nekokoneko 03.08.07, 10:36 znowu spróbuje się spotkać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magme Re: a może łódź 03.08.07, 17:27 A kiedy chcecie? bo ja jeszcze ten następny tydzień jestem - przerwa w wakacjach - a potem znowu ruszamy w trasę, gdyby miało się cos wykluć na przyszły tydzień to chętnie , potem żałuję ale nie ma nas.. Odpowiedz Link
anhes Re: a może łódź 03.08.07, 21:43 ja będę do środy chyba, więc mnie by wtorek pasił... i najlepiej trochę póżniej niż 10 :-) ale jak nie może być inaczej to może być też 10 Odpowiedz Link
andziulindzia Re: a może łódź 03.08.07, 21:51 To ja też chętnie :) Na wakacje wyjeżdżamy 15 sierpnia i dopiero we wrześniu znajdę czas na spotkania. Jak dla mnie może być 10 godzina albo i 11, bo moje starsze dziecko przestało sypiać w dzień. Odpowiedz Link
anhes Re: a może łódź 04.08.07, 00:01 chociaż nie, nie jest mi wsio rawno :-) najlepsze byłoby takie miejsce w którym będzie łatwo zaparkować i do którego nie będę musiała przebijać się przez całą Łódź może być manufaktura ewentualnie palmiarnia Odpowiedz Link
frytaef Re: a może łódź 05.08.07, 22:52 Chętnie dołączę ale zostałam pozbawiona samochodu na czas najbliższy, a że z tramwajowymi objazdami można teraz zwariować to szczytem moich możliwości jest palmiarnia.Do manufaktury się nie odważę... Odpowiedz Link
andziulindzia Re: a może łódź 06.08.07, 13:54 No proszę, a ja właśnie chciałam napisać, że ze względu na stopień rozkopania miasta i skomplikowany dojazd zetkami wolałabym manufakturę. A może po środku gdzieś? Np w ogródku przed Dino na Piotrkowskiej? Odpowiedz Link
magme Re: a może łódź 06.08.07, 16:21 Bu, niestety godz,11 ostatnio jest dla nas początkiem 3 godz drzemki, i mlody jest bardzo nie bardzo wiec nas chyba nie bedzie... poza tym o 12tej mam pana hydraulika do pralki, więc sorry dziewczyny.. coś nam te spotkania nie bardzo ostatnio.. Odpowiedz Link
nekokoneko Re: a może łódź 06.08.07, 17:30 kurcze...no ja na 11 chetnie, ale szkoda zeby magme nie bylo... a po poludniu? moze po południu by nam wszystkim sie udalo? Odpowiedz Link
magme Re: a może łódź 06.08.07, 18:21 Mną się nie przejmujcie bo ja chyba jutro w ogóle widzę odpadam, mam urodziny małego w sobote i zjeżdżają do nas goście i jutro po południu muszę zrobic zakupy, potem jeszcze sprzątanie i tort więc ja jednak odpadam w ogóle , przykro mi bardzo ale jest jak jest, poczytam potem jak było.. pozdrawiam i bawcie się dobrze, całusy.. magda Odpowiedz Link
anhes Re: a może łódź 06.08.07, 20:24 jakieś podsumowanie? chciałabym żeby dziś się coś wyklarowało dzisiaj, bo żeby być na 11 muszę wyjechać o 9.30... Odpowiedz Link
andziulindzia Re: a może łódź 06.08.07, 21:54 Dobrze! A zarezerwujmy sobie pierwszy termin września co? Właśnie zabrałam się do rozgryzania maszyny do szycia. Mam już zrobiony wykrój MT to się po wakacjach będę miała czym pochwalić ;) Odpowiedz Link
nekokoneko Re: a może łódź 07.08.07, 08:56 mi chyba obojetny jest termin chyba ze akurat wypadna nam chrzciuny Odpowiedz Link