Gość: kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:51 mam pytanie. Czy ktos chodzi do takiej szkoły z was? jak tam jest? Poprost7u odpowiedzcie czy podoba wam się czy nie. Bo ja sie tam dostałam i nie wiem czy mam ie cieszyc czy płakać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: Płacz!!! IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 01.07.06, 20:49 ja skonczylam katolickie gimnazjum(biskupiak w lublinie). i jestem bardzo zadowolona. liceum tez tam jest, ale nie zostaję. na prawdę nie ma się czym martwić, zupelnie inny klimat, inni ludzie. przynajmniej u mnie tak jest. moim zdaniem nie ma sie czym martwić: powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nado Re: liceum katolickie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:05 W Rzeszowie jest ktolik. Na dzien dobry minimum średnia 5,0, zach wzorowe. inaczej - dowidzenia. Poziom wysoki, bo wszyscy przyjęci na wstepie są na wysokim poziomie. A potem kucie, kucie i kucie. Nic więcej. Przyjemności - brak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: liceum katolickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:52 Hej!ja w prawdzie nie chodze do liceum, ale uczęsczam do gimnazjum wraz z liceum gdzie są 4 szkoły w jednej:)nie masz sie czego przejmować. To nie jest tak, że cały czas sie modlimy i są u nas rygory z najwyższej półki. Owszem często są msze i musimy na nie chodzić, ale bez przesady az tak to nauczyciele nie są ostrzy skoro to taka szkoła:)jezeli poznasz fajne osoby to kazdy dzien staje sie bardzo miły i przyjemny. Osobiscie nawet czasem zapomniam o tym, że chodze do katolickiej szkoły:)bardzo mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaagdaaa Re: liceum katolickie IP: *.net.autocom.pl 29.07.06, 20:02 ja skonczylam katolickie gimnazjum w krk, i to byly b.ciezkie 3 lata.. odradzam. wiare mozna krzewic wszedzie, a szkoly nie-katolickie tez maja renome. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: liceum katolickie IP: 82.160.197.* 21.08.06, 07:57 Nie jest tak zle jak sie moze wydawac :) Sam chodze do gimnazjum katolickiego i nie narzekam :) Napewno jest pod wzgledami naukowymi lepiej niz w publicznych szkolach. W Liceum naszym np wszyscy zdali mature. To chyba cos jest w tym :)) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś