gazeta_mi_placi 26.08.11, 11:21 Bo ni widu ni słychu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hela Re: "Barwy szczęścia" -będzie nowy sezon? IP: *.internetia.net.pl 26.08.11, 11:32 Nie będzie. Szkoda wydawać pieniądze publiczne na taki chłam. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: "Barwy szczęścia" -będzie nowy sezon? 26.08.11, 20:26 Serio nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BSz Spojlery- BSz IP: *.dynamic.mm.pl 26.08.11, 11:58 W programie TV kilka dni temu coś pisali o nowym sezonie BSz: -ślub Oksany i Stefana -Kinga w ciąży z Ksawerym (chyba, że go wkręca) -Marta i Robert będą starać się o stanowisko naczelnego (?)- ale tu coś mi się chyba pokićkało, bo oni chyba w innych gazetach pracują? W każdym razie, będą się często kłócić I jeszcze tam chyba było coś jednego, ale już nie pamiętam, bo nie oglądam już BSz regularnie, więc sie nie przypatrywałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Spojlery- BSz 26.08.11, 20:42 Ojej, to Kasia po raz piąty będzie musiała wyrzucać suknię ślubną. Z jej szczęściem do facetów powinna otworzyć komis z sukniami ślubnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka link IP: *.183.226.232.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.08.11, 18:35 www.youtube.com/watch?v=HCTZjFqWCz0&feature=youtu.be Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 nowy sezon 29.08.11, 12:12 odc. 611 Hubert spotyka w pubie Patrycję. Spędza z nią wieczór. Okazuje się, że dziewczyna pracuje w firmie fonograficznej. Sabina zamierza zabrać Kajtka na święta do swojego chłopaka, Mietka. Chłopiec jest smutny, bo chciał spędzić Wielkanoc z ojcem. W dzień wyjazdu kobieta mdleje. Róża martwi się, że Sabina w tajemnicy weźmie ślub z Mietkiem i wywiezie syna za granicę. Prosi Władka, by interweniował. Stefan i Oksana przygotowują ślub. Kobieta ze względu na koszty postanawia ograniczyć liczbę gości. Jej narzeczony się temu sprzeciwia. 612 Natalia przyjeżdża do Zakrzewia. Chce pogodzić się z Łukaszem. On jednak oznajmia, że się wyprowadza. Dziewczyna jest załamana. Marczakowie przygotowują się do wyjazdu do Włoch, gdzie mają odwiedzić Pawła i Julię. Żaneta i Jacek przychodzą do Anny i proszą, by została chrzestną ich córeczki. Alek i Iwona borykają się z problemami finansowymi. Iwona nie wyobraża sobie przeprowadzki do rodziców chłopaka. W końcu Alek decyduje, że przerwie naukę i wyjedzie do pracy za granicę. Maria ma dla młodych lepszą propozycję. 613 Rafał dostaje od znajomego propozycję pracy w Australii. Dowiaduje się, że może poddać się operacji, dzięki której zacznie chodzić. Chce, by Iza i Szymek pojechali razem z nim, w przeciwnym wypadku nie zdecyduje się na wyjazd. Ksawery martwi się, że Tymon powie Kasi o jego romansie. Próbuje oczernić rywala w oczach ukochanej. Kinga wyznaje Ksaweremu, że jest z nim w ciąży. Hubert przypadkowo wysyła Klarze piosenkę, którą napisał dla Patrycji. Dziewczyna, która martwiła się, że ostatnio nie potrafią dojść do porozumienia, jest zachwycona 614 Magda przyjeżdża do Zakrzewia, by pocieszyć Natalię, która od świąt czeka w domu letniskowym na telefon od Łukasza. W końcu Halicki kontaktuje się z dziewczyną, ale ich spotkanie kończy się definitywnym rozstaniem. Krystyna i jej syn Mateusz przyjeżdżają do Nadii z wizytą. Kaja martwi się, że starsza pani coraz częściej mówi o śmierci. Wyznaje Nadii, że bardzo się do niej przywiązała. Marta i Robert spotykają się z wydawcą. Okazuje się, że wyniki sprzedaży czasopism nie są zadowalające. Walawska obawia się, że jedna z gazet zostanie zamknięta. 615 Rafał prosi Normana, by pomógł mu namówić żonę na wyjazd do Australii. Iza ma dość jego manipulacji i wyznaje, że mąż ją maltretował. Norman jest zaszokowany. Klara, zachwycona piosenką Huberta i nieświadoma, że utwór trafił do niej przez pomyłkę, jest przekonana, że między nimi znów wszystko jest w porządku. Tymczasem Hubert idzie na urodziny Patrycji, która całuje go w przypływie emocji. Klara to widzi. Nejman unika rozmowy z Danutą na temat jej książki. Kobieta zwierza się Ilonie, iż boi się, że jej powieść może zepsuć stosunki między nimi. 616 Basia, Sara i Zenek chcą obejrzeć film - prezent od Adama. Na płycie jest amatorskie nagranie, w którym chłopak informuje, że nie będzie go przy porodzie i że musi zniknąć na jakiś czas. Sara zaczyna rodzić. Zbliża się termin sprawy rozwodowej Kostka. Wanda martwi się o syna, ale on wydaje się być w znakomitym humorze, zaprasza Ludmiłę na tańce. Wkrótce okazuje się, że Kostek tylko bawi się uczuciami zakochanej w nim kobiety. Załamana Klara zrywa z Hubertem. Wkrótce okazuje się, że pierwszy egzamin maturalny poszedł jej fatalnie. 617 W szpitalu psychiatrycznym, w którym przebywa Karolina, zjawia się Feliks. Mężczyzna twierdzi, że jest bratem dziewczyny. Alina zaczepia Annę na ulicy i ostrzega ją przed Sylwią. Mówi, że Jerzemu trudno będzie oprzeć się urokowi młodej asystentki. Anna jest zaniepokojona i postanawia odwiedzić męża w urzędzie miasta. 618 Aldona i jej wspólnik chcą się włamać do domu Nadii. Planują zorganizować wszystko tak, by podejrzenie padło na Kaję. Aldona idzie z Kają na zakupy. Mężczyzna w tym czasie okrada dom, ale zostaje nakryty przez panią Nadię. Klara jest załamana rozstaniem z Hubertem. W dodatku jest przekonana, że nie zdała matury. Zaczyna topić smutki w alkoholu. Danuta nie wie, jak mogłaby pomóc córce. Wieczorem Kaja idzie do domu pani Nadii. Znajduje staruszkę nieprzytomną w przedpokoju. źródło: www.telemagazyn.pl/seriale/archiwum/3552075948,idp.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśkaaa Re: "Barwy szczęścia" -będzie nowy sezon? IP: 91.123.179.* 31.08.11, 21:40 Teraz Glinka w ciąży.Ciekawa jestem czy ją z serialu wymiksują czy też Ksawery podwójne alimenty będzie płacił;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Dziewczyna Adama 31.10.11, 20:09 Z czego ona zyje? Utrzymuja ja caly czas "tesciowie"?? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dziewczyna Adama 03.11.11, 00:05 Może ma swoje oszczędności? A co? Ty byś wysłała ciężarną i matkę noworodka do pracy, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Dziewczyna Adama 03.11.11, 07:45 Ja sie pytam z czego ona zyje, czy jest wylacznie na laskawym utrzymaniu tesciow, z czego bedzie oplacac wlasne przyjemnosci typu spotkania ze znjomymi w jamajskim klubie np. Moze warto czytac ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dziewczyna Adama 03.11.11, 12:12 Może Adam jej wysyła jakieś pieniądze? Może ma własne? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Dziewczyna Adama 03.11.11, 12:35 Moze... tyle, ze Adam nie utrzymuje zadnego kontaktu z Polska (tak wynika z filmu), a jakos tak watpie, ze jamajska studentka ma kase w zapasie na utrzymanie siebie i dziecko w Polsce, zreszta chyba mowila, ze u rodzicow byloby jej latwiej, wydaje sie, ze jest tu na ewidentnej lasce niedoszlej tesciowej Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dziewczyna Adama 03.11.11, 12:45 Ale przesyłać pieniądze na konto w banku może z każdego miejsca w świecie. A co do jej rodziców to myślę, że nie miała na myśli kwestii finansowej. Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Dziewczyna Adama 03.11.11, 15:18 a dla mnie w ogóle kretyńskie jest to, że ona jedzie do Polski do mamy swojego chłopaka nie znając jej, ani języka zamiast jechać do swojej rodziny. Tak przecież zrobiłoby większość dziewczyn - albo by zostało w Anglii albo wróciło do swojej rodziny a nie pseudo chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: railly Re: Dziewczyna Adama IP: *.CNet.Gawex.PL 03.11.11, 15:23 no co ty, w kilka miesięcy nauczyła się polskiego jak z nut, nawet słowa odmienia, zuch dziewczyna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dziewczyna Adama 06.11.11, 16:12 Niektórzy mają wrodzony talent do uczenia się języków. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: "Barwy szczęścia" -będzie nowy sezon? 04.11.11, 02:34 Tak, nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: "Barwy szczęścia" -będzie nowy sezon? 05.11.11, 16:00 Ja się bardzo cieszę, że Sara zostaje u dziadków...dlaczego miałaby jechac do swojego domu?...bo Adam ma ją gdzies?..skrzywdziłaby i dziecko i jego dziadków...dziadkowie przeciez tez sie do niego przywiazali. A propos, w nowym sezonie bardzo mi sie podoba ten serial- i nowa czołówka bardzo fajna i ogólnie jak dla mnie jest mniej przesłodzony a bardziej z życia wzięty. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: "Barwy szczęścia" -będzie nowy sezon? 05.11.11, 18:15 Wolałam wcześniejszą czołówkę, a bynajmniej piosenkę. Ta obecna jest beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: "Barwy szczęścia" -będzie nowy sezon? IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.11, 12:14 > Ja się bardzo cieszę, że Sara zostaje u dziadków...dlaczego miałaby jechac do s > wojego domu?... Pytanie dnia :D Bo to jest JEJ dom i JEJ rodzice. Większość ludzi czuje się lepiej u siebie niż u "teściów". Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: "Barwy szczęścia" -będzie nowy sezon? 06.11.11, 15:22 Ale jednak z czysto ludzkiego punktu widzenia to przeciez rodzice Adama juz sie zżyli z wnukiem a jej rodzice jeszcze nie....Poza tym to rodzice Adama dbali o nią, jak była w ciąży...i to pomimo ze przeciez wiele zachowań Sary było dziwaczne i nie do zakceptowania dla matki Adama... Sara miałaby teraz po prostu wyjechac bo Adam olał i ją i własnego syna i rodziców??... Odpowiedz Link Zgłoś