Dodaj do ulubionych

nowa chusta womar

22.09.10, 11:32
nowe chusty womar i nowe ich nosidła ergonomiczne sa w porządku. Macałam, wiązałam i nosiłam, spokojnie mogę polecić.
Sama posiadam ergonomika, ponaszam spore dziecie i sobie chwale.
nie rozumiem negatywnych wypowiedzi o nowych chustach na rynku,
sądzę, że negatywnie o nowościach wypowiadają sie osoby związane z danymi producentami, jakies loobby dziwne sie potworzyło, mam wrażenie. Może się mylę, napiszcie o swoich odczuciach
Obserwuj wątek
    • juisy Re: nowa chusta womar 22.09.10, 22:20
      Nie jestem związana z żadnym producentem. Moja opinia o firmie womar została ugruntowana podczas oglądania ich asortymentu nosidełkowego: są w nim wisiadła, a nosideł z prawdziwego zdarzenia i chust jest dosłownie kilka pozycji. I właśnie za wciskanie ludziom wisiadeł jako doskonałego rozwiązania dla aktywnych mam nie przepadam za tą firmą. Jeżeli w ich ofercie znajdą się tylko i wyłącznie zdrowe nosidła, być może ich polubię.
      • mama_idy06 Re: nowa chusta womar 29.09.10, 12:24
        ja mówię o chustach i ergonomikach tej firmy, ze są dobre, i co na to mamy. A nie o wisiadłach
        • desirea Re: nowa chusta womar 27.11.10, 19:57
          Z ergonomikami Womar nie mialam okazji sie zapoznac ale z chusta be close owszem. W sumie najpierw zobaczylam ja w Majce i tak jakos mnie podkusilo, bo co jak co ale jest naprawde ladna a ja tak mam, ze jak cos mi sie spodoba to musze dopiac swego ;).
          Wczesniej znajoma mnie namawialan chuse ale nie bylam przekonana. Kupilam ja dwa tygodnie temu, troche z instrukcji, troche ze znajoma cwiczylismy wiazanie.. Moje zdanie jest takie - nie mam zbyt wielkiego doswiadczenia ale mysle, ze lepiej trafic nie moglam. Znajoma, ktora "zawodowo" zajmuje sie nauka noszenia tez stwierdzila, ze to porzadna chusta, dobrze trzyma wiazania, material jest bardzo przyjemny zwlaszcza po przepierce. Czuje sie naprawde dobrze noszac w tej chuscie szkraba. Wkrotce moze dowiem sie wiecej na temat noszenia i napisze jakas przyzwoita recenzje. Poki co odsylam do doswiadczonych chustomam, jest watek na temat tej chusty i pisze tam o niej Cobra
          forum.gazeta.pl/forum/w,44603,118100131,,pytanie_co_to_za_chusta_.html?v=2
          Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka