Dodaj do ulubionych

Cybex u.go

23.07.11, 13:25
Witam,
zastanawiam się nad zakupem nosidła/chusty, bo młodzieniec 10 miesięczny protestuje w wózku, woli na rękach.
Podoba mi się Cybex U.go - chusta, drogie mamy-ekspertki, czy możecie coś na jej temat powiedzieć. nie znam się zupełnie, a nie chciałabym kupić, a potem nie wiedzieć, co z tym robić.
pozdrawiam.
F.
Obserwuj wątek
    • agamamaani Re: Cybex u.go 26.07.11, 21:37
      lepiej kup ergonomika z prawdziwego zdarzenia - manduce, bondolino, tuli, ono. coś co da wygodę wam obojgu i będzie zdrowe dla Was obojga ;)
    • mamalina Re: Cybex u.go 28.07.11, 17:02
      chusta cybex wygląda jak każda inna elastyczna, nie znam jej w realu
      natomiast filmik „instruktażowy" pomiń i naucz się na jakimś spotkaniu czy szkoleniu porządnie wiązać…
    • camel_3d no nie wiem... 02.08.11, 09:44
      www.mypram.de/cosmoshop/default/pix/a/z/511301002/Sitzposition_nach_vorne_uGO_2011_300dpi+_800x600_.jpg
      • ponponka1 Re: no nie wiem... 02.08.11, 14:03
        Mina dziecka tak zawiazanego mowi wszytsko o tym wiazaniu :)
    • efucia Re: Cybex u.go 03.08.11, 22:46
      Dla prawie rocznego chłopaka na pewno nie elastyczna! Polecam wygodne nosidło ergonomiczne (Tuli, Manduca, Ergo etc.) albo mei tai, można nosić z przodu lub na plecach, idealne też dla Taty/Dziadka/Niani i innych członków rodziny chętnych do pomocy, zakłada się łatwo jak plecak, a jest wygodnie i zdrowo. Można nosić nawet 3-latka, zależy od wagi i sił noszącego:)
      p.s. nie da się nosić przodem do świata (i dobrze), ale dziecko ma świetną widzoczność, a jak mu się znudzi, to sie wtula i zasypia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka