kamiko5 11.10.07, 10:00 bo nie wiem czy go zabierać, czy nie, a chętny jest nawet, o dziwo... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abepe Re: Czy na warsztaty idziecie / poszłyście z męża 11.10.07, 10:06 Ojej, jak chętny to go bierz. Ja byłam bez męża. Przywiózł mnie i poszedł ze starszym synem na długi spacer i jeszcze zaliczyli wystawę w galerii:)) Odpowiedz Link
joa8 Re: Czy na warsztaty idziecie / poszłyście z męża 11.10.07, 10:18 męża trzeba zgłosić :-) sale mają ograniczoną pojemność i jak każda z Was przyjdzie z niezapowiedzianym mężem, to nie będzie, gdzie stać. Poza tym, zeby warsztat miał sens i każdy z niego skorzystał, grupa nie może liczyć więcej niż 10-12 osób dorosłych. to tak gwoli informacji technicznej :-) Odpowiedz Link
petisu Re: Czy na warsztaty idziecie / poszłyście z męża 11.10.07, 10:41 Ja swojego zabieram. :) Odpowiedz Link
primamama Re: Czy na warsztaty idziecie / poszłyście z męża 11.10.07, 11:28 no jasne, że idziemy z mężem. Ja kontaktowałam się z chustomanią, bo nie wiedziałam czy za niego muszę dopłacić :)). Marcin odpisał mi, że "własny mąż gratis". Nie wspominał o problemach "lokalowych", ale może faktycznie lepiej wyślij wcześniej do nich wiadomość. Odpowiedz Link
monjan Re: Czy na warsztaty idziecie / poszłyście z męża 11.10.07, 11:39 no wlasnie, liczy sie ilosc sztuk dorosłych czy dzieci do chustowania???bo jak przyjdzie mama z dzieckiem i mezem to placic za 1 osobe czy dwie??bo jak dwoej rodzicow z dwojka dzieci chustowych to wiadomo, ze dwie... Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Czy na warsztaty idziecie / poszłyście z męża 11.10.07, 15:23 ja idę z mężem - i nawet za niego zapłaciłam, żeby nie miał argumentu, że jest nieoficjalnie;))). Odpowiedz Link
milosznik Re: Czy na warsztaty idziecie / poszłyście z męża 11.10.07, 15:06 Na warsztatach u Ekomamy zabralam osobistego chlopine :) jak chetny to bierzcie, fajna zabawa.... Odpowiedz Link
chustomania_marcin Re: Czy na warsztaty idziecie / poszłyście z męża 11.10.07, 15:30 Moooomencik!!!!! ;)))) Jak juz joa8 pisala "sale mają ograniczoną pojemność i jak każda z Was przyjdzie z niezapowiedzianym mężem, to nie będzie, gdzie stać." Primamama napisala i prosila o obecnosc meza. To byla jedna jedyna osoba! Jezeli pojda same "trojki" bedzie naprawde ciasno. ;)))) Marcin Odpowiedz Link
primamama Re: Czy na warsztaty idziecie / poszłyście z męża 11.10.07, 19:16 NO to Marcin rozjaśnił sytuację :)) aż mi głupio, że nie wpadłam na to, że to może być kłopot. Tymbardziej dżwięczna jestem ;)). Ja to dwie lewe ręce do małego mam :((- mało manualna to maaało powiedziane. Tymczasem mężuś to taki mój prywatny trener :)) nieraz pewnie bym małemu coś wywichnęła gdyby mi nie zwrócił uwagi. Sumasumarum bez niego się nie ruszam- na warsztatach będzie Kasia, a w domu kto mnie będzie pilnować? ;)) Odpowiedz Link
padthai Re: Czy na warsztaty idziecie / poszłyście z męża 11.10.07, 15:49 ja to bym chciala zmoim menem pojsc tylko najpierw musialbym zastrzelic jego szefa, bo inaczej z roboty nie wyjdzie hehehe Odpowiedz Link
kamiko5 Re: Czy na warsztaty idziecie / poszłyście z męża 11.10.07, 16:29 uuuups, my tu sobie niby za plecami Chustomanii debatujemy czy idziemy z chłopami czy nie, a tu sam Marcin na nas patrzy;))))) No dobra, zgadzam się z jego opinią i idę bez...:) Odpowiedz Link
lola_22 u ekomamy 11.10.07, 16:37 cena dot. jednej osoby dorosle z dzieckiem - nie wiem na jakich zasadach ale oprocz naszej kobiecej 10 bylo jeszcze dwoch panow mezow i mozna bylo zaobserwowac ciekawe zjawisko: panowie siedzieli cihutko w kacikach, obserwowali, robili zdjecia pomagali przy przewijaniu chustownika ale wszystko niejako w tle podczas gdy mamy uczyly sie wiazan przednich. Natomiast gdy doszlo do plecaczkow panowie przeszli metamorfoze i ochoczo ładowali sobie dzieciaki na plecy proszac o pomoc połowice. Idealny podzial ról ? Odpowiedz Link
bordzio72 Re: u ekomamy 12.10.07, 13:32 No cóż, dla nas oczywiste było że na warsztaty chcemy iść oboje. I tak własnie zgłaszaliśmy sie na poznańskie warszaty Chustomanii. Ale co fajniejsze, w miedzyczasie okazało się że Ekomama może przyjechać do Zielonej Góry. I wiecie co? Wiekszość zgłoszeń (o ile wiem do momentu kiedy dyskutowaliśmy o tym na forum) to były właśnie zgłoszenia par :))) W końcu czemu my, faceci, nie możemy pogadać o chustach albo nauczyć sie jak plątać plecaczek? Przecież noszenie dziecia w chuście to taka sama frajda dla mamy i dla taty. No a że mamy czesto mają wiecej czasu dla domu/dzieci (lub też mogą/muszą wiecej czasu z dziećmi spędzac) to już inna sprawa. Sam właśnie zarażam kolegę który ma maluszka, mam nadzieję że skutecznie :) Tak więc do zobaczenia w Zielonej (20.10) i Poznaniu (23.10) :D Odpowiedz Link
kiwi_77 Re: Czy na warsztaty idziecie / poszłyście z męża 12.10.07, 21:34 to mi teraz bardzo przykro bo ja też pytałam się mailowo czy mogę przyjść z mężem a nie dostałam żadnej odpowiedzi :( i teraz czytam, że tylko jedna osoba pytała... to gdzie przepadł mój mail ? :( chcę przyjść z mężem, chustomania nie odpowiada, to co mam zrobić ? więc może po prostu tu go zapowiem, że go biorę potrzebny mi stojak na dziecko - bo moje dziecko jest bardzo nerwowe i jakbym przyszła sama to nie ma szans - nie zamotam się bo będę musiała zająć się uspokajaniem małej a nie motaniem ;) stojak chyba można wziąć ze sobą, co ? ;) Odpowiedz Link