Dodaj do ulubionych

plecaczek i biust ....

17.11.07, 09:59
dziewczyny z wiekszum biustem jak sobie radzicie przy wiazaniu plecaczka, bo mnie trafia jak po zawiazaniu pleczaczka, moje piersi dziwnie wygladaja, podejrzewam ze te z was które maja wieksze piersi tez to zauwazyły:( denerwuje mnie to , bo nie wyglada to ładnie.
Chyba ze cos źle wiąże , ale przechodzace na piersiach pasy chusty deformuja biust...
Obserwuj wątek
    • rosal Re: plecaczek i biust .... 17.11.07, 10:22
      nie krzyżuję pasów z przodu, tylko od razu prowadzę w dół, jak widac na tej fotce:
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c2a56a3292747d1c.html
      (na warsztatach Ekomamy :-))
    • kakot Re: plecaczek i biust .... 17.11.07, 10:23
      to może zawiąż prosty plecak, bez pasów skrzyżowanych z przodu? też jest bardzo wygodny
      • anggie2 Re: plecaczek i biust .... 17.11.07, 11:20
        no patrzcie nie wpadłam na to:))

a nie zsuwaja sie te pasy na ramionach ???
        • kakot Re: plecaczek i biust .... 17.11.07, 12:49
          zsuwaja sie... jesli zawiazesz na cos, co ma sliska podszewke :) Razem z tym czyms, rzecz jasna :)
    • agamamaani Re: plecaczek i biust .... 17.11.07, 14:46
      rozwiązaniem na spadające pasy z np. kurtki jest tybetańskie wykończenie :)
      • kakot Re: plecaczek i biust .... 17.11.07, 14:50
        ale to przywraca początkowy problem: pasy przechodzą przez biust... :)
        • anggie2 Re: plecaczek i biust .... 17.11.07, 16:12
          otóz to:)
          • agamamaani Re: plecaczek i biust .... 17.11.07, 16:37
            no ale mówimy o noszeniu na śliskim - czyli np na kurtce :) pozatym tybetańczyka
            można baaardzo ładnie na biuście rozłożyć :) gdzieś w galerii sa zdjęcia
            mamaliny :)
            • primamama Re: plecaczek i biust .... 17.11.07, 23:16
              a ja mam pytanko o tybetańczyka. Mam nadzieję, że nie wyśmiejecie ;):
              Karmiące też mogą? Bo to wtedy chyba mocno uciska biust? Może dużego nie mam, ale też myślałam żeby jakoś ładniej plecaczek z krzyżem wykończyć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka