monjan 17.10.07, 11:53 widziałyście??rusza sklep niedługo:) a ja czekam na kolejny konkurs!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: Nowy wygląd strony chustomanii 17.10.07, 12:04 wiele rzeczy jeszcze na niedokończone wygląda -u mnie nie widać wszystkich wzorów didków, górny pasek menu jest po angielsku (chyba, ze tak miało być) ale wygląd ma .. jesienny :D Odpowiedz Link
antusiowa_mama Re: Nowy wygląd strony chustomanii 17.10.07, 15:54 hmmm jakoś tamta wersja chyba bardziej mi odpowiadała Odpowiedz Link
hodos Re: Nowy wygląd strony chustomanii 17.10.07, 16:15 mi tam się podoba, wygląda na dużo bardziej uporządkowaną:) Odpowiedz Link
althea35 A ja czekam 17.10.07, 19:30 az mi ktos z chustomanii wreszcie odpowie na maile i wysle plecak albo zwroci kase. Odpowiedz Link
mary-anne Re: Nowy wygląd strony chustomanii 17.10.07, 21:46 Hmmm, a ja widzę wszystko po staremu??? Naprawdę coś się pozmieniało? Odpowiedz Link
aaapsik2 Re: Nowy wygląd strony chustomanii 17.10.07, 22:02 ja widzę po nowemu i podoba mi się :) Odpowiedz Link
kahaja Re: Nowy wygląd strony chustomanii 17.10.07, 23:11 a mi sie bardziej tamta podobala, z zamotana Kasia, i chmurkami, byla taka pogodna i cieplutka jak chusty..... a ta smutna jakas jest.......... Odpowiedz Link
padthai Re: Nowy wygląd strony chustomanii 18.10.07, 09:49 gdzie jest nowa??? moze pod nowym adresem? ja widze stara przeciez to niemozliwe, zeby pod tym samym adresem widzec rozne strony Odpowiedz Link
padthai Re: Nowy wygląd strony chustomanii 18.10.07, 09:55 o przepraszam, a jednak widze nowa wchodzac ze starego linka widac stara, po odnowieniu jest nowa nooo gdzies uleciala optymistyczna aura (do poprawienia;)))) i nie wszystko chodzi (do dopracowania:)))) trzymam kciuki Odpowiedz Link