magdziar74 08.06.07, 13:17 Bardzo proszę o radę dotyczącą zakupu chusty. Mój mały za 4 dni skończy miesiac i zastanawiam sie poważnie nad kupieniem chusty, tylko kompletnie nei wiem jakiej - jest parę rodzai i nie wiem jaka będzie najlepsza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguska25 Re: jaka chusta????? 08.06.07, 14:12 ja wlasnie zamawiam hoppediz :) moj ma 3 tygodnie , drugi 2latka i 3 miesiace prawie:) Odpowiedz Link
agnieszka_z-d Re: jaka chusta????? 08.06.07, 14:23 Ja używam chusty mało - kupiłam z chusta.pl i jestem zadowolona - w sam raz na moje potrzeby. A i mojej Córce także się ta chusta - a w zasadzie w chuście - podoba. Odpowiedz Link
hanti Re: jaka chusta????? 08.06.07, 16:05 namawiam na wiązanki, bo możesz je wykorzystywać w każdym wieku dla dziecka. Ja wcześniej miałam premaxxa i był super dopóki mała nie przekroczyła 7-8 kg, potem dłuższe spacery były niemożliwe :/ a od kiedy mam wiązankę wózek stoi i się kurzy :) Odpowiedz Link
ebielo Re: jaka chusta????? 09.06.07, 14:15 My mamy hoppediza i jestesmy b. zadowoleni Odpowiedz Link