Dodaj do ulubionych

przygotowanie do testów gim w batorym...

IP: *.chello.pl 24.04.03, 23:30
... jest marne. w jednej z klas zajęli sie tym jedynie pani K. (matma), pani
L, (biola) no i pani M. (polski)- {za co dziękuję}. Reszta nauczycieli nie
dość, że nie robi nam regularnych powtórzeń z materiału to jeszcze normalnie
realizuje program robiąc np superszczegółowe klasówki z malej partii
materiału. Czemu o tym pisze? Bo nauczyciele na lamenty nie reagują, a
widziałem, że pani dyr. Ż-Z tu zagląda. Chciałbym (i pewnie nie tylko ja)
mieć przynajmniej te ostatnie dni szkolne przed testami wolne od
sprawdzianów. Czy to tak wiele?
Jak jest u was? Ktoś wam pomaga, robicie testy czy powtórzenia?
Nauczyciele - zlitujcie się!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zielicz Re: przygotowanie do testów gim w batorym... IP: 213.241.34.* 25.04.03, 09:38
      Nazywam się Włodzimierz Zielicz i uczę fizyki i matematyki w koperniku, a nie w
      Batorym!
      • Gość: pokemon Re: przygotowanie do testów gim w batorym... IP: *.chello.pl 26.04.03, 19:40
        ach nie beszczesc imienia tej szkloy! az zakulo mnie w sercu! ta szkola to cale
        moje zycie! pelno w niej fantastycznych ludzi, ktorzy pomagaja sobie nawzajem
        wcale nei ma tam kujonow tylko bardzo zdolna mlodziez! i nauczyciele tez sa
        cudowni i wyrozumiali! ach nie opuszcze tych swietych murow do ktorych
        uczeszczal sam baczynski!
    • Gość: zdezorientowany Re: przygotowanie do testów gim w batorym... IP: *.chello.pl 25.04.03, 19:19
      tak wiem, czytałem Pana wypowiedzi w poście o konferencji (sam również brałem
      udział w dyskusji bozajmuję podtak wiem, czytałem Pana wypowiedzi w poście o
      konferencji (sam również brałem udział w dyskusji bowiem zajmuję podobne
      stanowisko w tej sprawie) ale wydało mi się oczywiste że również Pani Z-Ż
      tu 'wpada'
      • doik Re: przygotowanie do testów gim w batorym... 26.04.03, 13:54
        ja chodze do ursynowskiego gim nr 2 i tylko nie ktorzy powtarzaja ale tak to
        teraz mamy mnostwo sprawdzianow z aktualnego materialu, a powtorki zajmuja
        zwykle 10 min... nie wiem czy to cos daje wogole... u nas wiekszosc klasy
        chodzi na kursy przygotowujace i korepetycje. ja probuje sie zabrac w koncu za
        jakies testy ale cos mi nie idzie niestety =( pozdrawiam
        • doik Re: przygotowanie do testów gim w batorym... 26.04.03, 21:43
          Siostra pisała...
      • Gość: Zielicz Re: przygotowanie do testów gim w batorym... IP: 213.241.34.* 28.04.03, 14:27
        Przekażę żonie. Skądinąd ten "test" jest akurat dla Was wyjątkowo
        banalny.Wystarczy jeszcze pare razy zrobic sobie testy np.z "Kujona".Nie warto
        sie denerwować!
    • Gość: ofiara Re: przygotowanie do testów gim w batorym... IP: 62.233.197.* 26.04.03, 22:29
      no jak to?? przeciez najwazniejsze jest to zeby zaliczyc szczegolowe klasowki,
      zeby sie zakuc na smierc, napisac i zapomniec, kazdy przedmiot jest
      najwazniejszy!! a na egzamin to trzeba sie bylo systematycznie uczyc przez 3
      lata;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka