ithilhin 03.05.07, 21:29 www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead37&news_cat_id=245&news_id=156862&layout=1&forum_id=32852&page=text Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
visenna2 Re: w Zyciu Warszawy o chustach :-) 03.05.07, 21:41 Najbardziej podoba mi się sformułowanie "niby nosidełka" :PPP Odpowiedz Link
chromosom_y Re: w Zyciu Warszawy o chustach :-) 03.05.07, 22:00 Visenna a nie mozna pozytywnie np "o napisali w ZW o chustach, super!" ?!?!? Chromosom Y - alias "Brakujace Ogniwo" Odpowiedz Link
dioneja Re: w Zyciu Warszawy o chustach :-) 03.05.07, 22:22 chromosom_y napisał: > > Visenna a nie mozna pozytywnie np "o napisali w ZW o chustach, super!" ?!?!? > o napisali w ZW o chustach, super! :DDD Odpowiedz Link
chromosom_y Re: w Zyciu Warszawy o chustach :-) 03.05.07, 22:27 ach wiesz... dobry chromosom X jestes!!! ;))) Chromosom Y - alias "Brakujace Ogniwo na forum" Odpowiedz Link
visenna2 Re: w Zyciu Warszawy o chustach :-) 04.05.07, 07:19 Ja jestem pesymistką z natury. Mój małżonek jest optymistą, jeden szaleniec w rodzinie wystarczy :P Odpowiedz Link
chromosom_y Re: w Zyciu Warszawy o chustach :-) 04.05.07, 08:04 visenna2 napisała: > Ja jestem pesymistką z natury. > Mój małżonek jest optymistą, jeden szaleniec w rodzinie wystarczy :P Okaj to nic zlego ze jestes pesymistka z natury tylko ze twoja optymistyczna polowa nie udziela sie tutaj... wiec... troszeczke wiecej sloneczka pliiiizzzz! Chromosom Y - alias "Brakujace Ogniwo" Odpowiedz Link
visenna2 to ja bym miała radę dla Ciebie 04.05.07, 08:26 moje forum>>przyjaciele>>"Dodaj nieprzyjaciela - wpisz jego login">>"Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół" i siuuup - spora porcja pesymizmu zniknie z Twojego pola widzenia:) pozdrawiam słonecznie i ze szczerym, słowiańskim uśmiechem:)))) Odpowiedz Link
chromosom_y Re: to ja bym miała radę dla Ciebie 04.05.07, 13:14 visenna2 napisała: > moje forum>>przyjaciele>>"Dodaj nieprzyjaciela - wpisz jego log > in">>"Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół" [...ciach...] Okaj znam taka opcje dziekuje za refresz! Ale teraz sie skup i powiedz mi po co mi ta opcja ma byc potrzebna? Ja jakos nie widze "nieprzyjacieli" na tym forum... ty widzisz? Odpowiedz Link
visenna2 Re: to ja bym miała radę dla Ciebie 04.05.07, 13:52 Ależ broń Boże! Gdzieżbym śmiała widzieć... Wszyscy się kochamy i jesteśmy jedną wielką chustorodziną:P Chciałam tylko po przyjacielsku pomóc... Żebyś nie musiał truć się nadmiarem pesymizmu w moich postach. Odpowiedz Link
chromosom_y Re: to ja bym miała radę dla Ciebie 04.05.07, 21:35 No widzisz... to bylo bardzo optymistyczne ;) Odpowiedz Link
ithilhin Re: to ja bym miała radę dla Ciebie 04.05.07, 22:09 Chromosom Optymista Edukator :-) Odpowiedz Link
chromosom_y Re: to ja bym miała radę dla Ciebie 04.05.07, 22:22 ithilhin napisała: > Chromosom Optymista Edukator :-) Masz racje! Bo trudniej jest dostrzec cos dobrego/ladnego/pozytywnego niz zlego/brzydkiego/negatywnego. ;)) Tego nauczyl mnie super gosc na szkoleniach w CH. Odpowiedz Link
mysia125 Re: to ja bym miała radę dla Ciebie 04.05.07, 23:05 > > Chromosom Optymista Edukator :-) no, to dajcie sobie teraz zbiorowo buzi i konczyc watek, bo nuda wieje ;) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
zuza112 Re: w Zyciu Warszawy o chustach :-) 04.05.07, 10:17 dokadnie tak samo pomyślałam jak visenna (i raczej pesymistką nie jestem, chyba, że nieuświadomioną)... Przecież chusta to jedyne prawdziwe i profesjonalne nosidełko! Oburzona jestem na maksa określeniem "niby nosidłko"!!! Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: w Zyciu Warszawy o chustach :-) 03.05.07, 23:20 No wiecie, rozczarowałam się! Myślałąm, że napiszą o "wielkiej inwazji zachustowanych mam na Pola Mokotowskie" albo czymś podobnym! Odpowiedz Link
chromosom_y Re: w Zyciu Warszawy o chustach :-) 04.05.07, 08:01 No nastepna pesymistka! ;) Wielka inwazje trzeba powoli przygotowywac... spox. Wazne jets to ze zaczynaja zwracac na nas uwage. Dlatego moim zdaniem taka promocja powinno zajac sie stowarzyszenie ktore wlasnie sie rodzi... a wlasnie... czy stowarzyszenie tez mozna nosic w chuscie? ;))) Odpowiedz Link
mysia125 Re: w Zyciu Warszawy o chustach :-) 04.05.07, 08:06 Tak, stowarzyszenie nawet trzeba nosic w chuscie, zeby dobrze przybieralo na wadze... ale Ciebie w nim jeszcze nie widzialam?! -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
chromosom_y Re: w Zyciu Warszawy o chustach :-) 04.05.07, 13:16 mysia125 napisała: > Tak, stowarzyszenie nawet trzeba nosic w chuscie, zeby dobrze przybieralo na > wadze... ale Ciebie w nim jeszcze nie widzialam?! iiiizzzziiiii... przyjdzie czas przyjdzie i stowarzyszenie. Spox! ;) Odpowiedz Link
mysia125 zuza i visenna 04.05.07, 19:39 Ale tak NAPRAWDE dla zupelnych laikow, ktorzy nie wiedza, ze nosidelka moga byc rozne, a slowa "chusta" na uszy swe nie slyszeli, to czymze jest nasze torbaczenie? "niby-nosidelkiem". Brzmi niczym nibynozki ;) powiedzmy, ze quasi-nosidelko, ze tak z niemiecka ;) spokojna wasza rozczochrana, autorka tekstu jest juz umowiona na spotkanie naprostowywujace! -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
visenna2 Re: zuza i visenna 04.05.07, 20:02 <rotfl> właśnie z nibynóżkami mi się to sformułowanie skojarzyło;P No to już się uspokajam i nie gęgam więcej:))) Odpowiedz Link
mysia125 Re: zuza i visenna 04.05.07, 20:04 no nie gegaj, gasko balbinko ;) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link