ithilhin 21.11.07, 07:57 i mam nadzieje niedlugo odbedzie sie pierwsze spotkanie www.klubkangura.plock.prv.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: Klub Kangura Płock - strona 21.11.07, 09:59 strona fajna.. ja tak nie umiem :( techniczna uwaga - link do spółdzielni mieszkaniowej nie działa ( powtórzone jest Odpowiedz Link
ithilhin Re: Klub Kangura Płock - strona 21.11.07, 10:09 wiem, w domu poprawie :-) dzieki. ja robilam w programie, wiec mozna powiedziec, ze ja tez nie umiem :-) Odpowiedz Link
mo1717 Re: Klub Kangura Płock - strona 21.11.07, 10:35 stronka fajna :) PS.a propo zdjęć...wrzucamy je w końcu na jakiś serwer??? mam trochę waszych, i widze ze wy nasze też więc można byłoby sie wymienić w końcu fotami z warsztatów... Odpowiedz Link
ithilhin Re: Klub Kangura Płock - strona 21.11.07, 10:40 a masz jakis serwer? to Ci wrzuce :-) tylko na priva moze, bo zaraz moderacja nas i tak skasuje :-) kilka twoich juz zamiescilam jak widzisz. Odpowiedz Link
magme Re: Klub Kangura Płock - strona 21.11.07, 11:16 gratulacje :))) nastepni w sieci :) Odpowiedz Link