tyrka79 16.12.07, 22:03 Zobaczcie co znalazłam: martapotoczek.blogspot.com/ Piękny dzidziuś, piękna mama, piękna chusta... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anntenka a to chyba vega jest na fotach nie?? 16.12.07, 22:10 poprawcie mnie jeśli się mylę Odpowiedz Link
lizzy9 Re: a to chyba vega jest na fotach nie?? 16.12.07, 23:12 Tak, to Vega w nowej fryzurce, super zdjecia! Odpowiedz Link
primamama Re: a to chyba vega jest na fotach nie?? 16.12.07, 23:19 nieee no wykończycie mnie z tymi sesjami:(((. Marzy mi się coś takiego... buuuu czemu ta Warszawa tak daleko :( Vega- cudo, cudo, cudo, nic dodać bo słów brak :))) Odpowiedz Link
gingers73 Re: a to chyba vega jest na fotach nie?? 17.12.07, 09:19 ALEŻ PIĘKNE ZDJĘCIA !!! WOW !!! Czy ktoś mnie uświadomi jaki jest koszt takiej sesji ??? Odpowiedz Link
wiewioreczkamala Re: a to chyba vega jest na fotach nie?? 17.12.07, 10:22 Ja niedawno pytałam o cenę sesji niemowlęcia i niestety nie stać mnie na taki wydatek.A kobieta robi piękne zdjęcia.Cena już troszkę mniej piękna ;) Taką dostałam odpowiedź: Cena sesji to 300 zł. Co zawiera cena: -sesja, -ewentualny dojazd na plener do 40km, -slideshow online z małymi wersjami zdjęć do wyboru. Odbitki płatne osobno- w ich koszt wchodzi obróbka zdjęć, wywołanie i dostarczenie. Wymiary : 15x21cm- 15 zł/szt 20x30cm- 25 zł szt 40x60cm-100 zł/szt Być może coś się zmieniło- najlepiej napisz i spytaj :) Odpowiedz Link
antusiowa_mama Re: Piękne zdjęcia 17.12.07, 16:08 piękne to mało powiedziane, Vega - błyszczysz! :) Achhh czemu to tak daleko.... Odpowiedz Link
vega_k_w Re: Piękne zdjęcia 19.12.07, 16:38 Jestem w szoku dziewczyny :) że mnie wyśledziłyście ;) hi hi - nie zdążyłam się nawet pochwalić sesją... a dzisiaj właśnie odbierałam odbitki i Marta (ta fotografka) mi powiedziała, że coś jest na "kawałku szmaty..." hi hi - dziękuję za komplementy :)))))))) To pochwalę się całą sesją :) martapotoczek.com/slideshows/tymek/ Fryzura nowa :) a chusta to Bebina ze znakami zodiaku :) Odpowiedz Link
antusiowa_mama zjawiskowi jesteście :) 19.12.07, 21:35 jak oglądam to się rozpływam... Odpowiedz Link
aniuki ŁAŁ - no fantastyczne!!!!! 20.12.07, 23:34 fantastyczne po prostu trzeba miec reke i oko i talent i sprzet do takich zdjec bardzo zdolna dziewczyna :) bardzo fotogeniczni modele :) Odpowiedz Link
annq27 Re: Piękne zdjęcia 19.12.07, 23:23 WOW!!!! ale Piekne i zdjecia i Model i Modelka :) Odpowiedz Link
roneczka Bomba Vega 21.12.07, 00:06 Normalnie nie poznałam... Co prawda znam cie tylko ze zdjęć, ale... zupełnie inna dziewczyna:- ))) Fryzura, kolor włosów, makijaż... tak trzymaj!!! Pokaż pełen profesjonalizm w Twoim biznesie:-))) Patrząc na takie fotki aż marzy sie, by zachustować swoje dziecko no i nie wyglądasz jak nędzarka:-)))Hihihi.... Ach... słów brak Ja od dłuższego czasu nie chodzę do fryzjera (chyba że już naprawdę muszę). Boję sie fryzjerów wszelkiej maści: chudych, grubych, łysych rudych, niskich, kobiet, mżeczyzn itd. Oni poprostu robią mi krzywdę wizualną ;-((((( Patrząc na takie metaformozy postanawiam, że też zmienię coś w swoim wyglądzie, może po Nowym Roku jak włosy odrosną po ostatnim nieudanym pobycie u fryzjera? Powodzenia! Odpowiedz Link
vega_k_w Re: Bomba Vega 21.12.07, 07:27 Roneczka, ja też byłam spanikowana przed fryzjerem, bo też dotąd co się pokusiłam o wizytę, to potem przez sobie obiecywałam "nigdy więcej tego strasznego błędu". Teraz niby się udało... przynajmniej nie wyglądam już jak topielica :) chociaż przyznam Ci, że jeszcze się w lustrze nie poznaję... ;) dziwaczne uczucie. I dziękuję za miłe słowa i życzenia :)))) przydadzą się bardzo :)))) Odpowiedz Link