Dodaj do ulubionych

Tematyka testu mat-fiz

IP: 82.160.22.* 26.04.06, 22:27
Tak na szybko, z mojego wlasnego zrodla...

+/- 5 zadan z matmy bedzie, w tym pitagoras i bryły.
reszta będzie fizyka (trzeba niestety nauczyc sie wzorow - podejzewam ze na
Prace, Moc, Napiecie, Natezenie...)
Tematyka z biologii bedzie Uklad Krwionosny - mozna w necie chyba znalesc
zakres gimnazjalny dla tego tematu i nauczyc sie.
Gegra - amplituta temperatur

Tyle wiem, reszte niestety musicie sami trafic.

Powodzenia wszystkim !
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 22:31
      jeśli to prawda, to dziękuję za tą biologię.
    • Gość: Big L Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.acn.waw.pl 26.04.06, 22:31
      serio? bo jesli to sciema to napisz od razu, nie ma sensu walic walkow ;/
    • nowa_mz_z_bdg Re: Tematyka testu mat-fiz 26.04.06, 22:32
      To jasne a ja dedykuje ze bedzie wiecej maty niz fizy i co tez mi uwierzycie. Ludzie jasnowidzi nie
      siedza na forum!
      • Gość: tomekk Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.net / 82.160.62.* 26.04.06, 22:35
        chyba w każdym teście było więcej maty niż fizyki..
    • Gość: anonim Re: Tematyka testu mat-fiz IP: 82.160.22.* 26.04.06, 22:33
      oj chcialbym zeby to byla sciema...

Niestety nigdy nie bedziemy tego pewni, ale warto sie pouczyc wlasnie z tego.

amplituda nie jest trudna, to jest pryszcz.

Jedynie fiza, biola sa problemami - z fizyki bedzie archimedes jesli dobrze
      uslyszalem.

• Gość: Bebop Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.acn.waw.pl 26.04.06, 22:53
      Jaja sobie robisz? Skad niby mialbys dostep do tych zrudel? Nie dosc nam stresu
      i zamieszania?!
      • Gość: anonim Re: Tematyka testu mat-fiz IP: 82.160.22.* 26.04.06, 22:55
        A czy ja pytam sie kto Ci placi za internet ? :)

Jesli nie wierzysz - twoja strata. Nawet jesli tego nie bedzie na tescie warto
        powtorzyc, zreszta cieszcie sie ze w ogole napisalem :)

P.s. dla chcacego nic trundnego - dzis z rana na googlach mozna bylo znalesc
        temat na rozprawke i ogłoszenie na Polski.
    • Gość: anonim Re: Tematyka testu mat-fiz IP: 82.160.22.* 26.04.06, 22:54
      kolejne info

Skaly wapienne - Wapno palone i gaszone. Wzory i charakterystyka obu.

Dla wszystkich ktorzy szykują nieprzespaną noc badz nauke do poznego wieczora
      polecam z rana 2 kawki, dzis mi zaskutkowalo Wynik bez rozprawki to 33/34 :)
    • Gość: mottyls Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.28.udn.pl 26.04.06, 23:02
      napisz jak szukac takich rzeczy to bym sobie jutro rano poszukala na mat-przyr:) Bo dzis rano patrzylam ale nic mi sie nie udalo znależć
      • Gość: anonim Re: Tematyka testu mat-fiz IP: 82.160.22.* 26.04.06, 23:04
        i moze jeszcze napytac Ci pytania ? :)

Troche inwencji twórczej i sama/sam sobie znajdziesz.
        • Gość: mottyls Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.28.udn.pl 26.04.06, 23:08
          nie bądz złośliwy!! starałąm sie mieć intencje tworczą,ale... Zle mi poszedł polski,ta rozprawka i w ogóle, wiec pomóż mi chociaz abym tan drugi miala!!!
      • Gość: yuiyit Re: Tematyka testu mat-fiz IP: 83.238.4.* 26.04.06, 23:04
        to robisz tak:wynajmujesz Chucka Norrisa i on robi za ciebie test to po co ci
        pytani i odpowiedzi
    • Gość: tomek55 Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.net / 82.160.62.* 26.04.06, 23:09
      pitagoras to jest zawsze zazwyczaj jest tez wlasnosc trójkąta o kątach 30,60,90
      anonymus a mozesz wyjawic to swoje źródło??
    • Gość: jen Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 26.04.06, 23:16
      Jeżeli to prawda to jesteś aniołem hehe =P.
      • Gość: wa Re: Tematyka testu mat-fiz IP: 83.238.4.* 26.04.06, 23:23
        ale o co chodzi powiedzcie plz
      • Gość: qwert Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:26
        mam pytanko czy tutaj na forum pojawil sie test z polaka>>
        • Gość: me Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.28.udn.pl 26.04.06, 23:29
          nie. nic co by sie sprawdzilo
    • Gość: ania Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.org 26.04.06, 23:23
      Gdybyś mógł napisać skąd masz jakiekolwiek informacje, nie po to, żebyśmy sobie
      coś znaleźli, poprostu udowodnij swoją wiarygodność. Będzie o niebo lepiej. Z
      góry dzieki :)
      • Gość: cv Re: Tematyka testu mat-fiz IP: 83.238.4.* 26.04.06, 23:24
        a jakie informacje on podał ??
        • Gość: ania Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.org 26.04.06, 23:28
          zadowalające :) (jeżeli są wiarygodne)
          • Gość: qwert Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:33
            a moze to sie ukarze na innym forum wczoraj nic nie znalazlem ale dzisiaj sie
            nie dam
          • Gość: jen Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 26.04.06, 23:33
            a i wiem, że nie muszę Ci wierzyć, ale bądź człowiekiem i powiedz jeżeli to
            ściema... dzisiaj zarywam noc.. Heh podejrzewałam, że pytania będą proste, a o
            ile te są dobre to wcale takie nie są... myślałam, że Ci którzy je piszą będą
            mieli na tyle rozumu, że zauważą jak słabo poszedł próbny... i ten w tamtym
            roku gdzie najczęściej powtarzającą się liczbą punktów było "19" =/ jeszcze raz
            dziękuje jeżeli są prawdziwe =*
            • Gość: qwert Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:39
              www.i-kielce.pl/forum/viewtopic.php?t=267

tu ma koles ale nie chce sie podzielic
              • Gość: fryteczka Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.04.06, 23:46
                ja pier*** mam juz tego dosyc!!!!!!!!!!! jak ktos ma to niech daje,a nie sie tu
                bawi!!!!!!!!!!!
                • Gość: IDIOCI Z WAS Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:48
                  Ide o zaklad, ze tych pytan nie bedzie na jutrzejszym egzaminie. Ktos Was
                  bajeruje, a Wy to lykacie. To jest zalosne i infantylne. A Wy macie podobno 16
                  lat. Hahahah, dzieciaki
                  • Gość: ania Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.org 26.04.06, 23:51
                    Idiotą/tką to Ty jesteś, nie przeczytałaś/eś naszych postów tylko temat. Nie
                    wszyscy wierzą we wszystko. Strzała.. !!
                  • Gość: HARDRIVER_ROX Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:52
                    jakich pytan? podal tematy i to all xDDDD btw. nie przepisuj odp. z innych tematow xD pozdro
    • Gość: kasiaaaaaa Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.cyr74.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 07:55
      ej a skad Ty wiesz??
    • Gość: anonim Re: Tematyka testu mat-fiz IP: 82.160.22.* 27.04.06, 11:22
      70% skutecznosci :)

byl i pitagoras, a nie bylo trygonometrii - tzn nie trzeba bylo jej uzywac.
      Fizyka - napiecie, natezenie, moc :)
      biologia nie siadla - przepraszam za to, bledne info mialem.
      Gegra byla i apmplituda i czytanie wykresów - zapomniałem tego dopisać.

• Gość: lodziaż Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.wi / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:27
        ku.. ja piedrole ale info niemogles sie dowiedzieć więcej:/
        • Gość: anonim Re: Tematyka testu mat-fiz IP: 82.160.22.* 27.04.06, 11:55
          lodziazu myslisz ze wszystko pod nos Ci podstawią ?
          troszke silnej woli i umiejetnosci i wiesz juz wszystko.

• Gość: fryteczka Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 27.04.06, 11:40
        no no calkiem niezle sie spisales anonimie;>
        • Gość: anonim Re: Tematyka testu mat-fiz IP: 82.160.22.* 27.04.06, 11:55
          ależ do usług fryteczko :)
          • Gość: jen Re: Tematyka testu mat-fiz IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 27.04.06, 13:44
            Heh, a ja się nadal zastanawiam skąd wziąłeś ten przeciek? Wczoraj wszystko
            przepatrzyłam w necie i nic! Tylko tutaj to co napisałeś prawie się sprawdziło.
            =) Eh a ja wczoraj w nocy z tego układu się uczyłam (głupia =P). W innym
            komentarzu pisałam, że są przecieki napewno, bo w tamtym roku były, to w tym
            pewnie też... Heh i nie myliłam się =P gadałam z takim gościem i dzisiaj rano
            dostał odpowiedzi z dwóch grup do zadań zamkniętych =]
            • Gość: anonim Re: Tematyka testu mat-fiz IP: 82.160.22.* 28.04.06, 10:56
              hehe ważne że przecieki są... nie ważne skąd :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka