visenna2 12.04.07, 18:33 Nówka sztuka, założony dwa razy, wyprany. Prawie nietknęty:P Długość - standard - 4,60m. Pudełko i instrukcja jest oczywiście:) Na mnie ciut za mały, niestety, tych paru cm brakuje:P Jakby ktoś chciał to piszcie na priv. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
visenna2 Re: kur...czę 13.04.07, 11:56 Muszę powiedzieć ze się sama zdziwiłam:P nie przypuszczałam ze tak szybko znajdzie nabywcę:))) Niestety, nie mam więcej chust do sprzedania... na razie ;PPP Odpowiedz Link
mamalina Re: kur...czę 13.04.07, 21:54 Visenna, a ile masz - nie do sprzedania? Ja dzis probowalam moja dwojke nosic w podegu, ale sie nie da. A ze moj hop Nairobi pojechal do siostry, sie zastanawiam na d kolorami teraz.... Timbuktu? Santiago? Tuluza? La Paz? A czapeczki dzieciom kupilam w Endo krasnoludzkie, pod kolory nairobowe, co dodatkowo komplikuje sprawe ;-) Odpowiedz Link
monjan Re: kur...czę 13.04.07, 21:57 to czapeczki sie pod kolor chusty kupuje???:PP nie wiedzialam, ale po to jest forum, zeby sie dowiedziec Odpowiedz Link
mamalina Re: kur...czę 13.04.07, 22:38 czapeczki to dopiero poczatek!!!! zastanowcie sie, Wy, ktorzy tu chodzicie.... tzn. zapraszamy, w tym szalenstwie jest uroda ;-) (a czapki cudne, pomarancz z zolcia i czerwienia, w tym fajnym endowym ksztalcie, co moze opadac na oczy, zawadiacko sterczec, albo sie zasuplac urokliwie) Odpowiedz Link
agamamaani Re: kur...czę 13.04.07, 22:56 ja dzieciakom tez czapki pod kolor Nairoba nakupowałam :) Franek ma czapkę Lwa ( w galerii do zobaczenia) a ANka z wójcika taki kaszkiecik pomarańczowy.. ) jeszcze planuję im buciki w pomarańczach kupić :D Odpowiedz Link
visenna2 Re: kur...czę 14.04.07, 08:44 hihi na razie skromnie... 2 nati, 1 didy, 4 kółkowe (w tym hamalu po tuningu;)) i 3 pouche. no nędza po prostu :)))) Ale zamówienie u Kasi już złożone i z Anglii jedzie Bali baby breeze:P Timbuktu jest piękne, ale na lato chyba za ciemne... Mnie sie Curacao podoba bardzo:) Odpowiedz Link