felonia 15.12.06, 10:18 www.hugabub.com/flex/tying_the_hugabub/89/1 można uszyć taką chustę z kieszonką lub wzorkiem i cienkimi pasmami na końcu dla łatwiejszego zawiązania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felonia Re: pomysł na uszycie 15.12.06, 10:20 www.wearsthebaby.com/babywearing/podegi.html wersja koreańska na plecy Odpowiedz Link
wroba Re: pomysł na uszycie 15.12.06, 13:19 Fajne, szczególnie teraz na zime, bo nóżki przykryte :) Odpowiedz Link
felonia Re: pomysł na uszycie 15.12.06, 10:22 www.rockinbabysling.com/shop/baby_pouches/how_to.html a tu jest regulacja długości poprzez zasuwanie odpowiednich zamków ... Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: pomysł na uszycie 15.12.06, 15:23 Ale fajne, dawno nie wchodziłam na tę stronę, nie wiedziałm, że mają teraz takie bajery. Ale moje ulubioe pouche to Hotslings www.hotslings.com/ Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: pomysł na uszycie 15.12.06, 16:21 Kilka firm szyje pouche z polaru, moze wiązane też by możnabyło? Na babywear widziałam zdjęcia takich, ale latem się nie sprawdzą. Jak myślicie? Odpowiedz Link
felonia Re: pomysł na uszycie 15.12.06, 17:02 ...wiadomo, jak to wierzchnie okrycie, inne na lato inne na zimę :) można uszyć w komplecie z czapeczką rękawiczkami i skarpetami - też z polaru. Fajnie by dzidzia wyglądała - wszystko w tym samym kolorze :) Odpowiedz Link
guruburu Re: pomysł na uszycie 15.12.06, 22:32 Gypsymama sprzedaje takie polarowe. Polar jest fajny, bo się nie siepie :) Na polską zimę to chyba dobry pomysł. Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: pomysł na uszycie 16.12.06, 20:10 Tylko ta zima jakaś taka, nie tego :) Felonia, jesteś moim natchnieniem. Odpowiedz Link