jazzoo 22.03.07, 12:38 jakbyscie mialy bezograniczony budzet i dostep to jaka chuste byscie kupily? mi sie marzy o didy Eva: www.edenbaby.se/livebilder/eva1.jpg www.didymos.de/bilder/muster/301.jpg a wam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ithilhin Re: O jakiej chuscie marzycie? 22.03.07, 13:02 z nieograniczonym budzetem to ja bym zlecila utkanie chusty wedlug mojego pomyslu tylko dla mnie :-) wzory celtyckie porzadane :-) Odpowiedz Link
visenna2 Re: O jakiej chuscie marzycie? 22.03.07, 13:06 Ja bym sobie kolekcję Didymosów zrobiła:) Indio z lnem Nino czerwony Katja Iris Simon i parę innych :) Odpowiedz Link
agamamaani Re: O jakiej chuscie marzycie? 22.03.07, 13:13 Didy Olaf albo Katja, indio red Storch Leo Red lub Albert Hopp Nairobi lub Dehli generalnie coś jaskrawego mi się marzy :D póki co śledzę aukcje na ebayu niemieckim, bo naprawdę czasem i didiego i storcha można w miarę tanio trafić.. niestety póki co nawet na takiego w miarę taniego kasy nie mam ... Odpowiedz Link
jazzoo Re: O jakiej chuscie marzycie? 22.03.07, 15:32 ja tez czasami patrze na niemieckim ebay za didy ale jakos mi sie drogo wydaje, wsumie chusty nietraca zabardzo na jakosci, niektorzy nawet wola z drugiej reki...ale ja niestety niemieckiego nieznam...po angielsku sie chyba dogadam co? Odpowiedz Link
agmani Re: O jakiej chuscie marzycie? 22.03.07, 15:55 Jakbys szybko kupila, to nawet mozesz zaplacic tylko za przesylke w obrebie Niemiec, a ja Ci przywioze do PL. Chociaz jak kiedys patrzylam, to Hoppy podchodzily pod 40 €, wiec kupilam nowego za 50 cos. Odpowiedz Link
agamamaani Re: O jakiej chuscie marzycie? 23.03.07, 09:07 szybko to nie kupię.. bo najwcześniej w kwietniu albo i w maju.. a pewnie to i wogóle, bo małżonek by mnie z tymi chustami z domu wymeldował :D Odpowiedz Link
kulka78 Re: ja mam budzet i dostep 22.03.07, 15:07 pokażcie gdzie mogę obejrzeć wszystkie kolory hoppa z nazwami bo na stronie chustomanii otwierają mi się tylko 3 kolory Odpowiedz Link
ithilhin Re: ja mam budzet i dostep 22.03.07, 15:10 www.hoppediz.de/SHOP/produkte3.php?p=6&type={l}13 Odpowiedz Link
agmani Re: O jakiej chuscie marzycie? 22.03.07, 16:00 O zadnej... Mam Hoppa Delhi i mi starcza. Jakby sie znudzil, to wrzuce na ebay i kupie jakiegos innego. Jak robilam rozeznanie, to wyszlo mi, ze nie oplaca mi sie przeplacac za Didiego. Ew. mysle, zeby MT kupic dla chlopa, bo on sie okutac nie chce, a Mloda wyrasta z BabyBjörn (szczerze to ja tez go troche zniechecam do BB). Taka praktyczna natura ze mnie, nic nie poradze ;). Odpowiedz Link
kulka78 Re: O jakiej chuscie marzycie? 22.03.07, 16:19 Ja mam tylko taką uszytą własnoręcznie i w ogóle marzy mi się Hopp. Jak pooglądałam kolorki to nie wiem czy będę umiała wybrać jak już przyjdzie czas... Podoba się: Antigua Havana Panama Osaka La Paz Timbuktu właściwie to tylko sześć. Jakoś wybiorę... Odpowiedz Link
jazzoo Re: O jakiej chuscie marzycie? 22.03.07, 17:33 najbardziej z twoich wybranych podobaja mi sie antigua i timbuktu ;) osobiscie chciala bym miec acapulco :)) Odpowiedz Link
rassia Re: O jakiej chuscie marzycie? 22.03.07, 17:05 a mnie się Ergo zamarzyło,ale ile to ustrojstwo kosztuje to aż się boję przeliczać :( -- julinek.blox.pl/html Odpowiedz Link
jazzoo Re: O jakiej chuscie marzycie? 22.03.07, 17:30 no niestety ergo drogie, troszke tansze jest patapum www.patapum.com/ Odpowiedz Link
hodos Re: O jakiej chuscie marzycie? 22.03.07, 22:12 no ja to myślałam że jak kupię Hoppa to będzie Nairobi ale zmieniłam zdanie i będzie Santiago.. jak uzbieram kasę to pewnie kupię:) a jakbym miała nieograniczone fundusze to pewnie miałabym z 50 różnych chust:) Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: O jakiej chuscie marzycie? 22.03.07, 22:34 Po pierwsze o bordowym Ergo, po drugie Didy Iris, po trzecie o rudopomarańczowym Baby Hawku, po czwarte o Hoopie Kairo lub Curacao, po piąte o lnianym Mei Taiu Oppamamy, po szóste o jasnozielonej kółkowej ręcznie malowanej (nad tą ostatnią pracuję na razie w wyobraźni, bo farby muszę do tkanin kupić i się "sprężyć" do szycia i malowania - materiał i kółka leżą), po siódme - o nowych kolorach Nati, po ósme ... jeszcze wiele mogę wymyślać, a tylko jednego mam chustowniczka ... A mojej mamie, wstyd się przyznać, na ostatnio zadane pytanie "czy to już ostatnia chusta?" skłamałam ... i mam bardzo małe wyrzuty sumienia... Odpowiedz Link
jazzoo Re: O jakiej chuscie marzycie? 22.03.07, 22:57 ten kwiacisty MT w twoim fotoforum jest bardzo ladny ;) tylko ja wole pasy te przez ramie ktore sa bardzo szerokie, ze to wyglada bardziej jak chuste. wygodniej uwazam. Odpowiedz Link
visenna2 Re: O jakiej chuscie marzycie? 23.03.07, 08:22 :) A ja mam właśnie z takimi szerokimi pasami i uważam że one nie są wygodne:) Zwijają się, plączą, trudno je porządnie rozprostować:) Wolę takie cienkie paski z wypełnieniem w środku. Odpowiedz Link
marta_nie_martka ellaroo 22.03.07, 23:26 maija, larae, ysabel didy iris i till easycare 01, 03 Odpowiedz Link
jazzoo Re: ellaroo 22.03.07, 23:38 majie tez bym chciala :) kurde, taka jak ktos powyzej powiedzial; przy nieograniczonych dochodach to by sie z 50 chust mialo, conajmniej...do koloru, do wyboru, do humoru ;) Odpowiedz Link
agamamaani Re: ellaroo 23.03.07, 11:41 a te ellaroo to nie są ze zwykłym splotem?? bo coś takiego jak ellaroo Ysabel ma guru w galerii naszej ( w hip carry ) Odpowiedz Link
mamamada Re: O jakiej chuscie marzycie? 23.03.07, 00:56 o długiej, wiązanej, samomotalnej - mój Hopp spełnia tylko dwa pierwsze kryteria, buu ;) Odpowiedz Link
nekokoneko Re: O jakiej chuscie marzycie? 23.03.07, 12:36 każda oprócz hamalu- którą już mam;) Odpowiedz Link
nalie Re: O jakiej chuscie marzycie? 24.03.07, 08:25 ostatnio najbardziej 'kręci' mnie TUNIS hopp'a, wszystkie SEQUOIE dydiego i te amerykańskie - takie francja-elegancja ;) ale też strasznie podobają mi się te chusty z tej czeskiej strony, ale pochodzące z gwatemali i indii: www.babysatky.cz/stranka.htm - taki piękny orient... Odpowiedz Link
ithilhin Re: O jakiej chuscie marzycie? 24.03.07, 11:33 no.. Tunis na lato. tak tak tak! Odpowiedz Link
jazzoo WOW 24.03.07, 12:10 i jak ci sie w niej nosi? mi sie tez sie podoba tunis, ale chyba nawet lepiej kairo, ale to te sam kolory...nie brudzi ci sie latwo? Odpowiedz Link
llulla1 Re: WOW 24.03.07, 12:14 nosi sie super, nie brudzi sie mocno. I wyglada ladniej w rzeczywistosci niz na zdjeciach na stronie hopp :) Odpowiedz Link