xanaka 21.10.06, 14:06 img224.imageshack.us/my.php?image=emerson3ve2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xanaka Re: :> 21.10.06, 14:35 Nieee, najważniejszy jest BEN. B E N rządzi. ;) Proszę, tu BEN: <bez jacka> img183.imageshack.us/my.php?image=emersonfm2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Claire i Charlie 21.10.06, 15:12 Zdjęcie sceny wyciętej z odcinka 3x03. i90.photobucket.com/albums/k252/tracey1302/normal_107423_0463_ful_copy.jpg Fani tej pary muszą być zawiedzeni, że to ujęcie wyrzucono. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Claire i Charlie 05.11.06, 11:35 sugerujesz, ze istnieja fani tej pary? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Claire i Charlie 05.11.06, 13:57 lost-forum.com/showthread.php?t=33324 30 stron nazwisk cię przekona? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: Ben na lotnisku 24.10.06, 14:01 I właśnie dlatego odcinki z poprzednich sezonów trzeba oglądać po kilka razy, na każdym etapie "wtajemniczenia" można się dowiedzieć czegoś nowego. Oglądaliście film "Gra" z Michaelem Douglasem? Coś mi Lost coraz bardziej przypomina taką ekskluzywną Grę dla superbogatych z udziałem ludzi i tak skazanych za morderstwa i inne przestępstwa. Coś jakby połączenie tego rodzaju Gry z BigBrotherem (jesli się nawrócą - będą ułaskawieni). A cała ekipa Innych to aktorzy i iluzjoniści, taka grupa najlepszych na świecie. Co WY na to? Naboje oczywiście nie prawdziwe, tylko Goodwin umarł naprawdę no bo kto przeżyłby taki cios Anny Lucii? A druga koncepcja to po prostu jest jakaś sekta. Bo dlaczego Inni są tak ślepo posłuszni Benowi? Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: Ben na lotnisku 24.10.06, 14:02 Nie widziałam jeszcze 3x03 ale czy wiadomo już gdzie są dzieci? co z nogami Locka? co z zegarkiem Jina? Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Ben na lotnisku 24.10.06, 14:43 Odcinek 3x03 na żadne z tych pytań ci nie odpowie. ;] Nie jestem pewny czy wszyscy są tak posłuszni względem Bena.. Wiemy już, że Juliet nie zaprasza go na spotkania klubu książki i nie gotuje mu zupek. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: Ben na lotnisku 24.10.06, 19:23 Ale..... przecież Ben mówił Jackowi SZCZERZE że całe życie jest na wyspie! ;))) A może ten gość to nie Ben tylko jego brat-bliźniak (the bad twin)???? Coraz bardziej wygląda to na grę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamcie Re: Ben na lotnisku 03.11.06, 08:34 to zdjecie pochodzi wedlug mnie z wizji Locka, wiec nie jest 'prawdziwe'. Lock siedzial w namiocie i przyszedl do niego Boone i poprowadzil go po lotnisku pokazujac mu rozne ciekawe rzeczy (tak jak w 'opowiesci wigilijnej' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Re: Ben na lotnisku 05.11.06, 14:57 Oglądałaś odcinek 3x03?? OCZYWIŚCIE, że jest to zdjęcie Ben'a w ubraniu w jakim występował podczas sceny na lotnisku. A tak bardziej szczegółowo - jest to zdjęcie POZOWANE, M. Emerson tak się po prostu ustawił do zdjęcia, nie jest to fotka z kręconej sceny. Eh... Odpowiedz Link Zgłoś
kochamcie Re: Ben na lotnisku 06.11.06, 12:32 chodzilo mi o to, ze tak naprawde, to on nie byl wtedy na lotnisku... Odpowiedz Link Zgłoś