Dodaj do ulubionych

usunieto wątek o pracy tancerki????

IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 04.10.05, 14:46
szkoda
Obserwuj wątek
    • obsession.obsession Usunieto na prosbe Pixi :). 04.10.05, 15:40
      Nie mogla dziewczyny zniesc i byla bliska zalamania nerwowego
      z zazdrosci. Biedna, zasuszona, zgorzkniala Pixi.
      • Gość: bibi Re: Usunieto na prosbe Pixi :). IP: *.aster.pl 04.10.05, 17:36
        A co ma Pixi do usuwania postów?
        To ta tancerka się zbyt nachalnie lansowała. Linki do jej strony sa tez na
        innych forach.
        • obsession.obsession Re: Usunieto na prosbe Pixi :). 04.10.05, 18:58
          Another obsession? Nie ma jak to zyczliwa i obiektywna
          opinia kobiety o innej kobiecie. To polski oksymoron.
          Moze jeszcze jakas zagubiona i zakompleksiona Polka
          ze Stanow napisze swoja "obiektywna" opinie na ten temat?
        • polishbellydancer Re: Usunieto na prosbe Pixi :). 04.10.05, 22:19
          moja droga--nigdzie nie lansuje sie z moimi linkami--po prostu sa one dolaczone
          do mojej sygnaturki--tak jak wiele osob ma linki za zdjeciami wlasnymi, swoich
          dzieciaczkow, linki do swoich stronek, blogow, i tak dalej--nie uwazam zeby
          bylo w tym cos zlego--w takiej sytuacji zawsze masz wybor: nie wchodzic na dana
          strone

i jeszcze dla sprostowania --nie prosilam tez nikogo o zakladanie watkow o mnie

pozdrawiam
          e
          • Gość: bibi Re: Usunieto na prosbe Pixi :). IP: *.aster.pl 05.10.05, 09:16
            Wiesz tancerko, gdyby nie Twoja rada,że nie musze wchodzić na forum, jak mi się
            coś nie podoba jest niezwykle odkrywcza.
            Nie uważam równiez,że zamieszczanie linków i reklama swojej osoby jest czym
            złym. Ty prezentujesz jednak nie tylko swoje hobby, ale równiez reklamujesz
            pracę, na ktorej zarabiasz pieniądze (jesteś do wynajęcia na różne imprezy). A
            to juz jest marketing, i takie ogloszenia są zazwyczaj płatne w mediach. I to
            nie mnie sie to nie podoba (generalnie nic mnie to nie obchodzi w jaki sposób
            zarabiasz pieniądze) ale administratorowi strony, czego dowodem jest usunięcie
            Twojego wątku.
            Jeśli jeszcze nie zrozumiałaś o czym napisałam, to rzeczywiście pracujesz tylko
            ciałem (skadinąd ładnie).
            Pozdrowienia
            • polishbellydancer Re: Usunieto na prosbe Pixi :). 05.10.05, 16:35
              witaj

watki zostaly usuniete na moja prosbe, ze wzgledu na ich obrazliwy ton--pozatym
              jak juz raz wspomnialam nie prosilam sie o zakladanie watkow o mnie--nie jestem
              jedyna tancerka, ktora ma w sygnaturce linki do swoich stronek z "reklama
              wlasnych uslug"--jestem natomiast jedyna, ktora tu bywa...pozatym na mojej
              stronie nie ma nic wspomianego o pobieraniu pieniedzy--skad wiesz, ze nie robie
              tego charytatywnie ;o)
              > Jeśli jeszcze nie zrozumiałaś o czym napisałam, to rzeczywiście pracujesz
              tylko
              >
              > ciałem (skadinąd ładnie).
              czy ten komentarz ma jakis ukryty cel, czy to tylko czysty sarkazm?

pozdrawiam
              e

• polishbellydancer Re: usunieto wątek o pracy tancerki???? 04.10.05, 22:27
      zapewne dlatego, ze nie byl to dokladnie post o mojej pasji jaka jest taniec
      orientalny...

pozdrawiam
      e
      • Gość: stalowa wola Re: usunieto wątek o pracy tancerki???? IP: *.hilton.com 05.10.05, 07:13
        precz z polish belly dancer
      • ratpole Re: usunieto wątek o pracy tancerki???? 05.10.05, 07:18
        polishbellydancer napisała:

> zapewne dlatego, ze nie byl to dokladnie post o mojej pasji jaka jest taniec
        > orientalny...

Hehehe, your body is my shrine and my dick is your prayer
        • onanizm Moze odpoczniesz troche... 05.10.05, 09:43
          ...albo zmienisz reke :).
      • Gość: bibi Re: usunieto wątek o pracy tancerki???? IP: *.aster.pl 05.10.05, 12:00
        poinformuj zatem zainteresowanych, że na maile odpowiadasz na swojej prywatnej
        stronie.
        Na reklamę przeznaczone są inne strony. I tak jak napisałam za umieszczenie ich
        się płaci.
        Daj juz spokój,ż tymi linkami i stwierdzeniem, czym jest dla Ciebie taniec, bo
        to naprawdę nudne.Tańcz sobie i nikomu tym nie zawracaj głowy.
        Pozdrowienia
        • Gość: 2kible Re: usunieto wątek o pracy tancerki???? IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 05.10.05, 15:08
          no coz stare zgorzkniale babsk ktore nie maja odwagi zalaczyc swych fotografii
          na forum sa przeciw.
          • Gość: Bibi Re: usunieto wątek o pracy tancerki???? IP: *.aster.pl 05.10.05, 18:58
            Twoj komentarz zasługuje na 4 kible
            • obsession.obsession Bibi, my dear... 05.10.05, 20:44
              ...daj sobie siana. Wypowiedzialas sie raz i wystarczy.
              Nie rob z tego obsesji. Pogodz sie juz z tym, ze na twoja
              doopcie nikt juz nie chce patrzec. Nawet pies z kulawa noga :).
              • polishbellydancer wyjasnienie do obsession i innych... 05.10.05, 21:26
                > ...daj sobie siana. Wypowiedzialas sie raz i wystarczy.

wiesz, ze ona moglaby tez ci tak napisac ;o)

wiem, ze starasz sie mnie bronic (bardzo milo z twojej strony), ale jakim
                kosztem? ublizania innym--kazdy ma prawo do wlasnego zdania na dany temat--
                jezeli dochodzi do konfliktu to najlepszym sposobem jest dyskusja, a nie krytyka

wlasnie przez to, ze wszyscy o odmiennej opini na moj temat( mimo, ze nie
                prosilam sie o dyskusje o mnie, czy o tym co robie)zamiast kulturalnie
                przedstawic argumenty "skoczyli sobie do gardel" wciagajac w to mnie i reszte
                forum--taniec orientalny to uduchowiona forma tanca i przykro mi gdy jest
                sciagana do poziomu "ulicznej bijatyki"--nigdy nie balam sie kreatywnej
                krytyki, ale nie lubie obelg zarowno pod moim adresem jak i adresem innych
                forumowiczow ot tak, aby tylko cos powiedziec i komus "dowalic"

prosze was o zdrowy rozsadek i umiar...

pozdrawiam
                e
                • obsession.obsession Wyjasnienie przyjmuje ale... 05.10.05, 21:39
                  ... ja nie bronie Ciebie. Wyrazam swoja opinie tak jak
                  wyrazaja inni. Pixi, Bibi np. Forum jest miejscem publicznym
                  i nie duzy masz wplyw na komentarze. Przychylne lub nie.
                  Ale z tym na pewno liczylas sie wchodzac na forum.
                  Wyrazam swoja opine co do zawistnych kobiecych komentarzy.
                  Doswiadczenie pozwala sadzic, ze ich doopy, ok, posladki
                  sa mniej atrakcyjne od Twoich. To zrozumiale. Ty tanczysz a one
                  nie. I dlatego z zazdroscia to komentuja. I ten zalosny doopek
                  slini sie lub onanizuje. Jego prawo :).
                  Co do mojego pisania to niechetnie przyjmuje wskazowki na jaki
                  temat powinnam pisac. Nawet gdy temat Ciebie dotyczy :).
                  Pozdrowienia,
                  o.
                  • Gość: Bibi Re: Wyjasnienie przyjmuje ale... IP: *.aster.pl 05.10.05, 22:59
                    obssession! nie przypominam sobie, bym pozwalała Ci doswiadczać sądów na
                    moich pośladkach,mimo,że pewnie byś bardzo chciała. Zatem całkowicie mijasz się
                    z prawdą myśląc ,że kazdy na tym świecie może zazdrościc temu, kto tańczy.
                    Tańczyć rzeczywiście nie może każdy, ale zaledwie ci, którzy maja 2 nogi. Ja
                    się do nich zaliczam. Ale tak się składa,ze sama nie lubię tańczyć, ale lubię
                    patrzeć, jak ktoś ładnie tańczy jak np. E. (zresztą to juz napisałam
                    wcześniej).
                    Nie przeszkadza mi zatem Jej piękne ciało, a jedynie sposób reklamowania swojej
                    firmy na forum dyskusyjnym, a nie reklamowym. I to tylko tyle. A Ty, w
                    przeciwieństwie do E nie potrafisz dyskutować. Twoimi argumentami sa epitety.
                    No cóż, oczywiście piszesz co chcesz , a czyta ten , który chce. Ja chciałam i
                    Ci odpisałam .
                    • polishbellydancer Bibi... 05.10.05, 23:09
                      droga bibi

wiem, ze ci przeszkadza "reklama" mojej stronki, ale mozesz spac spokojnie--
                      skonsultowalam to z administracja forum i dostalam oficjalne pozwolenie, gdyz
                      zostala zakwalifikowana jako strona personalna

dziekuje za mily komplement odnosnie mojej osoby

teraz juz przestan czytac i zamknij ten post,bo ponizej link do mojej strony ;o)

pozdrawiam
                      e
                      • Gość: lo im ken Re: Bibi... IP: *.hilton.com 06.10.05, 06:51
                        powinnas wrocic do stalowej
                        • polishbellydancer Re: Bibi... 06.10.05, 18:43
                          a ty powinnas/powinienes zdecydowac sie na konsekwentna ksywke ;o)

niedlugo cie odwiedze, juz za kilka tygodni--cieszysz sie?

pozdrawiam
                          e
                          • Gość: stalowa Re: Bibi... IP: *.hilton.com 07.10.05, 07:22
                            bardzo sie ciesze , bo mnie tam nie bedzie jak przyjedziesz, wiesz mam twoje
                            zdjecie na lodowce to prevent me from eating a lot and get fat like you and it
                            works
                            • polishbellydancer Re: Bibi... 07.10.05, 15:58
                              bardzo sie ciesze--powies sobie jeszcze podrecznik z angielska gramatyka ;o)
                      • Gość: Bibi Re: Bibi... IP: *.aster.pl 06.10.05, 09:22
                        No, skoro masz oficjalne pozwolenie, to vis major.Nie jestem rzecznikiem
                        interesów administratora, ale zwykłym uzytkownikiem forum dyskusyjnego.
                        Mój głos w temacie był sprowokowany pytaniem "dlaczego zniknął wątek
                        tancerki". Wyraziłam przypuszczenie,że z powodu reklamy. Jeśli jednak jest
                        inaczej, to ok. Przestaję zabierać głos w dyskusji, bo mnie przekonałaś, że nie
                        z powodu reklamy. I tak trzeba było od razu. A jaki był rzeczywisty powód,
                        dalej nie wiem.Ale to naprawdę nie przeszkadza mi w życiu.
                        Pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka