Dodaj do ulubionych

UK- Broadband z NTL

28.11.02, 15:30
Ktos ma/mial? Chwali/przeklina? Dajcie znac.
Obserwuj wątek
    • nexus7 Re: UK- Broadband z NTL 28.11.02, 15:58
      emigrantka napisała:

> Ktos ma/mial? Chwali/przeklina? Dajcie znac.
      Kolega mam, bardzo sobie chwali. Ja bede mial wkrotce.
      • karelia Re: UK- Broadband z NTL 28.11.02, 16:00
        Emi, gdzies nam sie zapodziala??????
    • emigrantka nexus 28.11.02, 16:28
      dzieki - no ja wlasnie tez niedlugo tzn 7-go
      • nexus7 Re: nexus 28.11.02, 16:30
        emigrantka napisała:

> dzieki - no ja wlasnie tez niedlugo tzn 7-go

a dostalas oferte na bezplatna instalacje ?
    • emigrantka karelia 28.11.02, 16:30
      hey smile
      nigdzie sie nie zapodzialam, pracuje, mieszkanie w koncu koncze doprowadzac do
      porzadku, koty karmie, z corka sie kloce - nic nowego wink

czytam sobie tutaj czasem ale pisac....hmmmmm zobacz "alternatywne w londynie"
      hehehe (nie moje ale moze sie zalapie LOL)

no i tak - co za czasy co za ludzie
      • emigrantka nexus 28.11.02, 16:33
        no pewnie... zakladam cable TV ( na 2 osobne pokoje bo dziecko tylko na MTV
        bedzie siedziec a ja czasem lubie zmienic kanal hehehe), telefon od NTL za 25
        miesiecznie (rozmowy za darmo wszystkie krajowe tzn uk) i broadband - wlasnie
        mi jakies kable przywiezli, chyba pojade kupic kompa smile z tej okazji...

instalacja za darmo wszystkiego oczywiscie - sky mi dalo cene ze malo ze stolka
        nie spadlam za taki sam "package"
        • nexus7 Re: nexus 28.11.02, 16:41
          emigrantka napisała:

> instalacja za darmo wszystkiego oczywiscie

No wlasnie, wszyscy dostaja oferty instalacji za darmo a ode mnie chca £25.
          Czyzby nierowne traktowanie klientow ... ? To mi wyglada na na jakis maly
          pozew ... wink
          • emigrantka Re: nexus 28.11.02, 16:46
            ty sie nie stresuj tylko dzwon jeszcze\raz....az trafisz na jakiegos/jakas
            salesman/woman co to cos ci dorzuci....

ja ostatnio na pralke dostalam za darmo 6 miesiecy gwarancji smile

pomijajac nowa wanne i nowe drzwi wejsciowe - ja w tym roku nie narzekam

jak tam psina?
            • nexus7 Re: nexus 28.11.02, 16:51
              emigrantka napisała:

> ty sie nie stresuj tylko dzwon jeszcze\raz....az trafisz na jakiegos/jakas
              > salesman/woman co to cos ci dorzuci....
              >
              > ja ostatnio na pralke dostalam za darmo 6 miesiecy gwarancji smile
              >
              > pomijajac nowa wanne i nowe drzwi wejsciowe - ja w tym roku nie narzekam

Super, chyba tak zrobie, zadzwonie z awantura i poczekam co mi zaproponuja smile
              >
              > jak tam psina?

Straszny lobuz ! I rosnie jak na drozdzach. I kota sasiadow przegonila smile)))
              >
          • xiv Re: założenie 28.11.02, 17:37

Ode mnie też skosili i było to 25 funtów. Ale... jeśli zostaniesz wprowadzony
            przez kogoś z sieci, to ten ktoś powinien dostać jeden miesiąc za darmo, a Ty
            darmową instalację (za moich czasów to była połowa instalacji).

Co usługi - spoko. Mieli cholerne problemy rok temu, ale się wszystko uspokoiło.

Co do komputerów - nexus, polecam router - dwa alby trzy PCety, każdy z
            dostępem do sieci.
            • nexus7 Re: założenie 29.11.02, 10:56
              xiv napisał:

>
              > Ode mnie też skosili i było to 25 funtów. Ale... jeśli zostaniesz wprowadzony
              > przez kogoś z sieci, to ten ktoś powinien dostać jeden miesiąc za darmo, a Ty
              > darmową instalację (za moich czasów to była połowa instalacji).

Ale ja juz jestem klientem (telefon, TV, internet przez modem) i jako taki
              powinienem dostac oferte instalacji broadbanda za darmo. Kilku moich znajomych
              w tej samej sytuacji dostalo takie oferty.
              >
              > Co usługi - spoko. Mieli cholerne problemy rok temu, ale się wszystko
              uspokoiło
              > .
              >
              > Co do komputerów - nexus, polecam router - dwa alby trzy PCety, każdy z
              > dostępem do sieci.
              >
              A po co mi 2 lub 3 komputery ?! wink)
              • emigrantka Re: założenie 29.11.02, 18:02
                nexus - ty sie nie stresuj na darmo... xiv dobry czlowiek zrobil szybka analize
                twoich warunkow tzn ty + 3 + pies.. wydedukowal ze na 1 kompie to sie mozecie
                pozabijac no i rady ci daje... wiesz, moje koty to male stfory wink ale jak taki
                bassettttttt ci zacznie po klawiszach biegac bo akurat bedzie chcial na kolana
                jak ty na forum siedzisz to.. heheheh
    • Gość: @neta Re: UK- Broadband z NTL IP: proxy / 62.254.0.* 28.11.02, 20:47
      emigrantka napisała:

> Ktos ma/mial? Chwali/przeklina? Dajcie znac.

Ja mam i jak do tej pory alright smile
      @neta
      • linkaa Re: UK- Broadband z NTL 28.11.02, 20:59
        A tu cie mam emigrantko wink)))
        pozdrawiam
        • emigrantka linkaa 28.11.02, 21:41
          hehehhe - no, PRAWIE cie nie poznalam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka