starszapani 25.06.02, 17:14 Bo tu jakies falsyfikaty grasują, mętlik w głowach nam robią. Daj nam znać, czy masz z nim kontakt? Czy naprawdę jest taki zagubiony? Aniutek, nie milcz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balool Re: Co z tym studentem, Aniutek odezwij sie 25.06.02, 17:16 starszapani napisał(a): > > Bo tu jakies falsyfikaty grasują, mętlik w głowach nam robią. > Daj nam znać, czy masz z nim kontakt? Czy naprawdę jest taki > zagubiony? Aniutek, nie milcz. > Karelia, fajnego nicka se zrobilas. Chodz na priva to Ci wszystko wytlumacze. baloo1 Odpowiedz Link Zgłoś
student_ Re: Co z tym studentem, Aniutek odezwij sie 25.06.02, 17:27 Aniutek mnie wypieprzyl na bruk! Watpie zeyby sie do tego przyznala (albo przyznal). Teraz mam watpliwosci czy to w ogole kobieta. Noby z zewnatza tak mila ladnie pachnaca starsza pani ale odszczknac sie potrafi. Szukam szybkiego kontaktu zeby zostac~~~> Czy ktos cos ma do zaoferowania? Don, mam mozliowsc zarobic szybko na bilet do Hiszpanii. Prosz, pomoz studentowi- bylemu co prawda. Ja bede u ciebie wszystko robil. Po ostatnich nocach duzo sie zmienilem. Szybko dojrzewam do zycia w Ameryce. Don, tu jest taki syf ze sobie nie wyobrazasz? Ja badrzo ciebie prosze, jako stara emigracje aby pomoc mi osobiscie. Nie prosilbym az tak bardzo, ale nie mam czasu i wyjscia. Te hamburgery to tez kit. Wlasciciel kaze oddawac sobie 20% po podatkach. Czy znasz kogos kto chce wziac malucha od mnie? Ciotka Balonowska mnie wyruchala intenetowo. Dorwie sie taki (a moze taka?) do klawiszy i mysli! Chamsmtwo nie zna granic nawet szfajcarskich. Szfacowa! Karelia? Pisz na prv jak najszybciej bo chce do ciebie. W dzisiejszych czasach to sie ulozy. Luizo, jest mi cieplo kolo serca jak mnie nazwalas Adasiem. Jam twoj, kupie ci Ewy stroj hahahahaah Adas. Adasz? Odpowiedz Link Zgłoś
starszapani Re: jezusiczku, falsyfikaty się mnożą 25.06.02, 17:34 student_ napisał(a): > Aniutek mnie wypieprzyl na bruk! > A na co kopia może liczyć? Podnieś sie teraz i na spacerek w poszukiwaniu tej co na pytanie "adasz?" odpowie "adam" . Odpowiedz Link Zgłoś
starszapani Re: hihihi, nie jestem Karelia 25.06.02, 17:29 balool napisał(a): > Karelia, fajnego nicka se zrobilas. > Pudło. Odpowiedz Link Zgłoś
balool Re: hihihi, nie jestem Karelia 25.06.02, 17:41 starszapani napisał(a): > balool napisał(a): > > Karelia, fajnego nicka se zrobilas. > > > Pudło. Wiem, stare! Ale my nie o tym. Najwazniesze, jak pomoc studentowi. Szkoda chloptysia. Czepia sie juz wszystkich kalmek. Proponuje "emergency" czata. Do przeczytania Wasz balool Odpowiedz Link Zgłoś
starszapani Re: Co z tym studentem, Aniutek odezwij sie 26.06.02, 12:14 Prawdziwy Aniutku opowiedz o prawdziwym studencie. Odpowiedz Link Zgłoś