Gość: as IP: *.centertel.pl 16.06.09, 21:25 No to siostry poszalały!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ou Re: Mjm DZIŚ IP: *.2-87-r.retail.telecomitalia.it 16.06.09, 21:27 oesu ale odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsiik Re: Mjm DZIŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 21:31 To był jeden z najlepszych odcinków M jak Miłość w historii. Małgosia to moja ulubiona bohaterka (prześliczna dziewczyna). Odpowiedz Link Zgłoś
podpalaczkaa Re: Mjm DZIŚ 16.06.09, 21:35 co się wydarzyło, moze ktos zapodać streszczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: Mjm DZIŚ IP: *.szczecin.mm.pl 16.06.09, 21:46 marta wpadła w ramiona szymona (ale robiła dzióbek przy całowaniu), a mysza w ramiona tomka. aha, marta kompletnie nie wie co zrobic z nadmiarem wolnego czasu, szoruje czysty zlew, ciekawe czy teraz czesciej pobawi sie z anią. a jaroszy powiedział hani, ze to on prowadził samochód w którym siedzieli rodzice hanki. hania wrzasneła ze go nienawidzi i uciekła, a kiedy wróciła jaroszego ani widu ani słychu, papieros ino się tlił w popielniczce, poszukiwania waldka nie przyniosły rezultatu. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infamis Re: Mjm DZIŚ IP: 195.116.207.* 17.06.09, 01:50 Ktoś wie, co z Jaroszym się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
dmazurowska Re: Mjm DZIŚ 16.06.09, 21:46 Gosia, rozgoryczona faktem, że Tomek nie zareagował na jej list z informacją o dziecku, spakowała sie i postanowiła wyjechać do Francji. Przed wyjazdem pożegnała sie z Martą, która pognała do Tomka i zjechała go za lekceważenie ciężarnej. Gosia pojechała do rodziców pożegnać się i wtedy Basia zadzwoniła do Tomka z wiadomością, że Myszka jest u nich. Tomek wsiadł na motor i gnał do Mostowiaków, z Lucek udawał chorego, żeby córkę zatrzymać. W końcu Tomek prawie sie rzucił na maskę samochodu Gosi i zatrzymał ją. Nastąpiła chwila pojednania i romantycznego wyznania w świetle ksieżyca na ganeczku Mostowiaków. W tym samym czasie Szymon zjawił sie u Marty i wyznał jej swoje uczucia. Potem wrócił do siebie, Marta zapukała do drzwi, wręczyła mu tulipana i pocałowali sie w przytłumionym świetle lampy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: Mjm DZIŚ IP: *.szczecin.mm.pl 16.06.09, 21:47 wow, dmazurowska, ale wymiotłaś tym streszczeniem ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
o-kurde.pl Re: Mjm DZIŚ 16.06.09, 23:25 Dlaczego tego nie widziałam? Toż to piekna love story kwadrat była. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Mjm DZIŚ 16.06.09, 23:30 A co to nikt nie wspomina, ze Marek zostal pocalowany przez Grazyne? W parku. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Mjm DZIŚ 16.06.09, 23:35 A mnie zafascynował Heniu, który wyewoluował od wioskowego głupka niemalże, do roli domowego zarządcy bez mała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: Mjm DZIŚ IP: *.as.kn.pl 17.06.09, 07:20 Wraz z Heniem pojawiło się też dziecko w domu. Stawiam, że Ania już nie mieszka z Martą, tylko z wujkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latte Re: Mjm DZIŚ IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 09:10 Marta do Henia i łukasza: Musicie się zająć domem i Anią, bo jutro wyjeżdżam z Szymonem na Seszele... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bele Re: Mjm DZIŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 10:04 niedość, że romantycznie to i sensacyjnie było zaginął Jaroszy bez wieści (może go UFO porwało czy cos). Pozostała po nim rozbita szklanka z wodą i tlący sie papieros w popielnicze ... Acha wcześniej wyjawił Hance dręczące go całe życie wspomnienie wypadku który spowodował, w którym zginęli jej rodzice. No naprawdę takie emocję, aż spać nie mogłam. Nie wiem jak przezyje te 2 miesiące wakacji ... Normalnie tak się nie robi ... Odpowiedz Link Zgłoś
brettka Re: Mjm DZIŚ 17.06.09, 10:08 uuh ale jak on gnał! autostradą, przez łąki, nawet przez park (Łazienki?:] ) .. odcinek wręcz sensacyjny, też byłam pod wrazeniem :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Mjm DZIŚ IP: 83.1.16.* 17.06.09, 10:20 Dołożyli do pieca, jak przystało na ostatni odcinek przed przerwą wakacyjną :-D. Jak my teraz dotrwamy do września? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjm Re: Mjm DZIŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 12:32 Ja podejrzewam ze Jaroszy sie powiesił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuli Re: Mjm DZIŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 12:33 a widzieliscie zajawkę przyszlego odcinka??????? Marek pyta Hankę- "to gdzie Ty jezdzilas przez te wszystkie weekendy?".... To Hanusia dopiero, mowila ze na studia jezdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Mjm DZIŚ IP: 148.81.193.* 17.06.09, 12:42 myslę, że na tym moznaby zakończyć serial na wieki wieków amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Mjm DZIŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 13:20 Masz rację. W nastepnym sezonie będą musialy urodzić się te wszystkie dzieci i jakkolwiek w realu nie mam nic przeciw takowym, ale w serialu... albo zupki, kupki, kolki i pieluchy, albo ciągłe pytania na forum, czemu te dzieci wciąż śpią, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Mjm DZIŚ 17.06.09, 13:32 Gość portalu: toja napisał(a): > myslę, że na tym moznaby zakończyć serial na wieki wieków amen! Nieee! Przy czym my będziemy pestki z dyni jeść?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Mjm DZIŚ 17.06.09, 13:40 Bardziej dramatycznie byłoby, gdyby ten sezon zakończyli w momencie jak Tomek gna przez te łąki- do wrzesnia bysmy czekali w napięciu- zdążył czy nie? pogodzili sie czy nie? Wątek Marta-Szymon też powinien być zakończony jak Szymon wychodzi z mieszkania Marty- wtedy czekamy do września i nie wiemy co na to Marta- przyjmie jego miłość czy odrzuci... Ten happy-end to niezbyt dobra strategia marketingowa. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Mjm DZIŚ 17.06.09, 15:35 Eee, i tak jest dość dramatyzmu ;) : - Czy Jaroszy się odnajdzie? - Jak potoczą się losy Marysi, Artura i Radosza? - czy Kaśka rozwiedzie się z Sebastianem? - Czy Grażynie uda się rozbić dwa małżeństwa? ( swoje i Markowe?) - Czy Gosia z Tomkiem zaadoptują Zosię? - Czy Majka będzie z Pawłem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Mjm DZIŚ IP: 83.1.16.* 17.06.09, 15:49 - czy Gosia wyrwie Zosi nogi za schowanie listu do Tomka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bele Re: Mjm DZIŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 11:00 tu film.onet.pl/seriale/0,1992177,wiadomosc.html odsłaniają rombek tejemnicy. Ufff naprawdę jak dobrze, że nas nie zostawili po tych sensacjach samym sobom i naszym rozważaniom ... Choć niestety w kwestii Jaroszego milczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juj Re: Mjm DZIŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:06 no co ty, ja tam przez dwa miesiace w napięciu bede czekac czy Piotrkowi udało sie uspic Lenke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bele Re: Mjm DZIŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:57 A Łukasz wyzwolił się z okowów namiętności. Miłości powiedział NIE !!! Może wybierze się do seminarium (?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Mjm DZIŚ IP: 83.1.16.* 17.06.09, 17:17 Gość portalu: as napisał(a): > No to siostry poszalały!!!!!!!!! poszalały.tylko gdzie w tym ich "szaleństwie"znów dzieciaki zostały? Zosia sama w domu podczas gdy młodzi się nocami po grabinie tłuką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Mjm DZIŚ IP: *.lublin.mm.pl 17.06.09, 17:24 Zosia została z Izą,bo ją Tomek o to poprosił.A Ania zapewne spała w swoim dziecinnym łóżeczku.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebe_b Re: Mjm DZIŚ IP: *.INTELINK.pl 17.06.09, 17:38 ...zapomniałaś dodać u Helenki:) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Mjm DZIŚ 17.06.09, 17:40 Też mam wrażenie, że Jaroszy się powiesił, jak ktoś to już napisał. Zwłaszcza po tym papierosie, jakby ostatnim. Dom zapisze Haneczce i będzie mogła uciec od Marusia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Mjm DZIŚ 17.06.09, 19:48 No ale gdzieś blisko przecież musiałby wisieć a oni nie mogą go znależć za chińskiego boga. Jak ciężko chory, to chyba nie gnał na drugi koniec Polski, żeby się wieszać, no nie? Poza tym Hanka daleko nie uszła od jego chałupy i nawet by nie zdążył wyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Mjm DZIŚ 18.06.09, 08:30 Jak wróciła papieros sie palił, więc nie poszedł daleko. Poza tym mam wrażenie, ze mógł przyczynić sie do tego zniknięcia ktoś trzeci- w poprzednim odcinku Jaroszy słyszał jakiś hałas przed domem, w tym odcinku oglądał okno- jakby ktos przy nim majstrował. Mi sie wydaje, ze zapalił papierosa, bo sie zdenerwował Hanki reakcja i wtedy ktoś go porwał. W jakim innym celu pokazywaliby to zaniepokojenie Jaroszego hałasem za oknem- nawet wychodził z latarka szukać intruza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowita771 Re: Mjm DZIŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 13:42 > No ale gdzieś blisko przecież musiałby wisieć a oni nie mogą go > znależć za chińskiego boga. Może na drzewie liściastym się powiesił i trzeba ze znalezieniem truchła poczekać do jesieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Mjm DZIŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 14:19 ja tez pomyslalam, ze sie powiesil. jak hanka wpadla do niego i zaczela niby to szukac go po domu, to nie zajrzala do pomieszczenia, ktore bylo zaraz przy holu. fakt, jakby zaczeli pokazywac ja jak lata po calym domu, to zeszloby pol odcinka, ale zwrocilam uwage na te drzwi - daje 80%, ze to lazienka i ze w nij wisi Jaroszy no ale gdyby ten watek sie skonczyl, to byloby bez sensu w koncu jaroszy moglby zaplacic za swoj czyn, chyba, ze sie przedawnilo poza tym moglby miec z hanka romansik, albo byc jej bratem - to by sie ciut podziało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: Mjm DZIŚ IP: *.chello.pl 27.06.09, 20:58 Jaroszego ktos porwał. 1. Kilka scen kręcono zza plotu, jakby ktoś go obserwował. 2. W domu na podłodze Hanka znalazła zbita szklankę. 3. Hałasy wieczorem, Jaroszy sprawdza okno rankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Mjm DZIŚ IP: 83.1.183.* 28.06.09, 10:39 na moje to porwał go ktos, kto jest JESZCZE zamieszany w zabójstwo jej rodziców,. wkoncu hani zaczeła węszyć a to nie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś