaś...)
      własciwie to powinnam sie cieszyc bo mam np w klasie 23 chlopakow...:)))
      dzieki za pozdrowienia, ja rowniez wszystkich pozdrawiam

PS Dziewczyno teraz masz okres ochronny i nie musisz chodzic to szkoly w
      mundurku i pocić się na każdej lekcji... KORZYSTAJ Z TEGO!!!!
      • Gość: LEWkonia Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 18:56
        Chodzę jeszcze do gimnazjum i zastanawiam się właśnie nad Kopernikiem.
        Polecilibyście te liceum?
        • Gość: niezapominajka Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 10:19
          jeśli lubisz sie uczyc... i przychodzi ci to z łatwością... i jeśli jestes
          super zdolna w jakieś dziedzinie... jesli tak, to możesz isc do 1LO, a jesli
          nie to porostu będziesz męczyc się w tej szkole...
          • Gość: niezapominajka Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 17:25
            Nauka przychodzi mi z łatwością, fakt, ale super zdolna w czymś specjalnie nie
            jestem. Zresztą, tylko z 10 % uczniów tej szkoły to super - zdolni -
            olimpijczycy, ja znam na prawde przecietnych normalnych ludzi chodzących od tej
            szkoły :)
            • Gość: Aga Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.lodz.arges.pl 27.11.02, 19:16
              Naprawdę jest tak super? Zastanawiam się nad wyborem LO. Mówą, że mam szanse, że dostałabym się do Jedynki (chyba naprawdę). A ja nie wiem. Obok mnie jest liceum - XLVII, nie cieszy się dobrą sławą, ale też nie jest złe. Niektórzy nauczyciele są do pozazdroszczenia, budynek jest fajny, sporo się tu dzieje - wszystko zależy od uczniów, a ci też są super (wiem, bo chodziłam tu do SP200, a teraz do 35Gimnazjum). Nie wiem, czy nie lepiej czas stracony na jazdę do miasta, do szkoły, nie przeznaczyć na naukę. Chyba bardziej opłacalne?

PS.Jeśli wybieracie gimnazjum, to zastanówcie się nad 35. Naprawdę super!!!
              • Gość: niezapominajka-ma Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 21:20

> Naprawdę jest tak super? Zastanawiam się nad wyborem LO. Mówą, że mam szanse,
                ż
                > e dostałabym się do Jedynki (chyba naprawdę). A ja nie wiem.

wcale nie jest super... nie będe czarować, jeśli chodzi o ludzi to zależy na
                jaką klase trafisz, ale i tak przeważnie jest beznadzejnie... w całej szkole
                znam tylko jedna klasę, ktora uważa że chodzą do niej fajnie osoby...[i przez
                ludzi z tej kalsy jestem w tej szkole]
                nauczyciele tacy i tacy...zależy ma kogo trafisz...
                jedyny plus to to, że musisz się uczyć i się uczysz...

zdecydowałam się na 1LO bo wszyscy opowiadali mi jak jest super, jacy są fajni
                ludzie i że tak naprawde to nie trzeba sie duzo uczyc... NIC SIĘ Z TEGO NIE
                ZGADZA... jestem w tym liceum,chyba tylko dlatego ze chce pozniej móc mowic
                skończyłam 1LO
                no i mam tam troche dobrych znajomych i przyjaciół...
            • Gość: niezapominajka Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 21:02
              no to czekam na ciebie w przyszlym roku... to twoj wybor... nigdy nie zaszkodzi
              sprobowac...
    • Gość: kylle Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.bv.pl 26.11.02, 12:59
      ach koper...
      pamiętam pierwszy dzień w szkole- byłam potwornie wystraszona dopóki nie
      usiadłam w ławce. a tam napis:
      metan etan propan butan
      pan profesor orangutan.
      odetchnęłam z ulgą i pomyślałam, że jestem wśród swoich :)
      • Gość: niezapominajka-ma Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 21:22
        Gość portalu: kylle napisał:

> ach koper...

a byli za twoich czasow skorek(historia) i szyburska(fizyka)??!!!
        podobno skorek uczy już 52 lata, tzn nie podobno tylko NAPEWNO...
        • kylle Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! 28.11.02, 08:59
          tak. skorek to moje czasy. ale ja miałam historię ze stańczykiem ( idź do
          klamki po rozum).
          • Gość: niezapominajka Re: NAjlepsze LO w Polsce - KOPER!!!!!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 20:07
            stańczykiem ( idź do
            > klamki po rozum).

skorek: nie mówi się malunki tylko malowidła, malunki to określenie zbyt
            frywolne...
            on jest chyba z innej epoki...
            a jesli chodzi o szyburską to teksty w stylu: to zadanie jest dla prawdziwych
            debili, ania do tablicy prosze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka