piotr_galeria 19.03.12, 12:11 Karolina (główna bohaterka serialu Galeria), wróciła po studiach w Mediolanie do rodzinnego Wrocławia. Pracuje w galerii handlowej w butiku ale marzy o własny butkiku biżuterią. Myślicie, że uda jej się odnieść sukces? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jamjam A co oglądalność "Galerii" spada??? IP: 109.95.200.* 19.03.12, 14:01 że dział marketingu i reklamy został oddelegowany na Forum Seriale? piotr_galeria napisał: > Karolina (główna bohaterka serialu Galeria), wróciła po studiach w Mediolanie d > o rodzinnego Wrocławia. Pracuje w galerii handlowej w butiku ale marzy o własn > y butkiku biżuterią. Myślicie, że uda jej się odnieść sukces? Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: A co oglądalność "Galerii" spada??? 19.03.12, 14:26 Na bank, bo na forum telewizja też ten login założył wątek:) Jest wątek o Galerii niech login sobie poszuka i poczyta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas_stan Re: A co oglądalność "Galerii" spada??? IP: *.home.aster.pl 19.03.12, 16:00 Co za grubo ciosany pijar! Popieram radę Jaginger - niech sobie pijar poszuka i poczyta. Tylko niech nie spadnie z krzesła jak już nabędzie wiedzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_galeria Re: A co oglądalność "Galerii" spada??? 20.03.12, 09:36 Pracuję dla serialu Galeria i nie chcę tego ukrywać, a z Wami chcę porozmawiać o wątkach, bohaterach, aktorach serialu Galeria. Jeśli macie jakieś pytania związane z fabułą serialu i wątkiem Karoliny (głównej bohaterki) to zapraszam do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: A co oglądalność "Galerii" spada??? 27.03.12, 01:18 Piotrze ! Zajrzyj na wątek o Waszym Knocie... Nikomu nic się nie chce ! Nawet mnie ;) Serial oglądam. Z niekłamaną dziką przyjemnością !!! Pierwszy - od lat - obejrzany w Polskich Telewizjach. Myślałem, ze macie fajny pomysł ? Tata wiedząc o Karolinie wszystko - pomaga Jej skrycie, dusząc uczucia i swoją miłość ! Sympatycznie się rozkręcało. :) Na cmentarzu nie przeczytał imienia na tabliczce ? Nie skojarzył Baśki - Kochanki sprzed lat ??? Robicie z niego zwyczajnego Samca ! Wlazłby Dziewczynie do wyrka ;) Dlaczego bogaty musi być zawsze taki cholernie wredny ??? Tracz znalazł godnego naśladowcę ? Dla potencjalnej widowni - biednej i zahukanej - wszystko MUSI być proste ??? Kredyt z ręki do ręki. Chwilówka w Providencie ? Myśmy się zastanawiali, znając kulisy zerwanej umowy z Polsatem i zmianę aktorów z ich " stajni " - czy ten Serial nie jest zemstą... ??? Aktorzy graja z musu i na od pi er dol ! Za karę ? P. S. Nikt z krytykantów w tamtym wątku - nie pracuje na Al. Karkonoskiej ;) Pozdrowionka ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
panna_beata Re: A co oglądalność "Galerii" spada??? 17.05.12, 21:22 greges58 napisał: > Dlaczego bogaty musi być zawsze taki cholernie wredny ??? > Tracz znalazł godnego naśladowcę ? > No bez przesady, daleko mu do Tracza... Lepszy koszmarny koniec niż koszmar bez końca. Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: A co oglądalność "Galerii" spada??? 20.05.12, 11:05 Woydatt ma od brudnej roboty swojego Totumfackiego ;) Gentleman z czystymi rękami ! Najlepiej będzie, dla wszystkich, gdy skrócimy im te upiorne męki - kończąc serial... . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarząbek porażająca głupota IP: *.smrw.lodz.pl 28.03.12, 18:28 Mega Knot. Widzowie, to nie idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: A co oglądalność "Galerii" spada??? 19.03.12, 14:45 I dobrze, że spada! Bo Galeria nie dorasta do pięt Plebanii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: A co oglądalność "Galerii" spada??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.12, 09:44 Jeden Nowacki z Plebanii, miażdży swym humorem i grą aktorską cała Galerię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A co oglądalność "Galerii" spada??? IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.12, 14:20 i Machejko, i Zbyszek, i bardzo charakterystyczny mecenas/ wójt, i Jurek ze swoją metamorfozą, i Osa, i Józek policjant, Zenek, hodowca róż ze swoją żabcią, a nawet Patrycja ( w galerii jest dziewczyną prawnika- kwiaciareczka) była charakterystyczna i wnosiła w odcinki wiele życia, ech, szkoda Plebanii, szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessofbabylon Re: Karolina z Galerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 14:59 Ta Karolina jest jakaś taka nieładna... Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Karolina z Galerii 20.03.12, 10:05 przykro mi, ale Galeria to póki co serial o niczym. nic sie nie dzieje, całe te perypetie są nudne, przewidywalne i płaskie. wysilcie się trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Re: Karolina z Galerii 20.03.12, 10:08 Do tego na tą całą Karolinę patrzeć się nie da. Nie dość, że niezbyt urodziwa to jeszcze wiecznie ta sama skwaszona mina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden Re: Karolina z Galerii IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.12, 13:46 Co prawda to prawda. Ma urodę sharpeia. Strach pomyśleć co będzie za 10-15 lat;) Odpowiedz Link Zgłoś
administra Re: Karolina z Galerii 20.03.12, 13:54 dla mnie ten serial jest spoko !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Karolina z Galerii IP: *.centertel.pl 20.03.12, 15:06 Ja lubię Karolinę i serial... Taka chwila relaxu po dniu w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Karolina z Galerii IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.12, 15:13 RELAKS Tak się pisze ten wyraz po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Karolina z Galerii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.12, 15:10 ja oglądam i akcja rozwija się coraz ciekawiej więc może warto dać szansę temu serialowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Karolina z Galerii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.12, 15:32 A do tego na ich facebooku jest konkurs, można wygrać wizytę na planie i poznać aktorów:) Odpowiedz Link Zgłoś
administra Re: Karolina z Galerii 20.03.12, 15:33 ja bym chciał poznać tego kierownika czy tam prezesa !! Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: Karolina z Galerii 27.03.12, 01:21 A oni Cię sfilmują i będziesz później " kupującą " w Galerii !!! Ale mi zaszczyt... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_galeria Re: Karolina z Galerii 20.03.12, 15:48 A które wątki i postaci podobają się wam najbardziej? Widzę, że Karolina nie cieszy się popularnością, ale Pinokio, w którego roli wystąpił debiutant, raper Vienio, jest mocno sympatyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamjam Re: Karolina z Galerii IP: 109.95.200.* 21.03.12, 14:39 administra napisał: > kto ?? Tak bardzo relaXowałeś się przy tym serialu, że nie zauważyłeś postaci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamjam Re: Karolina z Galerii IP: 109.95.200.* 21.03.12, 19:43 administra napisał: > nie znam aż tak bardzo ich To ciekawe, bo postów spłodziłeś w tym wątku aż osiem czy dziesięć. Choć rzeczywiscie twoje posty jakieś takie niewiele mówiące, jakbyś spał na tym serialu? Odpowiedz Link Zgłoś
administra Re: Karolina z Galerii 21.03.12, 19:46 z tego serialu to tylko ten prezes i ten właściciel baru/restauracji jakąś mi się kojarzą dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: Karolina z Galerii 27.03.12, 01:24 A wiedziałaś, że to Venio ? Że raper ? Że muzyk ? Ha ha ha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Karolina z Galerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 17:38 A ja ten serial bardzo lubie! Gdy Galeria miała sie pojawic to zadziałała zbiorowa sugestia forum i źle ten serial sobie wyobraziłam.Postanowiłam nie oglądać. Az tu nagle przypadkiem obejrzałam którys-nasty odcinek i postanowiłam nadrobic w necie. Po trzech dniach byłam na bieżąco, oglądam do dzis i uwazam ze to całkeim dobry serial!! Fajni aktorzy - podoba mi sie Karolina (której w EzŻ nie lubiłam a tu jest świetna), Adam (zaczełam go uwielbiac po spektaklu "SMYCZ"), mama Karoliny fajnie ze sie nadal pojawia (choc to akurat troche dziwaczne...), Anita (do czasu tej roli nie trawiłam aktorki, tu pasuje idealnie!) i inni tez dobrzy (Pinokio jest niezły!). Zgrzyta mi tylko Laura (taka ładna a taka odpychająca). Z wątków taki troche jakos na siłe to ten z Małgosią... nie wiem co ma wnieść? Akcja z policjantem tez jakos bez składu, wpleciona jakby na siłe.. dzieci Laury raz są raz ich nie ma... Ale ogólnie oceniam serial jako bardzo fajny, bez zbytniego zadęcia, bez przesytu, z dobrym głównym wątkiem, z fajną główna parą bohaterów! Bede oglądac! A Plebanii nie żałuję bo nie oglądałam, nigdy sie do niej nie potrafiłam przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Karolina z Galerii IP: *.CNet.Gawex.PL 21.03.12, 11:15 > Ale ogólnie oceniam serial jako bardzo fajny, bez zbytniego zadęcia, bez przesytu, z dobrym głównym wątkiem, z fajną główna parą bohaterów! A ja oceniam jako NIEOGLĄDALNY. Flaki z olejem, niestrawni bohaterowie (Kalita chyba ma jak zawsze ostre niedościśnienie, Laura - piekna kobieta, ale kompletnie bez emocji i wiecznie zblazowana, nie da się na nią patzreć), watki mnożone na siłę (co do akcji wnosi ta mała z domku na drzewie?), akcja wartka jak bieg ślimaka, ogólnie szkoda czasu na ten shit. Ale oczywiscie rozumiem, że niektórym się podoba, ale na pewno nie są to widzowie Rancza i LnW. Odpowiedz Link Zgłoś
administra Re: Karolina z Galerii 21.03.12, 11:17 no też tak oceniam na plus może coś będzie z tego więcej !! Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: Karolina z Galerii 27.03.12, 00:57 Bo w serialu dla " Matki na urlopie z Dzieckiem " m u s i być jakieś Dziecko !!! Do Cholery ... Zrozumiałaś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: im Re: Karolina z Galerii IP: *.aster.pl 27.03.12, 19:39 Piotrze, a nie można by odesłać tej Karoliny z powrotem do Włoch? Patrzeć na nią nie można. Usta klauna, szeroki nos, oskubane włosy, a chłopy leżą plackiem na sam jej widok. Przecież to niewarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MegNieryan Re: Karolina z Galerii IP: *.ilabs.pl 31.03.12, 00:11 Piotrze z galerii - niezle sobie z nami w kulki lecisz, bo pytasz jak nam sie podobaja postacie, o ktorych sam wiesz, ze sa bezbrawne. Sorry, ale trudno uwierzyc, ze dziewczyna po studiach w Mediolanie chce otworzyc butik. Gdybym ja studiowala jakies sztuki piekne w Mediolanie to Galeria Tomasza Dedka bylaby ponizej moich ambicji. Julia Pietrucha w tym serialu, aczkolwiek wyszczuplona i wylaszczona jest bardzo jednowymiarowa postacia, w porownaniu do Blondynki wypada slabo. A juz o pomste do nieba wola to co serial ten robi z sliczna i fajna Ewa Bukowska. Na koniec chcialam dodac, ze nigdy bie bylam fanka Plebanii, ale w porownaniu z Waszym gniotem Plebania to jest dzielo sztuki. No bo stworzyc takiego na przyklad Tracza to trzeba umiec. Odpowiedz Link Zgłoś