Gość: kasia IP: *.ds5.agh.edu.pl / *.ds5.agh.edu.pl 26.04.06, 10:14 mi srednio, zestresowana na maxa sprawdzilam to dwa razy i wyszlam, nie chcialam sie duzej stresowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spidi Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 10:57 Mi średnio-dobrz nie było najgorzej... Teraz tylko czekac na wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:32 nom nie najgorzej tylko zawaliłam troche rozprawke ze stresu bonie napisałąm przykładów literackich i z Leonardem mam zle...<bo nie można dwa razy się pomylić-a miałabym to dobrze)Mam nadzieje ze jutro jakoś ujdą...bo będe na maxa zsestresowana i jeszcze jak trudny....załamka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:34 A pomijając to ze siedziałam przed facetem z kuratorium na pierwszej łąwce przed komisją...;/:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...:::Anetka:::... Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.255.* 26.04.06, 11:59 mnie poszlo nawet dobrze,,, temat rozprawki na poczatku wydawal mi sie nie do przegryzienia, jednak w trakcie pisania okazalo sie ze nie taki diabel straszny jak go maluja... pomylilam sie przy rysunku satyrycznym i , o zgrozo, wstapieniu polski do unii europejskiej, zaznaczylam ze w 2005 roku,,, ale zbłaz... <gafa> tak poza tym to ogolnie spoczko... wystarczylo tylko troszke zwazować i bylo gitownie!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba i łuki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Odpowiedzi z mat-przyr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:28 dlaczego te odpowiedzi sie nie ładują???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łola Re: Odpowiedzi z mat-przyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:30 Dobre pytanie!Ja tez mam ten problem...POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Odpowiedzi z mat-przyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:04 ZAINSTALUJ Adobe Reader Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green grass Re: Odpowiedzi z mat-przyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:46 to było straszne..... cieszę sie tylko ze z polskiego wszytko mam dobrze.... ale matma leży na całej linii no cóż tak już mają humaniści :) Green Grass Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matq Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:33 Now wienc ja musze powiedzieć że zamknięty mam 19/20 punktów ale pewnie gorzej bedzie otwarty i musze powiedzieć że mi nieżle poszło jak na to że mam 3 z polaka:D ale jutro matma i musze sie wziąść ale wiecie DAMY RADE :] BEDzie dobrze ludzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:39 Oby było tak, jak mówisz! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmartusiaa16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:14 Nio pomyliłam sie w tym 10, ale i tak uwazam ze kpiono tam z tych zakonników a nie z tego kupca :/ (ale mniejsza o to) najgorsze jest to ze zamiast podać (nie pamietam w którym zad.) cytatów to ja podałam znaczenie tych zwrotów i juz - 2!!! jestem tak zła na siebie że szok!! :/ a rozprawka !! o Boshe okropna!! Ale moje kolezanki poradziły sobie z nia, za przykład podały "Gliniarz w przeczkolu" - dobre co, a ja "Anie z Zielonego Wzgórz" phe!! oj nie wiem jak to bedzie nie wiem.... <smutna> ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 62.141.203.* 26.04.06, 15:18 ja pisałam egzamin rok temu więc mam już stres za sobą. powiem szczerze, że w ubiegłym roku test humanistyczny był.. prostrzy, a przynajmniej ta część otwarta. Temat rozprawki - moim zdaniem beznadziejny. Też bym podała Anię z Zielonego wzgórza... i koniec. piszecie o swoim błędach i że jesteście na siebie żli - nie dziwię się, przeżywałam to samo. Z części humanistycznej miałam 44 punkty - słabiutko ale i tak dostalam sie do wymarzonego liceum. Będzie dobrze :] Zyczę powodzenia jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martoosia Straszne IP: *.who.vectranet.pl / 81.15.224.* 26.04.06, 16:14 Och... faktycznie, strasznie słabiutko... 44/50 pkt bardzo słabiutko, chcesz sie jeszcze czymś pochwalić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.home-net.com.pl 26.04.06, 15:20 hehe ja tez podalam anie z zielone wzgorza lol:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akarin Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:43 Chyba kazy podal anie z zielonego wzgorza ja troche bledow mam ja nie oge se wybaczyc 1 zadania Czy to byl wywiad czy reportaz ja napoczatku dalem wywiad a potem zaznaczylem ze to jest zle idalem reportaz tylko sie powiesic TAKI GLUPI blad STRES MNIE ZJADŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moomin Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:17 Ja nie podałem "Ani...". Co tam jest śmiesznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 87.207.171.* 26.04.06, 18:26 Rozprawka była tragiczna!!!Niegdy nie czytałam tak głupiego tematu pracy!!!A tak ogólnie to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.sti.net.pl 27.04.06, 10:37 ja też nie. podałem twórczość Koterskiego (Dzień Świra, Nic Śmiesznego i Wszyscy Jesteśmy Chrystusami, innych nie pamiętałem tytułów) i "Good Morning, Vietnam!" z Robinem Williamsem. chyba trafnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.lukta.sdi.tpnet.pl 27.04.06, 14:45 temat rozprawki był bardzo trudny. Nie starczyło mi czasu na zakończenie. Podałam przykłady z "Pawła i Gawła" oraz krotochwili z testu. Mam nadzieję, że przyznają mi parę punktów, mimo iż nie napisałam zakończenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QBa-ELo ziam Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 213.25.140.* 27.04.06, 18:48 pff Humanistyczny był strasznie łatwy bedzie 4x ;] ale mat-przyr był trudny , i wogle bezsensowne pytanie których nie było na lekcji ~~ max 32 bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
mihau16 Chyba każdy podał anie z zielonego wzgórza 26.04.06, 20:23 Gość portalu: Akarin napisał(a): > Chyba kazy podal anie z zielonego wzgorza ja troche bledow mam ja nie oge se > wybaczyc 1 zadania Czy to byl wywiad czy reportaz ja napoczatku dalem wywiad a > potem zaznaczylem ze to jest zle idalem reportaz tylko sie powiesic TAKI GLUPI > blad STRES MNIE ZJADŁ Ja nie podałem bo nie czytałem tego gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WEBU Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:21 Ja w rozprawce napisłem "boba budowniczego". licze na koło 40 LUDZIE BOJE SIĘ JUTRA JESTEM HUMANISTA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrZySiEk Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.g / *.g-net.pl 26.04.06, 21:26 hej:D ja licze na ok:D50:P innego nie przyjmuje:P w rozprawce napislem że sam nakrecilem z kolegami film i on byl smisny i pouczal itp:P i wykożystalem te teksty z egzaminu:P zamkniete 20/20 a jutro co jutro ma byc gozej nie bedzie gozej:D tez bedzie dobrze:d i beda łatwe:) więc bez stresu:D Powodzenie:D i pozdrow dla sytkich gimnazjalistek:P:P:<Lol>heh narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.pai.net.pl 26.04.06, 23:37 Ludzie , skoro wy nie umiecie ortografii to jak wy napisaliscie ten egzamin? Nie bede wymienial waszych bledow , ale czasem nie zaszkodzi poczytac ksiazke. Gorzej Wykorzystalem A poza tym jestes lolem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnazjalistka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.04.06, 12:00 A wiesz, że za ortografię też traci się punkty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPOKO Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:37 NIE jest ZLE. Tylko czego nie ma tych wyników??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martulka Jest źle! IP: *.gala.net.pl 27.04.06, 12:38 Przynajmniej dla mnie!Ale gdzie są wyniki?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopelowa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.stg.pl 27.04.06, 08:35 hi i ja też podałam Anie Shirley!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neska Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 26.04.06, 15:59 No widzisz, ja zrobilam taki sam blad, zamiast cytatow podalam znaczenie, alez jestem na siebie zla, dwa pkt do tylu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.k. DO BANI! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:20 kurde, ja zrobviłam jeszcze gorzej z tymi cytatami, bo zamiast podać wyjaśniecie w cytanie, to ja przepiosałam po prostu CAŁE DWA WERSY do jednej pauzy i kolejne dwa do drugiej! I nie wiem, czy mi to uznaja, czy też nie;/ raczej myśle , ze nie! w sumie, z zamkniętych mam 19/20 , piepsznęłam sie z tą głupią tabelką z wersami! w sumie... to rozprawka najgorsza! podałam przykład Shreka i <bez komętarza> Jokera z Batmana, nie wiem... licze tak na 13 z rozprawki, ale moze być gorzej;/ mam nadzieje, ze nie zrobiłam błędów w ogłoszeniu i tym streszczeniu. Wiem, ze nie przekrocze 42 pkt ;/;/ TRAGEDIA!! a o jutrze nawet nie wspomnę.. :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nEnI Re: DO BANI! IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.04.06, 06:55 hehe nie mart się...:) ja podałam muminki:D to znaczy ...ze przez zabawę nas wychowują:P nie wiem...jakios nic sensownego nie przyszlo mi do glowy:P heh tabelke tez skopalam :D takze glówka do góry;)) 3m się:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: DO BANI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 14:31 Nie martw się!!! Ja podałam Shreka i Zorra:-D Ale ogólnie to mi dobrze poszło... ok 40 jak sprawdzałam odpowiedzi do zadań. Fajnie cieszę się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudlaty Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.master.pl 26.04.06, 19:32 no ja tez tak zrobiłem :(( aLe w zamkniętych mam 19/20 :) ale na szczęście jutro mat-przyr :) mysle ze bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:14 Temat rozprawki byl porąbany.Acały test mat-prz jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:33 zamkniete były nawet proste, mam troche wątpliwości ale czuje ze było dobrze!! otwarte takie sobie! mogą być! -rozprawka wydawała sie trudna ale w rzeczywistości nie było tak żle! ja też podałam anie z zielonego wzgórza! hehe 3MAJCIE SIE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martoosia Rozprawka IP: *.who.vectranet.pl / 81.15.224.* 26.04.06, 16:13 Hmm... no ja akurat uważam, że przykład "Ani z Zielonego Wzgórza" jest duuuużo lepszy niz "Gliniarz w przedszkolu" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
thornat Re: Rozprawka 26.04.06, 18:58 Autora tego testu ( a szczególnie jeśli chodzi o rozprawkę ) powinno się wyprowadzić i rozstrzelać ! ( zsiadłym mlekiem :P [ bo ktoś mógłby się przyczepić żę nawołuję do przemocy ;D { nie za dużo tych nawiasów ?? :D o_0 }]) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewwwww Re: Rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:15 rozprawka była żłe sformulowana bo sam smiech nie moze uczyc....... moze uczyc to ze ktos sie z nas smieje lub odwritniue ale podczas samego "procesu" smiania nic sie nie uczymy.. wiec o co chodzi z tym tematem :|:|: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.tenmax.pl 26.04.06, 18:49 Tez tak mysle - kpiono z zakonnikow a nie z kupca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynkieee Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.57.* 26.04.06, 19:35 nie kpiono z zakonników! kpina ma negatywne znaczenie. zakonnicy tylko się odegrali, ale to kupiec był zachłanny i zachowywał się egoistycznie - z niego kpiono:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Kpiny z zakonników.... IP: *.internet.radom.pl 26.04.06, 20:00 Ja nie wiem jak wy ale ja jestem za tym..skoro zakonnik pyta sie kupca czy ma przy sobie pieniadze a logiczne jest ze ma to sobie z niego kpi! Mysle ze 2 odp powinny byc poprawne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Kpiny z zakonników.... IP: *.tvk.torun.pl 26.04.06, 20:07 zgadzam sie calkowicie tez tak zaznaczylam!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Kpiny z zakonników.... IP: *.sti.net.pl 27.04.06, 10:46 nie rozumiecie słowa 'kpina' nawet... :D ech... pop generacja... blee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZabiX Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 26.04.06, 19:03 Mi poszło nawet nieźle 20/20 z zamkniętych i tylko na streszczaniu się poślizgnęłam. No i nie wiadomo jak z rozprawką... Ale nie była taka trudna. Jako przykłady podałam bajki Krasickiego (Kruk i Lis) i filmy animowane (Epoka Lodowcowa 2) :P. Ogólnie? Jestem zadowolona, myślałam że będzie trudniej. Za to o jutrzejszy test się martwię. Nie jestem orłem z matmy. Mam nadzieję, żę więcej będzie biologii i chemii niż fizyki czy geografii =) Odpowiedz Link Zgłoś
mal-go Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 19:11 Nie przejmuj się tą Anią, jezeli dobrze uzasadniłaś swoj wybor, przykład moze byc barzo dobry. Wiem to na pewno. Głowa do gory i powodzenia jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:23 Ja tez żle zaznaczylam w zadaniu 10 .... no bo faktycznie dla mnie to byl zakonnik a nie jak powinno byc wedrowiec..... i zle mam zalety i wady napewno ..... a rozprawka byla jak dla mnie za ogolna.... mam nadzieje ze bedzie jakies 40 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:03 Mnie poszło chyba średnio, a rozprawka chyba od biedy. Ale trzeba pozytywnie myśleć. Będzie dobrze ziomki!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:01 Ja z zamkniętych mam maxa ale to było proste. Na rozprawce się załamałam! I zrozumiałam temat zupełnie ....dziwnie poprostu. I napisałam o "Zemście" "Skąpcu" i o "Żonie modnej" Krasickiego. Pisałam ,że kształcą naszą osobowość przedstawjając nasze wady w śmieszny sposób. Boje się że zawaliłam.Totalna klapa. I straciłam pewnie na ortografii interpunkcii i na jezykowych ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martoosia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.who.vectranet.pl / 81.15.224.* 26.04.06, 16:09 Czy w gimnazjum się jeszcze nie używa słownika ortograficznego? Czy to dopiero w szkole średniej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:13 Matq -> naucz się polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
milka1106 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 28.04.06, 13:32 nie przesadzajmy nie było tak zle przynajmniej na humanie!!!!!!!!!!w zamkniętych miałam tylko 1 bład, a jakąs inteligentną i chaniebnie bystrą niestety osobą nie jestem!!!!!!!:)Wczoraj to się dopiero działo tragedia!!!!!! nie spodziewałam się, że może być tyle fizyki............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Militarny Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:16 Spox, jakoś przeszło błedy tylko w otwartych, rozprawka banalnie prosta, miejmy nadzieje, że jutro będzie łatwiej, chociaż jest to mało prawdopodobne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anesia:))) Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.lukman.pl / *.lukman.pl 26.04.06, 19:50 proste było prawie wszystko ogólnie spox. powodzenia jutro papapapap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_name Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:52 bez rozprawki max. a z rozprawką to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Webster Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 26.04.06, 13:36 Mo nawet dobrze poszło. Z tego co zobaczyłem odpowiedzi to spoko :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:40 a gdzie patrzyłeś na odpowiedzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...~> Anja <~... mieszkając w Polsce przez 2 lata poszło mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:38 mi poszło nawet nawet... ;) na początku byłam zstresowana ale jak już zaczełam to poszło :P najgorzej miałam na rozprawce!! nie wiedziałam co wymyślić! siedziałam może z 20 min. nad tym zanim zaczełam coś pisać :-O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSix Re: mieszkając w Polsce przez 2 lata poszło mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:46 ja zaczęłam pisac na około20min przed końcem i nie zdążyłam napisac na czysto :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:08 poszło mi Ok. na razie mam 4 błędne odpowiedz, nie wiem jak rozprawka mi poszła. też zaznaczyałm że w 2005 r powstał rysunek bo żle było pytanie sformuowane w końcu na początku 2004 roku n apewno nie powstał!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martoosia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.who.vectranet.pl / 81.15.224.* 26.04.06, 17:53 Pytanie było bardzo dobrze sformułowane. W którym roku najwcześniej mógł powstać ten rysunek. A to chyba oczywiste że 2004. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buble Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.kosson.com 26.04.06, 16:33 zwazować i było gitownie? uuuu... nowe słowa:) ta część była bardzo prosta, jak narazie mam tylko jeden błąd z zadaniu za 1pkt spodziewam się około 47pkt;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanillka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.koba.pl / *.koba.pl 27.04.06, 07:00 No jak patrze każdy podał tutaj Anie Zoilonego wzgórza ja natomiast napisałam o Małym Księciu i takie tam :)) natomiast z zamknietych mam 19/20 :PP a dalej to nie wiem spodziewam sie około 38-39 punktów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesioo Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:23 O matko, ale prościzna. Lekko mnie zamurowało jak zobaczyłem temat wypracowania, ale autorzy testu nie okazali się aż tak bezlitości i dali pasujące jak ulał do rozprawki teksty źródłowe. :) Tak jak na próbnych, narzekam, że dali zbyt mało miejsca na napisanie wypracowania! Musiałem wyjechać sporo poza linijki, a jak zapytał Szanowną Komisję czy nie mają dodatkowych kartek, to tylko się uśmiechnęli, nie mówiąc o reszcie piszących. xD Jeżeli nie porobiłem jakichś błędów ortograficznych czy interpunkcyjnych to mam wszystko dobrze! :D PS - zapraszam na www.beskidy.andrychow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:07 Za wychodzenie poza wyznadczone miejsce na rozprawke też odejmują punkty :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sv Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.titi.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:48 ze co ze niby odejmują punkty jak wyjedziesz po za miejsce ...prosze cie niezałamuj mnie jeszcze bardziej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
elwinka7 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 19:43 mnie rozprawka załamała...nie przychodził mi do głowy żaden przykład.a poza tym to ok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek0038@wp.pl Rozprawka:) IP: *.lannet.pl / *.lannet.pl 27.04.06, 11:39 Nie bylo tak zle wykorzystalem tekst I.Krasickiego ze wczesniejszej strony testu i cos od siebie.Tylko czekaĆ::::))))(((((::::) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doroni@ Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 80.54.81.* 26.04.06, 20:10 słuchajcie no tak średnio, ale jezeli podałam przykład 1 z literatury, a drugi to była bajka to zaliczą mi? bedzie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartq Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 82.160.17.* 27.04.06, 08:40 ja pisałem test gimnazjalny 2 lata temu i patrząc z perspektywy czasu to był zupełny pic, porównując do tego co w liceum jest na codzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.ntvk.com.pl 26.04.06, 12:30 testy dość łatwe, tylko ta rozprawka...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re:podobała się rozprawka IP: *.internet4u.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:52 BYŁA beznadziejna i kiczowata nie przypadła mi do gusty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re:podobała się rozprawka IP: *.internet4u.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:56 ale cyrk.Moja rozprawka chyba jest nie na temat bo pisa lam o filmie nigdy w życiu o rany ale porazka a i do tego nie opisałam nikogo...Może egzaminatorzy się zlituja nad biednymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgf Re:podobała się rozprawka IP: *.internet4u.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:57 mi test poszedł naet ok moze 36 pky zdobedę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara Polamanaia piora IP: *.home-net.com.pl 26.04.06, 15:40 ja juz lece powtarzac ale zycze wam polamania piora oby wam dobrze poszlo a i mam nadzieje ze bedziecie miec 50/50 papappapappapap:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: testomanka Re:podobała się rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:20 ROZPRAWKA BYŁA BEZNADZIEJNA! W TYM KURATORIUM TO CHYBA NUDY JAK NIE WIEM SKORO TAKIE IDIOTYCZNE TEMATY WYMYŚLAJĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiwlys ufjuz za nami czekamy na wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re:podobała się rozprawka IP: *.futuro.kielce.msk.pl 26.04.06, 15:58 ja tez napisalam o nigdy w zyciu....haaha pierwsze co gdy odfoliowalam test to na ostatnia strone. rozprawka...hmmm nienajgorzej. patrze temat.... Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... co ja o tym napisze??? ale jak rozwiazalam reszte i na deser zostala rozprawka mialam jakies ogolne pojecie jak to napiac... z zamknietych mam albo 19.20 albo 20/20 bo nie pamietam co zaznaxczylam w jedym pytaniu :P glupi bylo to z wypisywaniem wersow, ja nie wszystkie wersy wykorzystalam na przyklad.... lol... jutro bedzie dobrze!! bez nerwow kochani!! ciaoooo :*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re:podobała się rozprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:32 a ja napisałam o "tylko mnie kochaj":P Ale jesli wiekszosc pisała o takich filamch to moze cos w tym jest?:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoś superktoś Re:podobała się rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:59 rozprawka byla glupia, ciekawe czy wszyscy inteligenci z kuratorium i z CKP na naszym miejscu potrafili by napisac rozprawke na ten temat, to tak jakby dac nam zdjecia murzyna i kazac udowodnic ze on jest bialy, absurd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomuś Re:podobała się rozprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 07:20 rktoś i wlasnie masz jeden argument :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re:podobała się rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:22 ja też napisałam o nigdy w życiu... ale troche rozwinełam wiec mam nadzieje ze uznaja to:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadzieja Re:podobała się rozprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:28 Też bym go powiesiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zylka_ beznadziejny temat rozprawki IP: *.wyszkow.tnp.pl 26.04.06, 18:02 temat rozprawki to KOSZMAR!byl niezrozumialy i bezsensowny!gorszego nei mogli wymysliec!!nie wiem czy napisalam na temat... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: beznadziejny temat rozprawki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:53 wyrąbany byl, ja nie podałam przylładow z literatur y i filmu wiec 16 punktów w plecy ide sie rzucic z mostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: beznadziejny temat rozprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:59 Przykłady z literatury były podane na tacy - teksty z egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re:podobała się rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:56 nie martw sie ja tez zle zintewrpretowałam temat....ciekawe ile odlicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re:podobała się rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:50 temat mógłby byc inny i mogłoby być więcej miejsca bo mi się zmieściły tylko 4 argumenty no i teza. mam nadzieję,że jutro będzie lepiej i dadzą więcej biolgi a mniej chemii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re:podobała się rozprawka IP: *.42.rev.vline.pl 26.04.06, 13:02 Co za niezwykle blyskotliwy czlowiek wymyslil temat tej rozprawki:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.K Re:podobała się rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:40 Rozprawka była do DUPYY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basiulak Re:podobała się rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:45 Pewnie. mogli dać temat "czy szata zdoby człowieka" albo "podróże kształcą". to by była dopiero ciekawa praca! hohoho! bo przecież nie można chwilę pomyśleć i napisać na bardziej błyskotliwy temat ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re:podobała się rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:53 test był prosty. zadania otwarte nienajgorsze. tylko ta rozprawka.. koszmaar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gibki Re:podobała się rozprawka IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:08 Jak dla mnie ten egzamin był prostszy od próbnego, zadania zamknięte i otwarte mi spasowały a jedyne "ale" mam do rozprawki... musiałem troszkę pogłówkować nad rozgryzieniem tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re:podobała się rozprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:26 tak jak ja rozprawka była okropnaa co do niektórych odpowiedzi mam wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pro Re:podobała się rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:44 nie mam pojęcia jak można było dopuścić taki temat rozprawki na egzamin... kto tam siedzi w tych komisjach! :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palinaaaaa Re:ehh szk00da gadac IP: *.szczecin.mm.pl 29.04.06, 19:26 O bozie....rozprawka tragedia..wiecie co ja podalam...syzyfowe prace,1 tekst, i kamienie na szaniec.... nie zrozumialam tematu....napislaam ze smiech to zdrowie niekiedy naucza....ze lekcje w syzyfowych pracach wygladaly koszmarnie..ale marcin i jego grupa organizowali tajne spotkania na ktorych byl smiech..i przez to nauka stawala sie prostrza:(:( do dupk**;/;/;:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spike Rozprawka byla chu**** IP: *.chello.pl 26.04.06, 22:49 ehh temat rozprawki dali jakbysmy byli studentami :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hondaaa Re: Rozprawka byla chu**** IP: *.adamnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:01 no wiesz moze mysleli ze my to juz na poziomie studentow heh. ale racja rozprawka była do ch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadako Re: Rozprawka byla chu**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:46 każdy zdający będąc na odpowiednim swojemu wiekowi poziomie rozwoju umysłowego był w stanie ją napisać. jeżeli z tobą jest inaczej, to na prawdę mi ciebie żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phanti Re: Rozprawka byla........:P IP: 192.168.6.* / 80.50.247.* 28.04.06, 22:54 ja nie wiem jak oni będą te rozprawki sprawdzac, poniewaz ten temat jest taki rozległy ze pewnie sami sie w tym nie polapaja jaki argument jest trafny........Jaki daliscie argument z filmu, bo ja np. inaczej niz wiekszosc - opinie i odczucia aktorow na planie filmowym :]. Oryginalne, co :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masteraxe Re:podobała się rozprawka IP: *.icpnet.pl 27.04.06, 12:12 raczej nei mogli dać tematu "czy szata zdobi człowieka" bo taki byl 2 lata temu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSix Re:podobała się rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:15 zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladymoca Re:podobała się rozprawka IP: *.244.155.19.wifi155.tnp.pl 26.04.06, 15:38 Osobę niezwykle "błyskotliwą" i "inteligentną",która wymyślała temat rozprawki powiesiłabym za jaja ewnentualnie jeśli to kobieta za...(wiecie co)..brawo za wyobraźnię na prawdę żenada <zła>:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re:podobała się rozprawka IP: *.eurologistik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:42 zgadzam się gdy zobaczyłam test pucieszyłam się bo ROZPRAWKA ale po przeczytaniu tematu ... opadły mi ręce!!!! temat był z deka niejasny## Nie jestem z siebie zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re:podobała się rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:07 nom mi srednio poszło ale ten temat rozprawki... na początku konkretna załamka ale później jakos poszło... mam nadzieje że nie będzie źle z tym po ten jutrzejszy to tragedia, jeszcze jak trudny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcik Re:podobała się rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:34 ja tez sie ucieszylam ze jest rozprawka ale jak przeczytalam temat nie wiedzialam o co chodzi wogole zle sformulowana teza i jak tu jej bronic??! Zalosne!!lepsze by bylo "rola smiechu w zyciu czlowieka"!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaomlde Re:podobała się rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:57 Powiedzmy sobie szczerze, temat rozprawki byl prosty. Nie trzeba było znac zadnych ksiazek(lektur!)by podac trafne przykłady. Z reszta w każdym filmie komediowym mozna znalesc cos pouczajacego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Test mat. przy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:14 Nie należał on do najłatwiejszych, ale to nie znaczy, że nie dało się go napisać osobiście mam z tego testu 48pkt. i uważam, że wystarczyło troszkę dłużej pomyśleć, żeby dobrze napisać ten test Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musta Prinsessa Re:podobała się rozprawka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.06, 17:44 A ja nie podałam przykładu z komedii... A wręcz odwrotnie;). Dramat. "Marzyciela" z Johnnym Deppem ;). Liczę na co najmniej 14 punktów. Moja koleżanka była lepsza. Napisała o "Kaczorze Donaldzie". A inna mnie pobiła... "Śmiejżelki". Nie wiem, jak to zrobiła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re:podobała się rozprawka IP: *.globalconnect.pl 26.04.06, 18:04 Ja powołałam sie na filmie "Patch Adams" o studencie medycyny ktory rozsmieszal chore na raka dzieci a drugie PORAŻKA...opisałam bajkę o owcy, która śmiała się ze swoich koleżanek i robiła sobie z nich jaja ze wilk nadchodzi, te uciekaly...ajak rzeczywiscie wilk przyszedl to owce ignorowaly jej ostrzezenia i wilk je zjadl. Wiem...beznadzieja, ale musialam cos wymyslec zeby byly chociaz te dwa przykłady..:( a pytania zamkniete 20/20 ...yeah:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyy Re:podobała się rozprawka IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:11 rzeczywiście rozprawka była do d.....! Nie poszła mi:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia_aug rozpraweczka :/ IP: 80.50.33.* 26.04.06, 17:20 była po porstu koszmarna :/ jakis temat niewiadomo jaki :/ kazdy inaczej może go zorzumiec ;) a zamkniete takie nawet proste mam 18/20 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid99 ::te testy to byly posrane IP: *.68.68.113.kutno68.tnp.pl 27.04.06, 13:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: ::te testy to byly posrane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:03 Ludzie czy wy jestescie normali?? przecież nawet nauczyciele mieli z tymi zadaniami problem a co dopiero my gimnazjalisci?? Weźcie pomyślcie. Z polaka byl beznadziejny temat a tak to luzzz... ale matma?? weźcie sie opamietajcie. Nie każdy jest od razu Pitagorasem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Synu Re:podobała się rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:47 Ale szczerze wolalem rozprawke na ten temat niz charakterystyke, autocharakterystyke albo jakis zyciorys opisowy :D:D:D Nie mogli dac "napisz smieszna bajke dla dzieci" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzixa bezsensowna rozprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:23 no rozprawka demna jak nic, ciekawe kto ją wymyślił, nie znałam żadnego filmu który by tam pasował:P lałam wode jak nic :P pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikło Re: bezsensowna rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:31 Witam troche zszedłem z tematu w tezie napisałem o smiechu itp. Ale w argumentach napisałem, ze np. Mały Książe zdobył przyjaźń lisa przez swój uśmiech (błąd rzeczowy) Czy któś mógłby mi wyjąśnić kiedy tematyka jest błędna i niesprawdzana? Kiedy Np. zamiast o uśmiechu np. o wybitnych poetach czy kiedy próbuje pisać o śmiechu ale daje nietrafne argumenty oraz używam synonimu śmiech jako pozytywne emocje czyli np. Santiago ze "starego człowieka i morze" nauczył się ze śmiania ponieważ nie poddawał się przeciwnościom losy i był pogodny nawet z złych chwilach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek ;o( Re: bezsensowna rozprawka IP: *.titi.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:39 te rozprawka to na serio beznadzieja!