szagajet 20.10.05, 10:53 Pewien grabarz z Zamoscia narzekal, ze lamie go w kosciach wymyslajcie inne, dobrej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szagajet Re: piszemy limeryki 20.10.05, 10:58 od Krakowa do Berlina jedzie sobie limuzyna z limuzyny kagan wysiada i u ksiedza sie spowiada Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: piszemy limeryki 20.10.05, 11:02 Mieszkal dziad pod Koninem, tera jezd hamerykaninem! Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: piszemy limeryki 20.10.05, 12:20 Pewien szagajet, poszedl kupic jajec, ze jajec nie bylo, szagajeta zmylo... Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: piszemy limeryki 20.10.05, 13:29 na msze poszedl po spowiedzi teraz przed oltarzem siedzi zaraz kleknie nasz kaganiec i odmowi swiety rozaniec Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: piszemy limeryki 20.10.05, 13:39 Chialyby ontariany kagana postawic pod sciany ale kagan ma nagan ontariana wsadzil w sagan Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: piszemy limeryki 20.10.05, 13:48 teraz kagan pokutuje i plebanie utrzymuje raz w miesiacu daje czeki i tak bedzie juz po wieki Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: piszemy limeryki 20.10.05, 13:54 Szłem łąką. Kwiaty pachły. Ona mnie odepchła. Weszłem do domu. Trzasłem dzrzwiami. Pierdłem,żygłem i wyszedłem. Bo chamstwa nie zniesiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: piszemy limeryki 20.10.05, 14:05 Kaganowski nie jest frajer czarnym nie da sie wziac w bajer na plebanie nic nie daje bo w bordellach czesto staje Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: piszemy limeryki 20.10.05, 14:13 To niedobrze mociumpanie, lacha ci za forse staje? Zdrowe baby pomykajom, i za darmo doopy dajom. Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: piszemy limeryki 20.10.05, 14:48 Zamtuzianki tez dziewczyny potrzebuja wiec daniny a wiec wpadam do bordelli tam zabawy bywa wieli! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: piszemy limeryki 20.10.05, 14:16 tak bywalo jak byl mlody w burdelikach miewal wzwody teraz hooy mu juz nie staje na plebanie szmal oddaje Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: piszemy limeryki 20.10.05, 14:49 Pleban bo bordellach lazi qutas stawac mu nie radzi wiec xiezulo Viagre bierze poczym "rusa" ile wlezie... Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: piszemy limeryki 20.10.05, 15:39 pleban nigdzie nie wychodzi bo kaganiec mu dogodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: piszemy limeryki 20.10.05, 15:45 Pewien Polak z Kanady pisac limerykow nie dawal rady wiec pisal rymy czestochowskie choc nie byly one boskie... Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: piszemy limeryki 20.10.05, 14:51 Limeryki rzecz zabawna chociaz korzysc z nich jest zadna lecz nie chlebem czlowiek zyje ale wtedy gdy wypije! Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: piszemy limeryki 20.10.05, 14:53 Mnie lykanie jest szkodliwe, wole jednak cielecine. Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: piszemy limeryki? 20.10.05, 15:07 Nie do rytmu, nie do taktu wsadz se WTYCZKE do kontaktu! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Limeryck a rym czestochowski. 20.10.05, 15:30 Limeryk, zeby stal sie limerykiem, musi spelniac pewne scisle okreslone wymagania. Nie jest latwo (?) pisac limeryki, natomiast duzo latwiej jest pisac wiersze okreslane jako rymy czestochowskie. Ale one tez sa .... no, potrzebne niektorym. Wszak nei tylko chlebem czlek poczciwy zyje. Pozdrawiam WAS Chlopaki , a szczegolnie Tatke. Tatko, Ty wiesz, co w poezju piszczy a w szczegolnosci w zawilosciach gramatyzcnych : tak czymac Tatko!!! Brawa, kurtyna wdol. Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: Limeryck a rym czestochowski. 20.10.05, 15:35 Pewna Karelia z Czestochowy pasala wieczorem krowy a ze krowy byly wsciekle to brudzily tak jak wieprze Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Limeryck a rym czestochowski. 20.10.05, 20:02 Kaganowski z malej wioski zlozyl byl rym czestochowski. Teraz spi i odpoczywa tak to z poetami bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: Limeryck a rym czestochowski. 21.10.05, 09:22 A Karelia z Karelirii ta co nigdy sie nie myli, piekne wiersze wypisuje, i pod nosem podspiewuje! (Kareliria: P. Lem DZIENNIKI GWIAZDOWE) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Limeryck a rym czestochowski. 21.10.05, 20:24 niom, Ijon Tichy byl moim idolem kiedys )))) Kaganowski, niezykle mnie ucieszyles owym wspominkiem))) od razu lykend sie weselej zapowiada Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: Limeryck a rym czestochowski. 22.10.05, 09:47 My pleasure! Jak tam kalkulator? Podobno jak zwartusial, to jest dalej zwartusialy i mianowal sie ostanio takze Generalissimusem! Have a nice LYKEND! Kagan(owski) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian [...] 20.10.05, 15:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: piszemy limeryki 20.10.05, 15:56 Krowy moze ty doiles, "baby!" swini szelesciles. Ja miastowym zwie sie mianem, a smrod chlewu traci ontarianem. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Epitaph For A Biker. 