mamuk1 10.05.07, 18:36 Znalazłam taka informacje o chuście Brasiliana: tinyurl.com/374s6c Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lizzy9 Re: niebezpieczna chusta 10.05.07, 18:43 Straszne, aby dwumiesieczne dziecko wypadlo z tej chusty! Czy to jest wina plastikowych kolek, czy tez nieodpowiedniego ulozenia dziecka? Odpowiedz Link
ithilhin Re: niebezpieczna chusta 10.05.07, 18:59 z tego co pamietam, to chodzilo o wykorzystanie chusty jako hamaka i te zaciski na sznureczklach nie wytrzymaly. Odpowiedz Link
alfika Re: niebezpieczna chusta 10.05.07, 21:57 w opisie jest o zasadności skargi klienta, czyli chusta nie spełniła warunków bezpieczeństwa Odpowiedz Link
michalkowa1 Re: niebezpieczna chusta 10.05.07, 23:58 Faktycznie przykre. A tak mi się podobały te Brasiliany. Z drugiej strony nie chce mi się wierzyć, że przy zastosowaniu chusty jako hamak dziecko wypadło samo, nawet pomimo pękniecia plastikowych elementów. Pytanie, na ile dziecko było pilnowane przez osobe dosrosłą ? Odpowiedz Link
ithilhin Re: niebezpieczna chusta 11.05.07, 08:06 jak sie poluzowal ten sznureczek to w jakis sposob moglo wypasc nawet jak bylo pilnowane - bo zdaje sie, ze sznurek z jednej strony podtrzymuje hamak, tak jak to jest pokazane przy instrukcji do hamalu (z czego wniosek, ze hamalu sa solidniej zrobione). ale inna sprawa, ze mocowania sprawdza sie przed wlozeniem malucha :-( Odpowiedz Link