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: bezsensowna rozprawka IP: 87.207.225.* 26.04.06, 18:12 Jest duzo takich filmów ja podałem stary film z batmanem gdzie był człoiwek-pytanie i to jest dobrze potem dałem przykład z mitologii greckiej o dionizosie jest wilee ksiażek o takich sprawach :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaił Re: bezsensowna rozprawka IP: *.sti.net.pl 27.04.06, 11:02 tak, ja pisałem o twórczości Koterskiego i o 'Good Morning, Vietnam' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Załamana Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.04.06, 15:04 Ehh no niby jakoś poszły :( ale z otwartych ległam na tym zadaniu gdzie trzeba było cytat z wiersza wypisac..ale ja oczywisice najpierw dobrze zrobiłam a później poprawiłam na źle ... jutro matma a mi cienko z matma idzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karaś16 Testy były trudne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:24 Ta rozprawka z testu humanistycznego była idiotyczna i trudna. Jak śmiech moze być nauką-beznadzieja.Z matmy bylo jeszcze gorzej. Za dużo liczenia, za mało czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musta Prinsessa Re: Testy były trudne... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.06, 17:46 Normalnie może być nauką. Trzeba było czytać ze zrozumieniem i byś wiedział, jak może być nauką....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia i Bożena wieści z Wołomina ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:38 Cześć. Zapewne to właśnie gimnazjaliści czytają, a więc... Bożena: Ja szczerze mówiąc myslę, ze poszło mi całkiem dobrze. Z zamknietych mam jeden jedyny błąd(aż!!!!) i jestem zła bo rozprawka... trudno jest mi określić czy napisałam zgodnie z kryteriami. Nie chcę liczyc na zbyt wiele-ale przecież MUSZĘ mieć sporo ponad czterdziestkę z humanistycznego, bo z matmy. ehh jak mi poszło dowiecie sie jutro ;) pozdrowionka ;P Asia:mi poszło całkiem całkiem :P kilka zamknietych mam źle (4) :P A rozprawka jak to rozprawka niewiadomwo:P Większośc argumentów zmyślona <lol> Ale licze na jakieś 35 :P Gorszy test jest jutro...matma :/ AAAAle cała nasza klasa IIIb G1 i nie tylko<intryga> umie wzory bo nas nasza kochana p.Żebrowska, która nam wtłukła do główek naszych pieknych wzory- jesteśmy całkiem nieźli!!! Wierzymy w Was :* Bożena i Asia :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuz Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 22:37 U mnie jest OK. Mam nadzieję na ponad 45. W każdym razie jutro będize gorzej. Przedmioty ścisłe to nie jest moja specjalność... pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.titi.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:38 dajcie spokuj ten test matematyczno-przyrodniczy to był taki trudny ze szok!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek0038@wp.pl Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.lannet.pl / *.lannet.pl 27.04.06, 11:43 to byl jeden z najtrudniejszych testów jakie pisalem boje sie tylko wyników beda żałosne oj będą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2KoCur d{-_-}b Re:niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:48 nawet spoko tylko kto wymyslil zadanie z beczka one bylo pojeb.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avadon Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.04.06, 10:58 Mi poszlo doskonale, i human i scisly - trzeba przyznac ze testy byly stosunkowo latwe w spektrum testow probnych czy testow z lat poprzednich. Tylko sie cieszyc ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolla Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:36 można było dac przykład tegotextu z kupcem<leonarda>? ta rozprawka to w ogóle jakis kwas! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slodka_zmijka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 212.182.96.* 26.04.06, 11:56 własnie nie wiem ale ja go podałam:) myślę że nie będą mieć żadnych zastrzeżeń!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wściekła!!! Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.04.06, 13:00 co za kretyński test!!! chyba jakiś idiota wymyślił tą rozprawkę!!!!! gdyby nie ta rozprawwk to miałabym gdies z 40p. a takto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSix Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:20 Tez mam takie odczucia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSix Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:10 Ja chciałam go podać ale nie zdązyłam bo za długo się zastanawiałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmartsiaa16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:19 Odpowiadasz na : Gość portalu: wiolla napisał(a): > można było dac przykład tegotextu z kupcem<leonarda>? ta rozprawka to w > ogóle > jakis kwas! ;/ wiollu ja tesh podałam tytul tego textu. Miejmy nadzieje że to będzie zaliczone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSix Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:21 Gość portalu: wiolla napisał(a): > można było dac przykład tegotextu z kupcem<leonarda>? ta rozprawka to w > ogóle > jakis kwas! ;/ W odpowiedziach jest właśne przykład tego kupca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buczacza Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:39 co za beznadzieja kto to wymysla w ogole? taki temat na rozprawke dali ze sie rzygac chce!dalem don kichote, kameleona i to z arkuszu krasickiego chyba jak myslicie dobrze? a poza tym to sobie chcialem odpowiedzi spisac zeby potem sprawdzic to jak juz konczylem je pisac to babka sie na mnie wydarla jakby nie wiem co sie dzialo. a w dodatku kartke na ktorej to pisalem zabrala... argh a w dodatku na poczatku ze stresu oderwalem karte odpowiedzi od arkusza i sie boje ze te lole z komisji cos mi zle powpisuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vana Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.04.06, 11:41 ale przeciez mozna bylo podac albo z filmu, albo z literatury, wiec sie nie zalamuj, ze z jednego nie masz :) ja pisalam o filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleszcz ]:-> Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:42 Tescik bardzo latwy :D :D :D ZERO stresu :D poprostu bajka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.206.* 26.04.06, 14:05 No jaq sobie wyliczyłem to powinienem mieć 39 pkt. za rozprawke zaniżyłem i dałem sobie 10/16pkt. i reszte tesh troszke zaniżyłem. Z zamkniętych mam 19/20 =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 26.04.06, 14:20 no mi poszlo tak srednio xP rozprawka byla porazkowa =/ z zamknietych mam 16/20 dobrze xP no jutro to dopiero bedzie porazka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asoa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:22 Mi poszło źle! W zamkniętych mam 17/20. Głupia jestem i tyle:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata testy - trudne i beznadziejne......... IP: *.elb.vectranet.pl 27.04.06, 13:39 Już po wczorajszym teście byłam załamana, bo z zamkniętych mam 16/20. Z rozprawką nie miałam większego problemu, a jako przykłady podałam filmy Koterskiego i " "Trzeba by" Fredry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata testy...oni chyba chcą mnie zabić........ IP: *.elb.vectranet.pl 27.04.06, 13:44 Już po wczorajszym teście byłam załamana, bo z zamkniętych mam 16/20. Z rozprawką nie miałam większego problemu, a jako przykłady podałam filmy Koterskiego i " "Trzeba by" Fredry. Ale najgorsze jest to, że z niektórymi odpowiedziami się nie zgadzam i mam prawo do swojego zdania, na przykład na temat rysunku. Po dzisiejszym teście trochę mi ulżyło, ale nie jestem pewna do żadnej odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAJAJAJ Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:36 Mi poszło super... mam gwarantowane 44 punkty <lol> :D:D :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.06, 21:39 skąd taka pewnosć zobaczymy jak ci poszło jak dostaniesz odpowiedzi ale jestes zarozumiała ciekawe skąd wiez jak poszło hahahahaahaha nigdy bie wierz w odpowiezi w necie mi wyszło na próbnym o 20 punktów mniej niż dostałam......... zarozumiała jesteś penc mam z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddie-mahal Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:00 Nie było trudne-myślałam że przywalą coś o wiele gorszego. Nie wiedziałam tylko z okrągłym stołem, a ta to w porządku :) Tylko rozprawki nie jestem pewna bo wszystko zalezy od sprawdzającego.... Jeszcze tylko jutro i lajcik do końca roku... hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paullla Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.70.* 26.04.06, 15:03 w zadaniach zamkniętych mam chyba 2 błędy, w otwartych dolatuje mi 1 punkt.jeszcze nie wiem co z ogłoszeniem.rozprawka...szkoda gadać.podałam tylko jeden przykład, z filmu.trochę bezsensownych rzeczy napisałam,ale cóż, teraz nic już nie zmienię...zostaje czekanie na wyniki.jutrzejszego egzaminu boję się bardziej.nie jestem orłem z przedmiotów ścisłych.życzę wszystkim powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:08 Jestem po:-))))))) Poszedł mi b.dobrze. Nie spodziewałam się, ale jestem z siebie zadowolona. Mam nadzieję, że jutro też będzie oki:-)))) Życze wszystkim powodzenia i połamania długopisów ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Średnio na jeża :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:49 z zadan zamknietych mialam prawdopodobie dobrze 19, gorzej z rozprawka bo chyba zle zrozumialam temat :'( Dziwny byl i tyle ja wole pisac na troche bardziej okreslone tematy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos-q Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 26.04.06, 17:00 mi poszlo nie za bardzo....rozprawka miala trudny temat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Hammet Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:46 MAM 20/20 z zamkniętych i 13/14 z reszty nie licząc rozprawki bo niewiem czy dobre argumenty dałem....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:53 wow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:44 a mi nawet dobrze poslzy:) sade ze z 40 pwinno bcy:) ehhe;) zapraszma na gg jak cos 5752468:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha To rozprawka czy zart!!!!!!???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =) Nie martwcie sie rozprawką, jutro bedzie gorzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:12 Nie martwcie sie rozprawką, jutro bedzie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawias Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 07:55 no myśle że w wmiare. Zamknięte zleciały jakoś ale rozprawka to cięzki temat... pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 27.04.06, 12:30 mi poszło wyśmienicie....3 błędy tylko...bardzo sie ciesze :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
