Dodaj do ulubionych

Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:13
www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2121&fpage=2
7,6,9,10 zdjęcie

No i co Panie??Jak się chce to mozna:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:16
      Nie powiedziałabym, że schudła...
      Przeczytaj komentarz w dzisiejszym SE na ten temat ;-)
    • Gość: zgred Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:32
      szowinizmem zajechało
    • Gość: // li Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:03
      a w którym miejscu tak schudła, że zapytam?
      • Gość: mariella Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:13
        schudła, nie schudła, popatrzeć miło
    • Gość: b Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos IP: *.chello.pl 13.07.06, 08:10
      jak ja wciagam brzuch tak jak ona to tez tak wygladam.przeciez to widac ze
      wciaga brzuch
      • Gość: Oli Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos IP: *.crowley.pl 13.07.06, 10:05
        hehe, ja też tak mogę "schudnąć",wyetsraczy nózkę odpowiednio ulozyć i brzucho
        wciągnąć:D
        • Gość: Oli Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos IP: *.crowley.pl 13.07.06, 10:07
          a co to za pasztet "iwona pavlovic"????
          • Gość: DJ.Drug Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:10
            nie schudła ale specjalnie gruba też nie była to z czego problem robicie,całkiem
            dobrze wygląda
    • Gość: Lori Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:02
      mówiąc szczerze gdybym ja tak "schudła"- uznałabym,że mi się znacznie
      przytyło...
      • Gość: ryzyko Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos IP: *.chello.pl 13.07.06, 12:14
        Moim zdaniem p. Liszowska jest jedną z najpiękniejszych aktorek młodego
        pokolenia, i tyle...
        Najważniejsze, że odbiega od figury turystycznego wieszaka, na jej obojczykach
        nie można powiesić wieszaka z garniturem, jak na poniektórych aktoreczkach.
        • Gość: Majka Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:16
          A ja uważam, że zwyczajnie nie jest ładną kobietą. Już to kiedyś pisałam, ale
          się powtórzę... Widziałam ją w teatrze, grała w bieliźnie i wyglądała brzydko.
          Do tego krzywe zęby... Ale o gustach się nie dyskutuje...
          • Gość: ryzyko Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos IP: *.chello.pl 13.07.06, 12:36
            De gustibus...
            Stara dobra zasada, w myśl której nie wypowiadam sie o urodzie aktorek, których
            aparacja nie budzi mego zachwytu. Ostatnio za piękność uchodzą, w powszechnej
            opinii, aktorki o długich, wręcz końskich twarzach, długich nosach przydatnych
            do mieszania zupy, koślawych nogach, etc
            Spuszczę zasłonę miłosierdzia i nie wymienię ich nazwisk...
            Na ich tle p. Liszowska wyraźnie się wyróżnia in plus.
            Ale, powtarzam, takie jest moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać.
          • nnike Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos 14.07.06, 01:15
            Gość portalu: Majka napisał(a):

> Do tego krzywe zęby... Ale o gustach się nie dyskutuje...

Nierówne, naturalne zęby, są dla mnie atutem. Joasia straciłaby swą
            niepowtarzalność montując równiutkie i "śliczniutkie". Ktoś pamięta Davida
            Bowie? Zrobił sobie zęby niestety, wyrównał i stał się kimś zupełnie innym,
            obcym, przynajmniej dla mnie.

A Joaśka? Jest ekstra, bardzo ją lubię, a na dodatek jak cudnie śpiewa :)
            • monikas28 cudowne krzywe dwójki Dawida Bowie 14.07.06, 16:01
              masz 100% racji- uwielbiam Davida ale z tym uzębieniem stracił dużo ze swej
              niepokojącej urody!!! Podejrzewam,że to Iman mu tą "zmianę" DORADZIŁA...
    • jackie_brown Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos 13.07.06, 12:34
      A mi się podoba. Jest bardzo ładną babką i to właśnie jest super, że nie jest
      chudzielcem (ani grubasem). Fajnie, że ma normalną figurę - a nie anorektycznej
      modelki z wielką głową w stosunku do reszty ciała.
    • aga.p.p Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos 13.07.06, 12:46
      Schudła, nie schudła, ale ten kostium jej zdecydowanie nie służy.

pzdr,
      Aga
    • Gość: tola Śleszyńska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 00:42
      Cudne zdjęcie Śleszynskiej - wyglada jak jakas małolata :)))
      • Gość: norbert Re: Joanna Liszowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 19:10
        p.Liszowska to bardzo efektowna kobieta... To akurat jest fajne ze mozesz sie
        przytulic do cialka... ja tu widze tylko zaletę...
    • Gość: sisi Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos IP: 84.209.234.* 14.07.06, 20:39
      gdzie ona schudla???wciaga brzuch!!!juz Pavlovic wyglada o niebo lepiej mimo
      swojego wieku!
    • Gość: Bolo Re: Liszowska bardzo ładnie schudła-fotos IP: *.aster.pl 14.07.06, 20:45
      hehehe, nie sludla tylko pozuje z wciagnietym brzuchem :)
      Poza tym twarz jak terminator - swietnie by sie nadawala do czesci 4 :D
      • lalinda może pokażcie swoje zdjęcia, esteci i estetki 14.07.06, 20:51
        Liszowska nie startuje do Miss Polonia i nie musi być ładna. Aleksandra Śląska
        czy Hanka Bielicka nie były klasycznymi pięknościami i co z tego?

Liszowska mnie interesuje jako aktorka a dyskusja na temat jej zębów, brzucha i
        innych części ciała jest idiotyczna. A tak w ogóle - to nie jest brzydka
        kobieta, wręcz przeciwnie. Ale tu od razu znalazły się anonimowe estetki i
        esteci, którzy każdy pryszcz wytkną dziewczynie. Wiele by chciało wyglądać tak
        jak ona, ale niestety :-D
        • Gość: Majka Re: może pokażcie swoje zdjęcia, esteci i estetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 23:25
          Dziękuję, ale w pełni akceptuję swój wygląd i nie chciałabym nawet w
          najmniejszym stopniu być podobna do p. Liszowskiej.
          • ballerinapl Re: może pokażcie swoje zdjęcia, esteci i estetki 16.07.06, 17:40
            wciągła brzuch! jakie to straszne!
            och, to zdjęcie jest wybawieniem dla całej masy sfrustrowanych gadziniątek,
            które nie mają niestety nic lepszego do roboty oprócz przeczesywania internetu
            w poszukiwaniu zdjęcia, na którym widać pryszcz lub tłuszcz, ażeby się
            pocieszyć, że i ze mną nie jest tak źle.
            • Gość: pysia Re: może pokażcie swoje zdjęcia, esteci i estetki IP: *.kalisz.mm.pl 24.09.06, 22:52
              dajcie zyc kobicie. nie jest taka zla. dzisiaj calkiem calkiem wygladala w tzg.
              to dobrze, ze w mediach nie promuja juz tylko szkieletorow. pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka