kiwi_77 05.10.07, 21:00 tak sobie sonduję bo na nią czekam i zastanawiam się kiedy do mnie dotrze :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamuk1 Re: gdzie jest Malwina ? 05.10.07, 22:13 W poniedziałek przekazałam ją Anntence. Pozdrawiam Asia. Odpowiedz Link
anntenka i dalej jest u mnie 05.10.07, 22:49 a potem idzie do olusi_a my_chy1 (albo odwrotnie, się dogadamy) a potem kolejka dalej nie wiem gdzie Odpowiedz Link
mal_art pytanie od zielonej 07.10.07, 09:15 Dlaczego nazwałyście tę chustę Malwina? I czy była już w okolicach Warszawy, bo chętnie bym z nią zawarła znajomość... Jeśli dopiero będzie, to ustawiam się w kolejce! Pozdrawiam Malwina (Naprawdę mam tak na imię! Ania z Małego Podróżnika może potwierdzić!) Odpowiedz Link
kiwi_77 Re: gdzie jest Malwina ? 07.10.07, 10:41 acha z tego co teraz zerknęłam kolejka kiedyś była taka mamuk i emarx - bytom lola_22 bytom-miechowice olusia_a - bytom anntenka - bytom my-cha - bytom kiwi_77- katowice aj_a - katowice primamama- ? scharon- zory czyli po my-cha jestem ja :D o ile nic się nie zmieniło... ...zmieniło się coś ? Odpowiedz Link