Gość: troll IP: *.sympatico.ca 25.02.03, 21:48 Podobno na Jackowie jest w dobrym tonie. Ci, co wola bez lodu, uwazani sa za nieobytych? Prawda li to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: troll Re: Piwo w Toronto IP: *.sympatico.ca 26.02.03, 20:24 bruno5 napisał: > chetnie sie z Toba Troll piwa napije. Byloby mi bardzo przynajmniej miec do naczynia, ale ja nie panski, nie hetmanski, i ... nie torontonski tez. Dam cynk jak bede w "Toroncie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniak eee, zaraz tam Koniak .. IP: *.prem.tmns.net.au 26.02.03, 20:31 "Napoleona" pewnie popijaja, a nazywac to koniakiem.. to chyba duza przesada Zmieszaj z "Dry Ginger Ale" i lodem - oczywiscie i nie przejmyj sie "fo pa'mi" innych. Ty w koncu wiesz, jak jesc nozem i widelcem, nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: eee, zaraz tam Koniak .. IP: *.sympatico.ca 26.02.03, 20:45 Gość portalu: koniak napisał(a): > "Napoleona" pewnie popijaja, a nazywac to koniakiem.. to chyba duza przesada E, nie taka znow duza. W koncu roznica miedzy koniakiem a dobra brandy jest istotna tylko dla prawdziwego konesera. Ja do tego miana nie pretenduje, ale brandy z lodem tez raczej nie idzie - zabija "bukiet" . Z tego tez wzgledu z niczym nie mieszam, nawet brandy. Ale tam w AU jest goraco, wiec "anything goes". > Zmieszaj z "Dry Ginger Ale" i lodem - oczywiscie i nie przejmyj sie "fo pa'mi" > innych. > Ty w koncu wiesz, jak jesc nozem i widelcem, nie??? W koncu wiem, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
salceson.kujawski Re: eee, zaraz tam Koniak .. 27.02.03, 03:10 chlejecie tam zwyklom najtansza gorzale Shop Rite Vodka w plastikowych butelkach za 9,90$ za ucho a tu sie zgrywacie na wielkich mundrych co to same kuniaki tylko pijom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: eee, zaraz tam Koniak .. IP: *.tor.primus.ca 27.02.03, 03:13 salceson.kujawski napisał: > chlejecie tam zwyklom najtansza gorzale Shop Rite Vodka w plastikowych > butelkach za 9,90$ za ucho a tu sie zgrywacie na wielkich mundrych co to same > kuniaki tylko pijom. No siur ze tak. Odpowiedz Link Zgłoś