Dodaj do ulubionych

Polar Pentelki

18.10.11, 14:39
Ma ktoś? Warto się skusić na niską cenę czy to raczej rzadka przewiewna chińszczyzna? Możecie polecić jakiś polar, kurtkę? Nie mam pojęcie jak się ubrać na spacer w takie chłodne dni.
Obserwuj wątek
    • martwa_k1 Re: Polar Pentelki 18.10.11, 20:53
      Mam, polecam. Z tym, że na zimę to raczej nie wystarczy, ale na teraz jeszcze dajemy radę.
      • gabriela1999 Re: Polar Pentelki 19.10.11, 13:45
        Mam taki, fajny i cieplutki ale wybitnie jesienny:-)
    • anka7961 Re: Polar Pentelki 23.10.11, 22:25
      Mam polar i polecam. Tandetna chińszczyzna to to nie jest. Ale raczej na jesień, niż zimę. Jeśli szukasz czegoś na zimę to widziałam na allegro kurtki Pentelki.
    • bolsz Re: Polar Pentelki 24.10.11, 16:19
      Mam, jest super na całą jesień. Na zimę polecam raczej kurtkę.
      • agharkohan Re: Polar Pentelki 18.11.11, 11:56
        allegro.pl/zimowa-kurtka-dla-dwojga-dla-chusciaka-i-ciaza-xl-i1938788033.html
        co myślicie o tej kurtce.
        Kupowałam w tym sklepie już chustę i osłonkę ale potrzebuję coś na zimę. A Franuś woli chustę od wózka.
        • linka_wwa Re: Polar Pentelki 03.12.11, 14:03
          Polar jest super. Kurtkę też bym kupiła, tylko że trochę kasy mi szkoda na tyle noszenia co ja noszę.
          • anetin Re: Polar Pentelki 07.12.11, 22:01
            też jestem zadowolona z polaru od pentelki. Zakupiłam dodatkowo też golf od niej. Przy tych min. 3-6 st jakie mamy teraz jest nam bardzo ciepło (pod spód ubieram się w grubszy sweter).
    • emilie.jolie Re: Polar Pentelki 15.12.11, 10:30
      Polaru dla 2 nie mam, ale miałam kurtkę.
      Tak szczerze, to jakość w stosunku do ceny to pomyłka. Kurtka byle jak uszyta i taka zbyt delikatna. Fakt, ze dlugo z przodu dziecka sie nie nosi, ale lepiej kupic lepszej jakości kurtkę uzywaną na bazarku, potem znów odsprzedać, niż nową pentelkową. Obawiam się, że nawet po 4 miesiącach używania pentelkowej - widać będzie zużycie i ten kołderkowy puch - opadnie całkowicie. Wierzchni materiał kiepski - wszystkie niteczki, wloski są widoczne i łatwo się przyczepiają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka