ithilhin 26.04.07, 08:06 bawiliscie sie tak? w przerabianie tytulow ksiazek i filmow na jakis temat? u nas chusta ow korz. zaczynam: Trzy mamy w lodce nie liczac chusty Siedem chust Wladca chust Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaisa Re: Tytuly z chusta - zabawnie 26.04.07, 08:10 To ten pierwszy przerobiłabym dalej: Trzymamy w chuście (wszystko), oprócz psa. Odpowiedz Link
kordelia77 Re: Tytuly z chusta - zabawnie 26.04.07, 08:26 tańczący z chustami cztery wesela i chusta Odpowiedz Link
visenna2 Re: Tytuly z chusta - zabawnie 26.04.07, 08:39 Hehe ten ostatni ja tez rozważałam tylko mi wychodziło: "Cztery chusty i pogrzeb" :PPPP Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: Tytuly z chusta - zabawnie 26.04.07, 09:09 Ania z zielonej chusty O dwóch takich co ukradli chustę Chusta obiecana Odpowiedz Link
visenna2 Re: Tytuly z chusta - zabawnie 26.04.07, 09:10 <rotfl> Chusta obiecana rulezzz :PPPP Odpowiedz Link
rassia Re: Tytuly z chusta - zabawnie 26.04.07, 09:17 Ostatni chustowany (ostatni mohikanin lub ostatni samuraj) Siedem lat w chuście (?)(siedem lat w tybecie) Masz chuste (masz wiadomość) Wielki stockholm ( wielki błękit) Pouch w butelce (list w butelce) Siódma chusta (siódma pieczęć) Imię chusty (imię róży) fajny wątek Odpowiedz Link
dioneja Re: Tytuly z chusta - zabawnie 26.04.07, 09:26 rassia napisała: > Pouch w butelce (list w butelce) dobre :))) Odpowiedz Link
mdevine Re: Tytuly z chusta - zabawnie 26.04.07, 10:26 Tożsamość w chuście(Tożsamość Bourne'a) Ciąża, poród, chusta (Ciąża, poród, połóg) Życie podziemne w chuście(Podziemne życie mężczyzny) Pierwszy rok z chustą(Pierwszy rok życia dziecka) Chustka(Pestka) Materiały pomocnicze ze wstępu do chustoznawstwa :-) Od razu wychodzi, co kto czytał i co ma na półkach :D Odpowiedz Link
ithilhin Re: Tytuly z chusta - zabawnie 26.04.07, 10:56 co na polkach mowisz? Grombelardzka chusta Chusta bezmiarow dym i chusta (albo chusta i lustra) Dziury w chuscie (brrr) Slownik mitologi chustowej Cektyckie znaki, chusty i wyrocznie Na srebrnej chuscie Po stronie chusty Ostatni pan i chusta Droga do chusty Wybrancy chust Taktyka chusty Smok i chusta Dzieci chusty dobra juz mi sie nie che :-) Odpowiedz Link
k_izydorczyk Re: Tytuly z chusta - zabawnie 26.04.07, 11:34 Hehe:) Awantura o chustę;) Odpowiedz Link
k_izydorczyk Re: Tytuly z chusta - zabawnie 26.04.07, 12:04 Sugerując się tym co mam na półce (z zabawniejszych, bo byłaby fura;P): Chusta w rosole Chusta dnia poprzedniego Chusta dzienna, chusta nocna Chusta - geografia intymna Lot nad chustowym gniazdem Cień chusty Piąta chusta Chusta i panna Prym Komputerowe metody w modelowaniu chustowym (=stochastycznym) Ozdoby z chusty na cztery pory roku :DD z kulinarnych przeróbek: Lubię chustować (J.Oliver:D) Pokochaj chustę (=makarony) Chusta azjatycka(japońska, chińska, etc.) Zdrowa chusta Odpowiedz Link
lola_22 Re: Tytuly z chusta - zabawnie 26.04.07, 12:34 BUSZUJĄCA W CHUSTACH (specjalna dedykacja dla posiadaczek stosików!!!) dalej - klasyka : Czarodziejska Chusta albo Czarodziejski stosik ;-D Chuścidło Chusta z krainy czarów Kubuś Chuściatek (w innej wersji - Chusta Puchatka) Harry Slinger a jak mysia rozpocznie swoje chuściarskie tournee po kraju to będzie: Akademia Pani Mysi albo Chusta na polskich dróżkach Odpowiedz Link
visenna2 Re: Tytuly z chusta - zabawnie 26.04.07, 12:47 Chustonosz zawsze puka dwa razy:) Odpowiedz Link
celkra Re: Tytuly z chusta - zabawnie 26.04.07, 14:44 Zarządzanie zasobami chustowymi (ludzkimi) Człowiek wśród chust (ludzi) Wiekszy kawałek chusty (świata) Zielona chusta (mila) Odpowiedz Link
mysia125 teraz ja ;) 26.04.07, 17:10 Stawka wieksza niz chusta Z chusta jej do twarzy Chusta od Tiffany'ego Zielona chusta (Zielona karta - cuuuudne!) Zanim pojawila sie chusta Wrap actually (to tylko milosc ;) Miedzy chustami (lost in translation / miedzy slowami) W chuscie i w puszczy i tego nie ma sensu zmieniac, a jest cudownie dopasowane: mam taki poradnik przesmiewczy: Jak chodzic na wysokich obcasach ;) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
mysia125 i zamiast Godota.... 26.04.07, 17:11 ...czekajac na Florencje ;) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
hodos ale tu się robi wesoło:) 28.04.07, 22:14 Zachustuj mnie:) (zatańcz ze mną) Człowiek z chustą Chusta na dachu albo Skrzypek na chuście;) Wirująca chusta Król chust Sling Brothers (Blues Brothers) Zaklinacz chust Odpowiedz Link
ekomama No to ja też... 29.04.07, 08:11 bo w niedziele rano chlopaki spią.. filmowe Nazywam się chusta (western nie do zdarcia!) Czas chusty Spragnieni chusty (a raczej Spragnione chusty...) książkowe Chusta dzienna, chusta nocna Prachusta Nachustnik Kabaret chuściany Pod mocną chustą Traktat o wiązaniu chusty Chustokrąg Nawet męża wczoraj rozbawilam ta zabawa: podal mi taki przyklad: Hop kontra Nati! Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Tytuly z chusta - zabawnie 29.04.07, 10:01 Pinik pod wiszącą chustą Chustominator (to a propo Visennego Rambo) Chusta 1 , chusta 2 i chusta 3 i coś serialowo-rozrywkowego: Zatańcz z chustą Taniec z chustami Ch jak chusta Daleko od chusty i dzieciowego: Chuścinek Okrąglinek Pomysłowy chustownik Rodzina Chuściewskich (Leśniewskich) Lato chuścianych ludzi Odpowiedz Link
ithilhin Chustowe wojny :-))) 29.04.07, 10:24 Mroczna chusta Chusta klonow Zemsta Nati Nowa chusta Bebelulu kontraatakuje Powrot Hoppa Odpowiedz Link
chromosom_y Re: Tytuly z chusta - zabawnie 29.04.07, 12:19 O jedna chuste za daleko [o jeden most za daleko] Brudny w chuscie [Dirty Harry] chusto villa [pancho villa] Polowanie na czerwona chuste [Polowanie na czerwony pazdziernik] Ucieczka z chusta [ucieczka z alcatraz] No i.. Z chusta wsrod zwierzat Chromosom Y - alias "Brakujace Ogniwo" Odpowiedz Link