cieffczynka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 11:52 Ja tej... sam w sobie test nie był taki trudny... ale ta rozprawka? Durna na maxa... wiara z mojej szkoły opisałam kubusia puchatka, czerwonego kapturka.. i inne bajki.. ja dałam Nianie i Kamienie na szaniec... masakra... najgorzej bedzie jutro... ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dem dem Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.04.06, 11:58 a tak sobię myślę, że chyba nie najgorzej. Rozprawka nie była do końca łatwa. Trudno przykłady było znaleźć. Pozatym to ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawra :))) Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 26.04.06, 17:22 Obliczyłam ze mam 18 punktów z zamknietych bo mam blkad w 16 i z tym kiedy powstał rysunek. Tylko ta rozprawda mnie dobiła,gdyby nie ona by było dobrez,mogly byc inny temat a nie taki na ktory trudno było znalesc jakies dobre argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:07 gdyby nie ta zasrana rozprawka to by jakoś było ale co tam jutro matem -przyr to będzie pole do popisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga:P Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:05 banalny tylko ta glupia rozprawka...:)jutro bedzie gorzej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 87.207.54.* 26.04.06, 19:18 ktos jeszcze odniosl wrazenie ze ci ludzie co wymyslili temat nie za bardzo wiedzieli, o co im chodzi? Ja np. zrozumiałam temat zupełnie inaczej niż w modelu odpowiedzi i zapewne moge liczyc na zero pkt za rozprawke !@$#%$%&^%#-oto moje pozdrowienia dla autorow testu Odpowiedz Link Zgłoś
anja_16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 19:51 SOLIDARYZUJEMY SIE Z TOBA I MYSLIMY DOKLADNIE TAK SAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROZPRAWKA BYLA @#$%$&*~@#$%* !!! MY ROWNIEZ ZUPELNIE, ALE TO ZUPELNIE INACZEJ ZROZUMIALYSMY TEN TEMAT. "POZDROWIENIA" DLA GLABOW, KTORZY "NIESLYCHANIE INTELIGENTNIE" WYMYSLILI TEMAT ROZPRAWKI. ZDRUZGOTANE GIMNAZJALISTKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asinka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:03 Ja też źle zrozumiałam temat rozprawki.Podeszłam do tego bardziej naukowo i jeszcze na dodatek zmylił mnie tekst 1 z arkusza.Pisałam o śmiechu jaką odgrywa rolę w psychologii,medycynie.No super...Ale z tego co czytam te komentarze i po rozmowach ze znajomymi,to wiem że dużo osób tak napisało,także myślę że źle nie będzie i 0 pkt nie dostaniemy;)obYY...Oni to też ludzie.Mają serca...(chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fk16nysa 7170592 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:08 Test był bardzo prosty!!! Nie spodziewałam sie troche tej rozprawki... Ale mogło byc gorzej... Zapraszam na www.sweetcandy16. fotka. pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camilinho Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:21 srednio tylko ta rozprawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDZIO Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:23 mi nawet ale rozprawka byla koszmarna!!!!!!!!!1 kto wymyslal taki idiotyczny temat???? przeciez z takiego fajnego tematu wiodacego mzona bylo napisac super temat np. SMIECH ISTOTNA WARTOSCIA CZLOWIKA!! a niue jakies ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justi :) Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:29 Zgadzam się... temat rozprawki był beznadziejny.. jak są tacy mądrzy to niech sami nam podadzą jakieś przykłady... IQ = 0% ... masakra =| Jak zobaczyłam ten temat to mi się odechciało robić test.... ale pytania były w przeciwnieństwie do rozprawki bardzoł łatwe ;) Zobaczymy co nam na jutrzejszy dzień wymyślili ... aż się boję ;) Ale jakoś stres mnie nie zżera... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:30 Nie jestem autorem testu, ale na pewno wiem, że należało podać jako przykkład Bajki Krasickiego Fraszki Kochanowskiego komedie omawiane w szkole typu Zemsta Skąpiec itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.06, 17:50 A jutro nam dadzą ŚMIECH W PIERWIASTKACH. wogule rozprawka do doopy nie podałem zadnego przykladu filmu ani literackiego. lipa... jutro chyba uciekne;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 odpowiedzi: 1a 2b 3h 4ad 5 IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.06, 17:51 a tak wogule to ide chyba do zawodowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta zeszłoroczny egzamin :PP IP: *.54.187.139.eltronik.net.pl 26.04.06, 19:36 Ja pisałam egzamin rok temu i faktycznie wasz temat wypracowania był tragiczny, my mieliśmy LIST :PP hehe, ale ogółem zadania proste :] powodzenia jutro papa:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makówa TESTY HUMAN 06' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:49 heheh poszło mi dobrze jak narazie sprawdziłam i mam 2 blędy czyli 48 punktów :)) jeszcze rozprawka oceniana czyli ok 45 będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: TESTY HUMAN 06' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:30 w sumie egzamin nie byl trudny ale ta rozprawka... ehh ja podalam przyklad nowych szat krola :D:D:D:D i nic wiecej wrrr tak oprocz rozprawki to mam 33/34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yep Re: TESTY HUMAN 06' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:42 ja tez mam 33 lub 34 bez rozprawki i obawiam się, że za duzo punktów z niej nie dostane (o ile w ogóle dostane) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkarrrr Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:34 Mi sie ten egzamin w ogóle nie podobał. Masakra... Co za temat????- Śmiech nauką. Bez zgasu. Coś okropnego. Jeszcze ta rozprawka. Drugi raz pisać rozprawke to lekka przesada. Czasu też było za mało. To było najgorsze przeżycie w moim życiu. Jutro też będzie super ... nie ma co?? jeszcze jak walną połowe fizy to ja uciekam. Boże niech mi ktoś pomoże bo sobie nie dam rady. Co za życie. Męczyć sie z egzaminami mając 16 lat.... ludzie co wy robicie. Dręczycie nas tylko. Połowa wyląduje w zakładzie psychiatrycznym po tych egzaminach.... <buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ba$ Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:11 no..masz rację. mamy tylko 16 lat, dzieci niewinne..ledwo wyszliśmy z przedszkola a tu bum. kto to słyszał żeby mając 16 lat cokolwiek pisać!! przecież w tym wieku powinno się tylko ogądać "teletubisie" i bawić się w piasku, a nie tam jakiś egzamin. w końcu zamalowanie kilku kratek to duży stres,nie mówiąc już o napisaniu paru składnych zdań! to na pewno spowoduje wzrost obrotów w zakładach psychologicznych. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:36 poszło mi bbb dobrze w zadaniach zamknietych mam tylko 2 błędy<lol> nie wiem tylko jak z rozprawką;/ ogólnie jest looz=>jutro bedzie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Needse Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:55 no ludzie, trzeba było korzystąc z tego 1 tekstu (wywiad) to już wiele dało argumentów, ale tak ogólnie to faktycznie nie był zbytnio trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSix Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:29 > no ludzie, trzeba było korzystąc z tego 1 tekstu (wywiad) to już wiele dało > argumentów, ale tak ogólnie to faktycznie nie był zbytnio trudny Tak tak tylko że trzeba było podać przykład z literatury lub z filmu a nie z jakiegoś tam wywiadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 82.146.225.* 26.04.06, 13:45 Ja chyba bd miala ok 40:D jest bardzo dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matq Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:46 ja tam niepisze ile bede mial wiem tylko ze mam 19/20 z zamknientego i w spokoju czekam bo jak wy tak piszycie okolo 40 bede miec a potem masz 25 np. takze wole spokojnie poczekac niecieszyc sie zaszybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:19 noo nie było źle. Jedyne co mi sie nie podobało to temat rozprawki. Pisałam tam takie głupoty,ze szkoda gadać. Na zamkniętych pytaniach mam tylko 2 błędy wiec luz. Obecnie sie stresuje testu matematycznego, bo zawsze jeste trudniejszy niż polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asicor Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:51 19/20 z zamknietych, z krotkich otwartych 13/14 na tyle licze, z rozprawki sama nie wiem chyba troche pokrecilam ale moze z 7 pkt sie uzbiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Jak pisaliscie rozprawke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:57 Nie jestem pewny rozprawki. napisałem ale chyba niezgodnie z tematem. Podasłem przykład dwóch filmów i napisałem, że gdy widzów śmieszy postępowanie głownego bohatera to oni staraja się go nie naśladowac, żeby nie być wysmianym przez innych. Wiekszość (choić nie wszyscy) napisali tę rozprawke w ten sposób że pisali tylko o wydarzeniach jakie miały miejsce w tym filmi, nic o wydzach. Czy to jest dobrze>?????????? Proszę odpiszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matq Re: Jak pisaliscie rozprawke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:58 ewaa wejdz tu : bi.gazeta.pl/im/4/3307/m3307964.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostol rozprawka - troche taki pomieszany tytul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:10 rozni ludzie potrafia wszystko inaczej zinterpretowac wydaje mi sie ze temat jest kompletnie nie trafiony i duza czesc osob sie na tym przejedzie;/ bo egzaminatorzy sa okrutni Odpowiedz Link Zgłoś
ghell Re: czesc 26.04.06, 18:00 czesc ja chodze do drugiej klasy i bede zdawać egzamin dopiero za rok ale sciągnełam sobie wasz sprawdzian i temat rozprawki bardzo mi się podoba. MOże chodzi po prostu o to że nie lubicie pisać?? pozdrawiam gabrysia P.S. powodzenia jutro !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Jak pisaliscie rozprawke?? IP: *.home-net.com.pl 26.04.06, 15:10 raczej zle ale dostaniesz jakies punkty zjechales troche z tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akuku Re: Jak pisaliscie rozprawke?? IP: *.pools.arcor-ip.net 26.04.06, 15:52 nie znam dokladnego tematu tej rozprawki...moglby ktos go podac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila temat rozprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:45 "śmiech niekiedy moze byc nauka" przykłady z literatury lub filmu lub z obydwu dziedzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akuku Re: Jak pisaliscie rozprawke?? IP: *.pools.arcor-ip.net 26.04.06, 16:02 ok doczytalam gdzies, ze temat brzmial "czy smiech moze byc nauka" (lub podobnie), mysle, ze nie napisales zle, potraktowales temat ze strony widza, jak on to odbiera i uwazam, ze twoja praca moze zyskac na tym gdyz zrobiles cos innego od wszystkich, zakladam oczywiscie, ze podales tytuly ksiazek badz filmow, ktore mialyby robic na widzu odpowiednie wrazenie...jezeli komisja jest na poziomie to doceni twoja oryginalnosc, nie martw sie , bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:59 19/20 z zamknietych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matq Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:01 to tak jak ja :D:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrykkk MI super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:49 e tam łatwy test był najłatwiejszy ze wszytskich które widziałem bardzo proste pytania tylko ta rozprawka na koniec zmusila troche do ywsliku a tak to kolo 47 pkt bedzie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siara dzisiaj ok ale jutro??!!:-/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:27 mi ok zamkniete zajebiscie z otwartymi to ciezko powiedziec ale chyba nie tak zle Ale gorzej chyab bedzie jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BronkA Re: dzisiaj ok ale jutro??!!:-/ IP: *.lom.vectranet.pl / *.lom.vectranet.pl 26.04.06, 18:13 Hmm... Test nie był zły. W ogóle taki na poziomie. A rozprawka też może być, tylko ciekawe jaki mi się trafi do sprawdzania... W każdym razie jutro będzie O WIELE gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRUDNIK_CITY Re: dzisiaj ok ale jutro??!!:-/ IP: *.prudnik.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:14 ja mam ok 13/20 a rozprawke to troche zesrałem ale nie ma co narzkac jutro to dopiero bedzie przyje**y dzien ale nie ma nad czym płakac i jak dobrze juto pujdzie to idziemy sie z kumplami zjarac hehe :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.06, 15:43 boshe... jestem w 7 niebie!!!!!!!!1 z zamknietych odp mam tylko 2 zle:) huraaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:59 moim zdaniem temat rozprawki był trudny. zadaniaq zamkniete były łatwe chociaż i zadanai otwarte tez były łatwe. no zobaczymy co jutro nam dadzą na matemetycznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludi(KRZESINY) Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:49 A mi poszło całkiem si. Jak sprawdzałem zamknięte to mam chyba 19/20 a otwarte wszystko ok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narvana nieźe ale test to beznadzieja. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:49 poszło dobrze, ale test był beznadziejny i wcale nie sprawdzał naszej wiedzy. pytania były albo banalnie proste, albo dwuznaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a czy to ważne:) pytanie.. IP: *.localdomain.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:52 Właściwie to kiedy będą wyniki? ja mam z zamkniętych 17/20 w sumie nieźle ale też mogłam mieć 20/20 bo jednym słowem zamknięte były łatwe. Z rozprawką, beznadziejna.. Hmm, niejasny temat. Ja np. zrozumiałam go w ten sposób,że śmiech jest nauką bo pozwala przechodzić przez życie łatwiej. Dzięki niemu czujemy się pewniejsi siebie itp. Odwołałam się tu m.in też do filmu ''Szkoła uczuć'', pomimo choroby dziewczyna nie załamywała się kochałą życie i potrafiła z niego korzystać etc. I myślę, że chyba zrozumiałam go troszkęźle,no ale cóż zobaczymy na jakiego egzaminatora trafie, oby się zlitowali bo wydaje mi się, że dla większości osób była ona nie jasna, sądząc po wcześniejszych postach. połamania piór na jutrzejszych testach :) z pozytywnym nastawieniem podejść do tego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewkaaa Re: pytanie.. IP: 195.117.218.* 26.04.06, 18:45 wiesz ja tez licze na egzaminatora ktory ebdzie jakis fajny i zlituje sie nademna i ozzcyta mnir bo to podstawa ale z moim szczesciem to naarzie z obydwoch licze 17 pkt ;( masakra tylko sie pociac normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marrrrrrrrrrrrrcia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:26 Ogólnie nie był trudny, z zamknietych mam 20/20 :) Ale co z tego jak rozprawke spieprzylam...:( mam tylko jeden przyklad z literatury i to jeszcze zle. Tylko opieralam sie na I tekscie, prawie nic od siebie, MASAKRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: extrem Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:35 Ja mam 19/20 z zmakniętych( też uważam, że kpiono raczej z mnichów. otwartych dałem ciał z streszczeniem bo zrobilem ten utwór Leonarda da Vinci, ciekawe czy dostane jakieś pkt chociaż. Temat rozprawki może byc według mnie różnie interpretowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIchał Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:57 Pomełniłem też jeden błąd. Dokładnie ten co ty! U mnie najgorzej z rozprawką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaruŚ Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 26.04.06, 19:13 Mi poszło świetnie jak za rozprawkę dostanę 10 to będę miał 43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 213.155.175.* 26.04.06, 19:26 Poszło mi dobrze !!!! i bardzo się cieszę ale jutro najgorsza część !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Loooooooool IP: *.stk.net.pl 26.04.06, 19:48 MI poszło całkiem nieźle, al przyznam, że temat rozprawki był bardzo głupi :P Życze powodzenia na drugiej części - matematyczno-przyrodniczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hbartek Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 20:07 Mi poszło dobrze. Na początku przejąłem się lekko rozprawką, ale ogólnie test napisałem dobrze i jestem zadowolony:) Życze powodzenia wszystkim, którzy tak jak ja, piszą jutro Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.6.* / 80.50.247.* 26.04.06, 21:07 Mi poszło dobrze, myślę że 40 punktów będzie. Jutro będzie gorzej! Ale wszyscy kłamia, że maja odpowiedzi na jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vghjkd Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.budinet.info 26.04.06, 21:11 Ja rozprawke odwalilem niezrzumiałem Nie podałem przykładów z literatury czy filmu. tylko sam podałem argumenty :< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brit Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:14 Nie jestem trochę zadowolona. Zwaliłam zdeczka rozprawkę, bowiem nie powołałam się do konkretnych przykładów. Pytania zamknięte poszły mi ok, choć tak szczerze mówiąc myślałam, że będzie lepiej :/ Sprawdzałam odpowiedzi z zadań zamkniętych i mam 17/20 poprawnych odpowiedzim, a z otwartych, to ja siebie nie będę oceniać, ale tak mniej więcej z otwartych, to myślę, że jakieś 18punktów będzie. Czyli sumując wszystko... 17+18=35. Hmmm -> jeśli tak będzie, to naprawdę jestem niezadowolona, ale tak naprawdę to jutro tak poważniej polegnę. Czekajcię na moją śmierć zbliżającą się dużymi krokami :P w końcu to już jutro. Żegnajcie i powodzenia!!! <lol2> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maćka z klanu Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 26.04.06, 21:17 moim zdaniem temat główny " Śmiech niekiedy bywa nauką" był.... do Dupy! nie wiem jak mi poszło... i bede miala 100 pkt ze wszystkiego.... jak nie to skacze z mostu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****aneeetaaaa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.06, 22:19 mi tez tak srednio- temat rozprawki chyba z kosmosu, ale dałam rade:)) ja tez uwazam ze kpiono z zakonnikow a nie z kupca:Pphi:P ale powiem Wam jedno: Nie martwcie se dzisiejszym egzaminem- jutro bedzie gorzek"://powodzemnia!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomuś Po ezaminie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 07:15 Egzamin nie był latwy (na próbnym było lepiej :P). Na dodatek temat do rozprawki kompletnie był...sami wiecie. A ogólnie mówiąc OK. PS Myślcie jak zaznaczacie, zaznaczajcie jak myślicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:36 wiec tak ... w sumie to Hu*owo ... xD zadania byly poj~~ chyab w latach ubiegłych ... test mat-przyr .... byl latwiejszy o wiele ... rozwiązywelm testy z tamtych lat i bylo dobrze a ten ... nie wiem ... max 32 pkt. : | Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdol Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:14 hej ja najprawdopodobniej z mat-przyr. bede miała 32 pkt. a z humana to zależy od rozprawki powiedzmy że bede miała 10 pkt z rozprawki to bedę miala 41 pkt ale licze na troszke wiecej. Czyli ok 73 pkt. jak wyszłam z sali to byłam przerażona tymi zadaniami ale teraz mi ulżyło, bo 73 pkt. to może nie szczyt marzeń ale to dobry wynik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchoń Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.grabow.sdi.tpnet.pl 28.04.06, 08:38 W środę GOOOOOOOD a w czwartek HUJOWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka i Kasia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.226.* 28.04.06, 10:38 nie bylo zle. dosyc szybko sie uwinelysmy i wyszlysmy. musimy przyznac ze temat rozprawki byl wywalony w kosmos!!!!!!!!! No to powiedzcie w jaki sposob smiech uczy:-)))) :-p pozdrooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!stary brus gora!!!!!!!!!!(woj. lubelskie pow. wlodawski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musta Prinsessa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.06, 17:40 hah... trzeba było to zinterpretować w oparciu o tekst podany wcześniej. Nie było to trudne. Wystarczyło wykazać się logiką, więc nie przesadzajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <Ola> Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 19:24 obie części były po prostu benadziejne!!! A ten temat na rozprawke-masakra!!! mat-prz tez nie był za prosty! Ale ludzie ta beczka była prosta.Zrobiłam to:D hehe.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imago Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:02 Śmiech na sali !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spidi Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 10:59 Mi srednio na jeza, nie jest najgorzej, teraz tylko czekac na wyniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaluza5 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 11:02 zobaczymy:D ale raczej lepiej niż gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ba$ Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:43 źle napisałam Da Vinciego:P a ci podróżnicy byli historyczni czy fikcyjni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slodka_zmijka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 212.182.96.* 26.04.06, 11:58 chyba fikcyjni.... przynjamniej po mojemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
cieffczynka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 12:04 Chyba fikcyjni. I hope so... bo niby tam było że jakaś opowieść opowiada o tym.. no ale wydaje mi sie ze fikcyjni :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aninchen Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:18 ktoś miał zastrzeżenia co do tego, że podróżni byli fikcyjni? :D <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ba$ Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:27 no to dobrze. bo mi wszyscy wmawiali po wyjściu, że historyczni:P (chyba ze względu na pierwsze słowa "jak pewna wieść głosi..") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ba$ Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:28 ale moim zdaniem rozprawka wcale nie była ani trudna, ani dziwna. ja tam lubię rozprawki pisać, obojętnie na jaki temat;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodzia test dla mało uczących się IP: *.telsten.com / *.telsten.com 26.04.06, 15:22 ja nie pisałam egzaminu w tym roku, bo teraz przygotowuje sie juz do Matury:)w czwartek:), ale moja młodsza siostra pisała.Mysle, że ten test był "o wszystkim i o niczym".Nie było w nim nic konkretnego i praktycznie nie trzeba było mieć żadnej wiedzy by go dobrze napisać.Myśle, że to bardzo skrzywdziło uczniów którzy uczyli sie sumiennie przez całe 3 lata gimnazjum.Co do tematu rozprawki to powiem tylko że był po prostu śmieszny, ale jeszcze bardziej rozśmieszyła mnie trzykładowa rozprawka podana przez szanowna Komisje Egzaminacyjną:).Tak jak już mówiłam,na przykładzie tego testu widać, że w Polsce nie zmobilizuje sie słabych i leniwych uczniów do nauki jeżeli testy nie bedą tej nauki wymagały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: test dla mało uczących się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:53 mnie,nie mi,zadania się podobały.Tylko ta rozprawka, tzn. temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiula Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:04 bylo ok,latwiejszy niz probny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaaa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.04.06, 11:09 Ja jestem w 2 gimn, ale interesuje mnie co mieliscie napisac :P? Rozprawke :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buczacza Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:41 tak mielismy napisac beznadziejna rozprawke na jakis bezsensowny temat. zdaje sie ze "czy smiech moze byc nauką" czy cos w ten desen. nawiasem mowiac to najglupszy temat jaki kiedykolwiek na tescie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
ind5 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 12:03 Dokłądnie. Jeszcze tak dziwnej rozprawki w życiu nie pisałam;| Odpowiedz Link Zgłoś
cieffczynka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 12:05 Ogólnie mówiąc to był najgłupszy temat jakiejkolwiek pracy, którą kiedykolwiek pisałam... ale test na pewno prostrzy niż próbny. Ale jutro matma... bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuuula Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:52 popieram. No beznadzieja jednym slowem. Caly test mi leci za ta glupia rozprawke. w ogole nie wiedzialam o co chodzi, tak nie po polsku jak dla mnie to brzmialo!! kto to wymyslil !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OzzY Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:25 Poszło bardzo dobrze mysle ze lepiej niz na próbnych.. miałem 41 pkt na próbnych tylko czekac na wyniki a jutro z matmy bedzie gorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:05 hej!!! jak mi poszło? dobrze, mogę nawet powiedzieć bardzo dobrze. ale nie będę chyba sprawdzać wyników. wole zyć w słodkiej nieświadomości, a jak będzie jutro to nie wiem. mam nadzieję, że test będzie taki łatwy jak ten w tamtym roku. właśnie sprawdzałam - polecam. o to pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta ;)nie było źle IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:06 nie byo tak źle, nawet proste gorzej jutro.. ała.. Jak walną za duzo z chem lub fiz to leze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnikA test IP: *.chello.pl 26.04.06, 11:12 temat było spoko i pytania łatwe ale rozprawka.... te przykłady z literatury... :( masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: test IP: *.75.63.145.ostrow63.ptc.pl 26.04.06, 11:27 Zgadzam się... Pytania były ogólnie łatwe... Wszystko było łatwe. Najgorsza była rozprawka. Trudno znaleźć argumenty. Ja posłużyłem się kilkoma, które niezupełnie były na temat... Może jakoś zaliczą :D Odpowiedz Link Zgłoś
cieffczynka Re: test 26.04.06, 12:06 Ja dokładnie tak samo... mam jednak nadzieje, ze mi zaliczą... xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alvaro Re: test IP: 194.106.193.* 26.04.06, 12:07 no fakt. pytania byly latwe; zadania otwarte tez tylko ta rozprawka; nie bylo jak znalezc argumenty, ale cos tam wymyslilem :) mi poszedł dobrze :) zobaczymy jak bedzie jutro :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alvaro Re: test IP: 194.106.193.* 26.04.06, 12:39 nie jestem pewien jednej odpowiedzi ale z testu napewno mam 19 pkt :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja(VeB) Re: test IP: 83.16.228.* 26.04.06, 13:34 Hmmm... Jak zaliczą mi rozprawkę to mam 49 pkt. jak nie zaliczą... to sami sobie policzcie. :D Sam test był prościutki, gorzej będzie jutro, ale jakoś się przeżyje. Pozdrawiam i życzę jutro powodzenia (tylko nie dziękujcie :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:58 No dokładnie masakra!!!Rozprawka była najgorsza ale nie ma co się załamywać -będzie dobrze :D Jutro będzie o wiele gorzej-nie nawidze tych przedmiotów życze wszystkim powodzenia na jutrzejszym egzaminie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewkaaaa Re: test IP: 195.117.218.* 26.04.06, 18:47 masakra 1 słowem :( mam 17 pkt z obydwoch ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:14 Prawda, temat rozprawki tragiczny ;p szkoda słów :P poza tym reszta prosta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MatheW Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:17 Mnie poszło dość dobrze, rozprawka miała głupi temat, ale chyba sobie poradziłem. Powinienem mieć w przedziale 40 - 50 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:20 Mi się wydaje, że dobrze. Tylko chyba źle napisałam o wiek w którym żył Da Vinci :| a poza tym dobrze. Rozprawka też nie była taka z nowu najgorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
illuminata Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 11:22 bardzo prosty.a temat rozprawki wcale nie byl zły, nie był trudny, ani zagmatwany.konkretny,czytelny.da vinci troche głupia sprawa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mon!śka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 26.04.06, 11:27 hej! ja jestem nawet z siebie zadowolona :-) jeśli jutro też tak będzie to jestem happy :D temat rozprawki nie był łatwy, ale dało się napisać... najgorsze były te przykłady z literatury lub filmu... :/ wzięłam 'Zemstę' i 'Stowarzyszenie umarłych poetów' :P mam nadzieję, że będzie Ok :-) myślałam też o 'Ślubach panieńskich', 'Samich swoich', 'Małym Księciu', 'Shreku'... ale zrezygnowałam... :P wydaje mi się, że da Vinci żył XV/XVI w.... zaraz to sprawdzę :-) boję się jeszze odp. na to pytanie, gdzie trzeba było wskazach wydarzenia chronologiczne... :P ale mam nadzieję, że będzie Ok, zarówno u mnie jak i u Was! :-) trzymam za Was kciuki :-) powodzenia :D:D:D jak ktoś będzie miał link do testów dzisiaj wieczorem, to niech poda... bardzo proszę... :-) :*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka;) Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.04.06, 15:29 test był banalny z wyjatkiem rozprawki..;/w zamkn zrobilam tylko 1 blad;/ mam nadzieje ze matem tez bedzie taki prosty..pozdrawiam i 3mam kciuki:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewela i Aska =) Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:54 poszło nam spoko tylko rozprawke troche zjebałyśmy!!!! ale zobaczymy jeszcze jutro- najgorsze jeszcze przed nami!!!!!!! ale chociaż jedną czesc mamy z glowy! uffffffffffffffffffff =) POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!! TRZYMAJCIE SIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia_czwa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:21 uff...juz jestem PO..źle nie bylo=) ale rozbroila mnie rozprawka=/ maskara z nia byla=/ tak to chyba OK=) pozdroffka:D a jutro bedzie maskara ;(;( mat-przyr=/ ale zobaczy,y 3MCIE KCIUKI JUTRO ZA MNIE:d papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:24 Ogolnie całkiem dobrze, lipa troche tylko z tym zadaniem w ktorym trzeba bylo wskazac przedzialy wersow w tym wierszu :|. Rozprawka tak srednio. Licze na 40 :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SABA Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.04.06, 11:25 a jaki był temat rozprawki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
fasoola1 strona z odpowiedziami. 26.04.06, 16:05 slimak.onet.pl/_m/mep/2004/Co_sprawdzano.pdf mi poszło średnio z zamkniętych tj. 18 punktów, ale może nadrobię tą durną rozprawką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszlo niezle Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:25 a moze mi ktos powiedziec jaka byla odp. do pytania jakimi sa bohaterami ( ci z tego wiersza) to bylo historycznymi czy fikcyjnymi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devel Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.futuro.pl 26.04.06, 11:30 fikcujnymi wg mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mon!śka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 26.04.06, 11:34 oh yeah ---> racja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 26.04.06, 15:31 Poszlo dobrze. 3 bledy w zamknietych. Rozprawka i otwarte porownywalnie do wynikow z Gazety.pl. Ogolnie jestem zadowolony i czekam na matme, bo przyznam sie, ze bardziej balem sie polskiego niz matmy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara jutro bedzie masakra IP: *.home-net.com.pl 26.04.06, 15:32 to sie masz fajnie bo ja sier boje maty i fizy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 26.04.06, 12:58 są bohaterami fikcyjnymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devel Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.futuro.pl 26.04.06, 11:25 Mi poszlo swietnie, niestety, cholerna rozprawka, ale i ta poszla dobrze. Mam nadzieje ze podobnie bedzie z jutrzejszym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Ł Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:31 Poszło mi bardzo dobrze. Rozprawka - kompletnie zaskoczenie. Moim zdaniem to najłatwiejsza forma jaka mogła nam się trafić. A co do tematu - nawet fajny, chociaż śmiech nie jest bardzo często poruszany na lekcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
alumarak Załamka. 26.04.06, 11:27 Rozprawka zupełnie nie na temat. Beznadziejnie poszło, ale jestem dobrej myśli. Powodzenia jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba i jest git IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.04.06, 11:30 Test był bardzo prosty.Racja.Te przykłady z literatury trochę mnie zdziwiły,ale poszło jak trzeba:) Gorzej jutro..Narazie liczę,że będzie dobrze..Hm..jak będziecie miec link to pytan dzisiejszych to prosze dajcie znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. hmm... IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:29 no wydaje mi sie ze nie było tak najgorzej ale nie mam 100% pewnosci czy odpowiedzi o ktorych myslalam ze sa dobre w rzeczywistosci tez takie sa zobaczymy jak pokaza klucz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniu Re: hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:31 nawet dobrze ale rozprawka i ten 2 tekst poryte na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.75.63.145.ostrow63.ptc.pl 26.04.06, 11:30 Mi poszło całkiem dobrze... Tylko rozprawka mnie rozbroiła... Nie wiem czy moje argumenty były na temat. Na próbnym miałem z tej części 42pkt. a teraz nie wiem jka to będzie... Jeśli rozprawka będzie dobra to będzie lepiej, ale ja zła to tragedia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rogas16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 13:48 mi poszlo niespecjalnie dobrze!! policzyłem punkty i wyszło mi że mam od 23 do 28 pkt. nie napisem rozprawki i zrobiłem trochę błędów i dla tego mam tak mało pkt. mam nadzieje że jutro będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walduś Przypadek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:51 Test poszedł mi nawet dobrze, ale podczas pisania rozprawki PIERŁEM bardzo głośno i wszyscy zaczeli sie brechtać... spaliłem się na maxa... omg Powodzenia jutro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:56 Gdzie są odpowiedzi do testu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferbuz Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:30 kurde co to za rozprawka ?? skad ja niby mialem wziasc te argumenty napisalem pelno bzdur i zapewne dostane 8-10 pkt -,- Kiedy beda wyniki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga... Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:09 Test faktycznie nie był zły (20/20:):)) ale rozprawka mi osobiście sie nie podobała totalnie ... chyab mi jej nie zalicza :/ na próbnym miałam 44 ale teraz moge pomarzyc glupszego tematu rozprawy nie mogli dac jak na złość... psbi.gazeta.pl/im/4/3307/m3307964.pdf odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: hahihu IP: 158.75.60.* 26.04.06, 11:30 a mi tak sobie, mnie tylko wynik 50 interesowal :D ale tak bede miec czterdziesci coś, np 41 albo 43. zobaczymy. nie spodobao mi sie pytanie 18 oraz, to , ze nie umialem wymislic przykladow do rozprawki. w koncu wyjarzylem "Robotboya", Anie Shirley i niewolnice Rosę z ksiazki "Niewolnica Isaura". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M:) Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:32 Moim zdaniem test był prosty :) żadnych trudnych dat:)(kiedy żył Leonardo da Vinci i wstąpienie Polski do Unii) rozprawka troche dziwna ale i tak w miarę :D (śmiech niekiedy może uczyć) a tak to tylko interpretacja tekstów:) mysle że poszło mi dobrze a może nawet baaardzo dobrze:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paola Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.globsat.com.pl 26.04.06, 14:58 a ja podałam jako przyklad z literatury malego ksiecia, jagienke z krzyzaków, anie z zielonego wzgrórza!!! dobrze zrobiłam??? Odpowiedz Link Zgłoś
livri Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 11:33 Łojeja, ten egzamin był banalny! x) Zero stresu od początku do końca. Jak się nie przyczepia mojego charakteru pisma to będzie 50/50 :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolonczelka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:34 no..mi dobrze ;) troche temat rozprawki mi sie nie podobał.. podałam 3 przykłady z literatury.. mam wątpiwości co do 2 pytan zamkniętych.. ale bedzie git mam nadzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.06, 13:06 Supcio ok 42 punkty u mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rozprawka była dość łatwa trudniejsze pytania zamknięte...ale jest super!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devel Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.futuro.pl 26.04.06, 11:34 Tu mają być testy ok godz. 12: wiadomosci.onet.pl/1312677,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.04.06, 11:36 O Dziękujemy za link bardzo serdecznie:) No..teścik zdaje mi się,że był banalnie prosty...cO WIĘCEJ MÓWIĆ.Śmiech niekiedy uczyć może..Piękne:P Mogłam postawić na Epoke Lodowcowa:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonnik Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.nsm.pl 26.04.06, 11:55 Łatwe bylo tylko z leonardem trudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:15 jak z leonardem bylo trudne to ty sie do podstawowki wroc:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Areliee Niech każdy napisze jak mu poszło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:34 Właśnie ten Leonardo był moim jedynym błędem w zamkniętych... Trochę zła na siebie jestem, ale cóż... Wieki pomyliłam. Ciekawa jestem, jak mi ocenią rozprawkę... Odpowiedz Link Zgłoś
fasoola1 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 16:10 na leonardzie też się przejechałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowiś Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:33 Testy były proste oprócz rozprawki!!!!! ja z zamknietych mam 17!!! Ciekawe jaki jutro bedzie jezeli ma ktos jakies info to piszcie na gg 8468894 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka:P Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.04.06, 11:35 hmm...no mysle ze chyba nie najgorzej,teraz czekam az sie jutro w wyborczej pokaze ten test humanist. z odp.:P:P no ale troche stresa mialam na poczatku =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzywa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:39 a nie wiecie co bedzie na jutrzejszym:) ?Podobno bedzie cos o gorach, o jakim trawniku i z chemi o utlenaniu jakies substancji czy cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.04.06, 11:40 co będzie jutro?Oho..Chciałoby się wiedzieć:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devel Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.futuro.pl 26.04.06, 11:46 A skad ty to niby wiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdaMek Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:12 hey :) to jak fikcykjna to prawidlowa odpowiedz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:33 tak, oni byli fikcyjni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cieffczynka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:21 A skad to wiesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kredka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.novos.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:19 A skąd to wiesz?? Mi na egzaminie poszło SUPER a ABCD będę mieć 20/20 albo 19/20 bo nie wiem jak zaznaczyłąm.:) Odpowiedz Link Zgłoś
illuminata Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 11:40 przede wszystkim:temat rozprawki był nawiązaniem do fraszki krasickiego i nie chdozi tutaj o to, że fajne filmy z poczuciem humoru sa edukacją dla innych (to by było zbyt debilne, nie?).tylko o to, że śmiech może byc formą przekazania komuś pewnych uwag, ktore mowione bezposrednio bylyby niemile. i nie narzekajcie na te przyklady z literatury, bo w tekstach zrodlowych mieliscie i tekst o zakonnikach i przyklad o podroznikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.04.06, 11:43 illuminata.No wiadomo.Nie no.Przecież wystarczyło chwilkę pomyśleć.Nie byłam zachwycona tematem,ale nie narzekam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mon!śka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 26.04.06, 11:43 spoko, ale chyba z nich nie można było korzystać ---> to byłoby zbyt debilne... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassienka_16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:42 ogólnie prosty ale doszedł stres i klapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jejmnol Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:45 Mi sie wydaje ze byl prosty oprocz rozprawki strasznie mi temat nei siadl ze tak powiem :P Pozdro dla III gimnazjalistow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:45 Test byl prosty, ale rozprawka trudna. Lecz cos sie sklecilo. Wyniki dopiero w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żancia makabra z rozprawka o.O IP: *.laczpol.net.pl 26.04.06, 14:29 Test byl super prosty :) Teksty ciekawe i mile do czytania wiec odpowiedzi sie dobrze udzielalo. Spr odp. na internecie i nie dowierzanie mam WSZYSTKO dobrze...szok...Ale niestety super temat rozprawki mnie dobil ;/ rozprawke mam na bank zle...temat byl makabryczny, okropny ! Szkoda slow... Odpowiedz Link Zgłoś
jaisis Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 11:45 Luzik. Pytania proste, właściwie wiedziałam od razu co wybrać. Te z chronologią było oczywiste i z Da Vincim też! Rozprawka dla mnie marzenie, akurat zastanawiałam się nad przykładami na podobny temat i miałam jak znalazł. Ja dałam do przykładów Mrożka i Monthy Pythona. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDz Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 26.04.06, 11:50 a Jezeli napisałem rozprawke na wiecej niz wyznaczone miejsce? o jakies 8 linijek ? uznają mi to ? :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:36 no pewnie, że ci to uznają! Przecież nie uznaliby, gdybyś napisał na mniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matq Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:38 szczeże mówiąc na pierwszy raz luknelem an temat rozprawki to mnie zamurowało ale jakoś napisałem może bedzie z 8 pkt:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partyzant Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:41 Co się stanie, jeśli naplułem na kartę odpowiedzi i wszystko się rozmazało!!! Wstydziłem się pokazać komisji, bo mam dosyć tego, że inni się ze mnie wyśmiewają... Zaliczą mój test??? Co ze mną będzie??? :( ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:43 Myślę,że jeśli się odczytają to będzie spoko i nie masz się czym martwić;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapominajka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.siec / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:46 Poszło mi dobrze - nie jestem pewna tylko zadań otwartych i tego, czy dobrze określiłam lata działalności Leonarda da Vinci. Świetny temat rozprawki - bardzo nietypowy, ale dość łatwy. Myślę, zę będę miała dość dobry wynik. Bardziej boję się jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil.16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:46 Mi poszlo dobrze tak mysle niedlugo sprawdze wyniki ale zawalilem jedynie kilka testowych za 1 pkt to chyba dobrze bo mala strata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: votus Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:49 Jestem z PG nr 9 w Opolu (elitarna szkoła nalezaca do TST i SST). Polowa uczniow zakonczyla 40 minut przed czasem i uzanala test za łatwy. Moje wrazenia sa takie jak najbardziej pozytywne. 20/20 z zamknietych z otwartej bedzie z 25 pkt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCowboy Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.devilka.info 26.04.06, 11:46 Test był banalny do rozprawki. Bezsensowny temat. ale mysle ze bedzie dobrze! :) Odpowiedz Link Zgłoś