la_stokrotqa 16.07.07, 19:15 chcę wiązaną, nie wiem jaką powiedzcie mi po prostu: kup taką albo taką a ja po prostu wezmę i kupię ile jeszcze mam nad tym mysleć??? dziecko mi maturę zda, zanim się na cos zdecycuję :((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakot Re: zaraz zwariuję 16.07.07, 19:28 a może zacznij od wybrania koloru? hopp ma większy wybór :) i didymosy tyz pikne som :) Odpowiedz Link
agamamaani Re: zaraz zwariuję 16.07.07, 19:48 wybierz wedle podobającego ci sie koloru.. Hoppy mają żywe barwy, Nati bardziej stonowane. popatrz an http:/www.sling.com.pl i htp://www.chustomania.pl poczytaj FAQ :) możemy doradzić ale nie zdecydujemy za ciebie :) a już najgorzej to wybrac kolor :D Odpowiedz Link
la_stokrotqa Re: zaraz zwariuję 16.07.07, 19:53 nie, nie, nie! macie zadecydować za mnie! proszę!!! (a kolor wylosuję, buuu) Odpowiedz Link
kakot Re: zaraz zwariuję 16.07.07, 20:01 he he, chciałoby się :)) :] rzuć monetą: orzeł - hopp. reszka - nati. Stanie kantem - didymos :D Odpowiedz Link
agamamaani Re: zaraz zwariuję 16.07.07, 20:09 naprawde ciężka decyzja;) używałam obu.. a mam hoppa Nairobi i miałam nati fale dunaju :) cudeńka :) świetnie się noszą :D teraz marzy mi się didymos indio zielony :) albo ten w zielone kwiatki ( coś z zielenią generalnie :D albo mej taj jakiś :D Odpowiedz Link
tititu Re: zaraz zwariuję 17.07.07, 00:34 Aga to jest sadyzm! :) Rozumiem Stokrotkę i radzę po dobroci - jeśli mieszkasz np. w Warszawie albo gdzieś, gdzie dziewczyny się spotykają to przyjdź w umówiony dzień i o umówionej godzinie i oglądnij sobie i zmacaj chusty a będzie Ci naprawdę łatwiej! Ja tak zrobiłam i teraz już tylko myślę o kolorach :)) Dzięki za pomoc i wyczerpujące instrukcje ja TO nosić. Odpowiedz Link
ithilhin Re: zaraz zwariuję 16.07.07, 20:38 no to sobie wypisz na karteczkach wszystkie dostepne kolory chust dostepnych w polszcze i niech dziecko/maz/tesciowa wylosuje :-) i juz. Odpowiedz Link
anggie2 Re: zaraz zwariuję 16.07.07, 21:50 ja mam NAti Savanna - stonowane brazy i beże i od dzis mam Hoppa Nairobi - wesoły i słoneczny, cudowny :)) A pomecz sie - myslisz ze ja sie nie meczyłam . co wybrac:DD Odpowiedz Link
solidna Re: zaraz zwariuję 16.07.07, 22:15 No to ja tylko od siebie dodam, ze Florencja ma nadruk z jednej strony, co ulatwia mi motanie plecaczka z iksem; wiem, ze przy zarzucaniu poly chusty za siebie, material jest na prawej stronie i nic mi sie nie wywinelo. Wiec moze to byc jakis trop... pozdr Odpowiedz Link
la_stokrotqa Re: zaraz zwariuję 16.07.07, 22:31 jedna Solidna ma litość :D myślałam, żeby samej zszyć materiał z Ikei wg instrukcji oppamama, ale dysponuję tylko igłą i nitką, bałabym się potem roczne bydlę w to włożyć... poza tym w Ikei królują jednostronne materiały, przynajmniej te w obniżonej cenie ;p Odpowiedz Link
tititu Re: zaraz zwariuję 17.07.07, 00:36 Ale za to jakie fajne są! Jakbym szyła to już bym stosik materiałów na chusty miała.:( Odpowiedz Link
lola_22 Re: zaraz zwariuję 16.07.07, 22:28 ja tez bym zaczela od wyboru koloru/deseniu - ktory cie najbardziej kreci i ktory najlepiej pasuje do tego co masz w szafie (no chyba ze chusta na byc pretekstem do wymiany garderoby ;-) a tak na marginesie - ehhh jaki to mily problem kupowac pierwsza chuste ... potem to sie dopiero czlowiek musi nagimastykowac, zeby uzasadnic kolejny zakup ;-D Odpowiedz Link
la_stokrotqa Re: zaraz zwariuję 16.07.07, 22:34 a tam pierwszą, lulu sprzedaję właśnie, więc w sumie to drugą, chociaż na serio pierwszą, że tak sobie się zakałapućkam :D hopp ma boskie wzorki, byłyby urozmaiceniem moich burych łachów. ale z kolei taka bura savanna do nich pasuje. grrrrrrrrrr. a może ktoś chce zrobić mojej córce prezent na roczek??? ;p Odpowiedz Link
solidna Stokrotko, 17.07.07, 09:50 tu masz watek o samorobkach forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44603&w=64564478&a=64564478 jesli chodzi natomiast o materialy z ikei, to owszem sa super, bo maja fajne wzory i sa tanie po przecenie. Ale moim zdaniem na wiazanki nie nadaja sie te sliskie materialy. Ja mam wiazanke z takiego sliskiego zielonego i szczerze mowiac sprawdza mi sie nie najlepiej. Chyba lepszy bylyby ten grubszy material, z ktorego Dioneja ma podega (taki w ptaszki- listki) lub zwyczajna flanela. A juz najlepszym rozwiazaniem jest spotkanie sie "na zywca", bo mozna sie mile xzaskoczyc patrzac na kolory chust. Odpowiedz Link
anhes Re: Stokrotko, 17.07.07, 10:23 IKEA ma teraz taki materiał w beżach i w brązach w drobne kwiatuszki - ja zrobiłam z niego samoróbkę i jest ok. Odpowiedz Link