beannshi 15.10.07, 15:05 Dziewczyny!! Idziemy do kina? Sroda 12:00 Pasaz Grunwaldzki. W tym tygodniu "Wszystko bedzie dobrze" Kto chetny?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
padthai Re: Wrocław - kino?? 15.10.07, 18:29 no jak to kto jeszcze??? no my, bosmy juz zdrowi :DDDDDD i ten tytul - brzmi otymistycznie zawlec do kina pieluchy i chuste czy we wtorek podrzucic??? Odpowiedz Link
padthai Re: Wrocław - kino?? 15.10.07, 18:40 sorki to bylo do Gosi :))) takie tam zaleglosci hehehe Odpowiedz Link
run_away83 Re: Wrocław - kino?? 15.10.07, 20:39 jak Ci bardziej pasuje :) możemy się spotkać jutro jak masz czas :) Odpowiedz Link
elafela Re: Wrocław - kino?? 16.10.07, 10:02 Jutro mam być 20 stopni, u nas raczej piaskownica, bo dziecię me czuje niedosyt kontaktu z innymi dziećmi ::)) Odpowiedz Link
guinda Re: Wrocław - kino?? 16.10.07, 13:46 Ja nie moge, ale chetnie wybiore sie jak uszyje sobie wlasnego MT (jak mi sie uda!). pozdrawiam Odpowiedz Link
padthai Re: Wrocław - kino?? 16.10.07, 13:50 20 stopni!!!! dziewczyny moze jednak jakis spacer ??? Odpowiedz Link
run_away83 Re: Wrocław - kino?? 16.10.07, 15:03 ja dziś w południe byłam na cmentarzu robić porządki (młody z wózka się przyglądał, co mu sie średnio podobało) i teraz chyba sie na jakiś spacer z prawdziwego zdarzenia (tzn. w chuście :D) wybiorę... zwłaszcza ze do 20 jesteśmy dziś sami i jak trochę nie odpocznę od biegania za ta małpką to zwariuję chyba ;) a jutro tez tak ładnie ma być? to faktycznie szkoda sie kisić w tym kinie... ale z drugiej strony - może i kino i spacer sie uda? Odpowiedz Link
beannshi Re: Wrocław - kino?? 16.10.07, 20:19 Film trwa jakies 1,5h, z reklamami pewnie ze 2 h. Nie wiem jak duzo macie czasu jutro. Ja od rana do jakiejs 17 i tak nie mam co robic a pogoda ma byc ladna. Wiec moze najpierw kino a pozniej kawa na pergili. Bo ja padthai wisze kawe ;) Padthai, na priva wysylam ci moj numer. Pusc jakiegos smsa ze ty to ty, tak latwiej bedzie nam sie kontaktowac. To jak robimy? Odpowiedz Link
run_away83 Re: Wrocław - kino?? 16.10.07, 21:37 no ja też od rana do jakiejś 17 jestem wolna :) ale jeszcze chciałabym zdążyć gdzieś obiad zjeść, bo na 18 mam umówionego fryzjera :D a może przed kinem ten spacer? może na ostrów tumski? która ma jakiś pomysł - wpisywać się! Odpowiedz Link
beannshi Re: Wrocław - kino?? 16.10.07, 22:36 Ja przed kinem nie dam rady bo ide z Hanka na kontrole do lekarza. Wyglada na to ze impreza i tak jest poki co 3 osobowa wiec zdecydujcie wy, ja sie dostosuje. Tylko jakby co dajcie znac, na forum zajrze po raz ostatni jutro kolo 10. Pozniej to juz sms albo telefonicznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
padthai Re: Wrocław - kino?? 17.10.07, 09:19 nie dam rady przed, wiec Run zostalas przeglosowana do zobaczenia w kinie :)))) Odpowiedz Link
run_away83 Re: Wrocław - kino?? 17.10.07, 09:55 dobra :) to nawet lepiej bo zaspałam ;) spędziłam wczoraj upojny wieczór sam na sam z baraszkującym dzieckiem i zalaną łazienką... gdyby nie udało mi się zawiązać plecaczka, to chyba w łeb bym sobie strzeliła... na szczęście wyszło :D ale spać poszłam o 23.30, jak skończyłam sprzątać po potopie... Odpowiedz Link