abetyna 12.01.07, 16:48 witam specjalistki od chust - chce poznac opinie tych, które uzywają, lub uzywały Carrycot Infant (aukcja.onet.pl/show_item.php?item=153995326), bede wdzieczna za informacje wszelkie ze szczegółami włacznie :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abetyna Re: carrycot infant 12.01.07, 19:31 puk, puk, podbijam wątek bo jakos tu u Was pustawo Odpowiedz Link
abetyna link 12.01.07, 19:36 wklejam jeszcze raz: aukcja.onet.pl/show_item.php?item=153995326 Odpowiedz Link
dioneja Re: carrycot infant 12.01.07, 20:13 Nie mam doświadczeń z tym nosidłem, ale na pierwszy rzut oka nie wzbudza ono mojego zaufania. Ta klamra wygląda dziwnie, bałabym się, ze w każdej chwili mogłaby się rozpiąć... Wiesz, radziłabym Ci poszukać innego nosidła lub chusty. Chusty kółkowe są w dostępnych cenach, a wydaje mi się, że obydwoje z dzieciaczkiem dłużej z takich skorzystacie, niż z Carrycot'a. Pozdrawiam. www.allegro.pl/item156157225_chusta_wspomaga_rozwoj_dziecka_juz_od_narodzin.html Odpowiedz Link
ithilhin Re: carrycot infant 12.01.07, 20:27 hej, moim zdaniem to nosidlo jest podobne do premaxxu - taka torba na dziecko. i moim bardzo prywatnym to zdaniem bardziej noisdlo niz chusta. kwestia wyboru czego potrzebujesz. Odpowiedz Link
agamamaani Re: carrycot infant 12.01.07, 21:33 faktycznie podobne do premaxxu, tylko jednej klamry regulującej długość brakuje i ten "materacyk" w środku jakiś mało elastyczny.. no i ten pasek jakiś cienki.. ja używam i premaxxa i zwykłej - premaxx mi się sprawdza na szybkie wypady na zakupy, na pocztę czy do urzędu.. albo do autobusu gdy jadę niedaleko.. po domu i na wypady dłuższe mam inną zrobioną wlasnoręcznie chustę.. ale nie powiem - premaxx mi się przydaje.. więc skoro to podobne do premaxxu jest to popytaj użytkowniczek tej "torby na dzieci" :) Odpowiedz Link
solidna Re: mojego zaufania tez nie wzbudza 12.01.07, 20:28 Pani na wszystkich zdjeciach jest nienaturalnie wykrzywiona, ulatwia sobie trzymanie dziecka swoim biodrem, poza tym podtrzymuje go reka. Moze to tylko na zdjeciach tak niefachowo wyglada, ale moim zdanie pani z tym dzieckiem nie czuje sie pewnie. Odpowiedz Link
ithilhin Re: mojego zaufania tez nie wzbudza 12.01.07, 21:39 a napisze jeszcze: wady: klamra - nie wiadomo czy ma atest - ryzyko rozpiecia waski pasek - moze sie wrzynac w plecy i ramie brak dostatecznego podparca plecow dla siedzacego dziecka - material siega niewiele ponad pupke dziecka, jz premaxx jest chyba szerszy z tego co widac na zdjeciach ale generalnie idea chyba bardzo podobna jest? zalety: cena? mozna przerobic na ladna torbe :-D :-D :-D Odpowiedz Link