20.10.05, 20:05 Niektorzy moze pamietaja forumowicza o nicku Sp;lit Here lays our beloved Split The ever - famous bandit Truly a perfect misfit Quite opposite from dimwit World - widely wanted culprit With truckload of crimes to commit And enemys's throats to be slit Never to obey court's writ Even when it was in sanskrit His calligraphy as a legit Front for his criminal outfit That never ever was sunlit For it was always starlit Well, I always try to befit So now I have to admit I gotta give him full credit: Should he encounter a twit He would serve him a handsome refit For instance in a form of a butt hit (He always packs, so you know it He made himself his permit) Than he'd be ready to flit Behind his viking-like bowsprit Holding his steering wheel in a cockpit (Or maybe his better half's tit...) (Or maybe fussing feather of his tomtit...) His family and comrades closely - knit Even his chit... With nothing else to omit I have a pledge to submit As he had been finest a wit Without a single backbit We must by all means acquit Well, there you have it! Gotta split! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Epitaph For A Biker. 20.10.05, 20:42 Ale masz talent Waldus, niech mnie drzwi scisna. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Epitaph For A Biker. 21.10.05, 20:43 karelia napisała: > Ale masz talent Waldus, niech mnie drzwi scisna. ► czasami mi sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: Epitaph For A Biker. 25.10.05, 16:21 Niech ci sie dalej tak udaje! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Basia i wojacy 22.10.05, 15:37 W lesie przy strumyku Basia rwie jagody Na siwym koniku Jedzie se VIP młody Hej, Basienko rzuć jagódki Wszak Vipowy żywot krótki Już za lasem wre potyczka Rumianego użycz liczka Basia oczy skryła Skromnie pod rzęsami Sukienkę splamiła Sobie jagódkami A choć krzyczy mama sroga Nie żałuje nic nieboga Bo z Vipowca za dwa dzionki Jeno krzyżyk i skowronki W lesie przy strumyku Basia szuka jeżyn Na gniadym koniku Ontarian juz bieży On ci młody i dorodny I miłości Basi godny Chwyci Basię wpół i przegnie I pokocha i polegnie Jak woda w strumyku Tak Basi czas leci Na wronym koniku Rwie Kagan jako trzeci I on pięknie Basię prosi strasznie żal Kagana Zosi A nad nimi chmurka sina I czerwona jarzębina Zbiera Basia grzybki Zebrała z pół kwarty Na bułanku chybkim pędzi Bruno czwarty ... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Bajka z moralem (jak zwykle w bajce) 22.10.05, 15:45 Waldek dostal call z haremu Waldek pomoz wyjsc z problemu Co za problem, o co chodzi? VIP panience nie dogodzil Czy to stara, czy to mloda Smetnie lezy VIP-a "glowa" Nam rachunki przysylaja A panienki dup nie daja VIP tu przylazl na ru.hanie Dupa z niego - fiut nie stanie Slyszelismy zes chlop sprawny Chodz i przelec nasze panny Nie ma sprawy, juz szoruje Ja Azjatki preferuje Potem Szwedki, Wloszki, AU I te zgrabne z Senegalu Ruskie, Czeszki oraz Polki Wsie poczuja mojej kolki! No, a z VIP-em co poradzic? A do starcow Go odstawic Ale przeciez to zaloba No coz zrobic, VIP-a szkoda My Cie Waldek tu proszemy I my VIP-a tu nie chcemy My tu panny pracujace My Ciebie potrzebujace My przepiekne, nie wstydliwe My tu VIP-a som brzydliwe Dostalismy znow rachunek Tylko w Tobie jest ratunek Juz z pomoca Waldek spieszy Caly damski lud sie cieszy Wszystkie mezow odstawiaja I do Waldka sie zglaszaja Po prawdziwa Jego lache Pozostale sla Im blache Kazda jest zadowolona Alllle bylam pir.dolona A ten VIP, o Dobry Panie Toz to czyste zalamanie I nie wlozy, i nie chlusnie Tylko gapi sie oblesnie Juz, juz VIP-a wyganiamy Waldka krolem oglaszamy! Jaki moral owej bajki? Nie pchaj sie, jak nie masz fajki! Odpowiedz Link Zgłoś
donk (jak zwykle w bajce) 22.10.05, 15:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=24878262&a=25055504 Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian [...] 24.10.05, 12:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bloodypolack cala piosenka limerykow 24.10.05, 13:38 spod prysznica slychac plusk to Kaczora kapie Tusk www.pudelsi.art.pl/muzyka/wolneslowo.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: cala piosenka limerykow 24.10.05, 13:44 Kaczor Kaczorowi oka nie wykole bo dziobek ma tepy, choc lubi swawole! A Tuskowi mina zrzedla, usmiech zgasnal, geba zbledla. Juz sie widzial prezydentem, a okazal impotentem, politycznym rzecz to jasna, bowiem jego gwiazad zgasla. Taki koniec zwykle bywa, gdy sie kto zle zachowywa! Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: cala piosenka limerykow z ERRATUM 24.10.05, 13:46 kaganowski napisał: Fraszka na Kaczory: Kaczor Kaczorowi oka nie wykole bo dziobek ma tepy, choc lubi swawole! Bajka o Tusku: A Tuskowi mina zrzedla, usmiech zgasnal, geba zbledla. Juz sie widzial prezydentem, a okazal impotentem, politycznym rzecz to jasna, bowiem jego gwiazda zgasla. Taki koniec zwykle bywa, gdy sie kto zle zachowywa! Copyright 2005 by Kagan(owski) Odpowiedz Link Zgłoś
szagajet Re: cala piosenka limerykow z ERRATUM 25.10.05, 07:11 kaganku , podoba mi sie to , jestes bardzo utalentowany Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: cala piosenka limerykow z ERRATUM 25.10.05, 08:46 Raczej mam zdolnosci dosc powszechne w Czestochowie i okolicach. Niemniej milo mi! Odpowiedz Link Zgłoś