rennya 28.07.07, 17:15 nie chciało mi się plątać krzyżaka - to wydumałam cóś takiego:) fotka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysia125 Re: wiązana a prawie jak kółkowa:) 28.07.07, 17:38 No i wyglada prawie jak selendang ;) -- Kasia & Felix & Chustomania www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
ithilhin Re: sele-co??? 28.07.07, 20:34 selendang to sarong do noszenia dzieci - bardzo upraszczajac. nasza kolezanka byla na Bali i sie naumiala egzotycznych roznych rzeczy fajnych :-) Odpowiedz Link
mysia125 Re: sele-co??? 28.07.07, 21:09 ;) Mam filmik, jak tubylka mnie instruuje, jak sie toto mota ;) A ja w rewanzu pokazalam jej wiazanie wiazanki. Tez byla ukontentowana ;) Pani z selandangiem jest tu: www.kasiamarcin.com/online/zblog.nsf/pictures/MZAI-725FXP a tu jest porownanie obu ;) Felix byl tak zaciekawiony, ze az kopytkami przebieral, zeby wyjsc z chusty i pobuszowac wsrod roznosci. www.kasiamarcin.com/online/zblog.nsf/pictures/MZAI-725FXM -- Kasia & Felix & Chustomania www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
monjan BTW, Kasia 29.07.07, 13:14 świetnie piszesz!!!uwielbiam czytać Tobie i Felixie!!masz dobrą rękę dziewczyno, a może raczej lekkie pióro?? pozdrawiam Odpowiedz Link
estyka Re: wiązana a prawie jak kółkowa:) 28.07.07, 21:22 super :))))))))))) Ty wiesz że podoba mi sie ten materiał :)))))) Odpowiedz Link