Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 18:31 Ktoś wie może jak nazywa się aktor, któy gra Denny'ego, tego chorego na serce, w któym zakocha się Izzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Chirurdzy IP: *.iesy.net 25.04.08, 22:16 hehe ja tez ostatnio przeszukiwalam oficjalna strone "Chirurgow" w poszukiwaniu nazwiska tego pana :) facet marzenie jak na moj gust!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Chirurdzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 09:13 Zgadzam się:) ma taką męską urodę, nie jest pięknisiem, ale ma w sobie "to coś". Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Chirurdzy 26.04.08, 13:04 Jak to się zakocha? Przecież facet dawno umarł. Potem raz pojawił się jako duch. Teraz Izzy kocha się w żonkosiu O'Maleyu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merder Re: Chirurdzy IP: *.nwrknj.east.verizon.net 26.04.08, 15:18 Daj spokoj, oni ogladaja teraz druga serie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Chirurdzy 26.04.08, 16:30 ten aktor gra też w PS Kocham Cię, niedawno w kinach. Film średni, książka ciekawsza, ale aktor śliczniutki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Chirurdzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 17:05 No właśnie, oglądamy drugą serię, bo dopiero teraz Posat nadaje ją w normalnej w miarę godzinie. Wiem, że tam są inni przystojni aktorzy, ale ten akurat grający Denny'ego ma w sobie "to coś", bardzo mi się spodobał. Odpowiedz Link Zgłoś