mariken 28.08.07, 16:05 wysłałam w czwartek, powinien już u ciebie chyba być? joaska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kachna2001 Re: *** agawikk - MT dotarł?? 29.08.07, 11:55 podciagam watek, bo jam nastepna w kolejce i zainteresowana jestem :))) Odpowiedz Link
agawikk Re: *** agawikk - MT dotarł?? 30.08.07, 22:22 Dzisiaj w skrzynce zostało awizo, pewnie to MT, jutro sprawdzę. Odpowiedz Link
agawikk Re: *** agawikk - MT dotarł?? 31.08.07, 10:35 Doszedł!!! Byłam rano na poczcie i odebrałam MT. Jeszcze nie zdażyłam go przymierzyć bo mała śpi ale wygląda super. Myślę, że bardzo się nam spodoba. Moja mała jeszcze sama nie siada więc dużo w nim nie pochodzimy, tak więc przymierzę kilka razy i wysyłam dalej. Odpowiedz Link
kachna2001 Re: *** agawikk - MT dotarł?? 31.08.07, 11:01 agawikk, wysylam ci na gazetowego swoj adres, jak juz wystarczy ci testowania (a podejrzewam, ze nie bedzie latwo hihihih) to poprosimy z haneczka :)) Odpowiedz Link
kachna2001 Re: *** agawikk - MT dotarł?? 10.09.07, 09:00 halo halo, czy MT jest nadal testowany??? :))) Odpowiedz Link
agawikk Re: *** agawikk - MT dotarł?? 10.09.07, 10:46 MT jest świetny, wygodny etc i mojej małej jest w nim wygodnie. Niestety w zeszłym tygodniu byłam przeziębione i nie mogłam nosić żeby nie zarazić a dzisiaj rozchorowała się moja córeczka więc też nie ponosimy. Pomimo to jutro a najpuźniej w środę odsyłam MT. Chcę jeszcze zeby zobaczyła go teściowa. Dzisiaj maż pojechał służbowo do Świnoujścia, a ponieważ tam mieszkaja teściowie wziął MT żeby pokazać. Dzisiaj wieczorem wraca. Jeśli mieszkasz gdzieś na trasie moze dziś wieczorem podrzucić do domu. Odpowiedz Link
kachna2001 Re: *** agawikk - MT dotarł?? 10.09.07, 14:26 mieszkam koszalinie, wiec nie wiem czy to bedzie po drodze? jesli tak, to daj znac to podam adres:) Odpowiedz Link
agawikk Re: *** agawikk - MT dotarł?? 10.09.07, 16:30 Adres mam, czy ulica na której mieszkasz znajduje się gdzieś w blisko głównej drogi przelotowej na trasie Gdańsk- świnoujście? Odpowiedz Link
kachna2001 Re: *** agawikk - MT dotarł?? 10.09.07, 17:46 mieszkam dokladnie przy tej przelotowce:) Odpowiedz Link