nika0507 25.12.07, 19:02 Zobaczcie co przyniósł dla mnie Mikołaj fotoforum.gazeta.pl/3,0,1004525,2,1.html To była prawdziwa niespodzianka :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetta1980 Re: co było pod choinką ? 25.12.07, 19:58 Super fotka i kolor Hoppa. A ja dostałam Nati Lagunę. Zdjęcia narazie brak, ale jeszcze napewno będzie. Odpowiedz Link
kobraluca Re: co było pod choinką ? 25.12.07, 21:28 A u mnie pod choinka lezala kolkowa zolowear solstice. Jeszcze nie nosilam, suszy sie, jutro bedzie proba generalna Odpowiedz Link
milorzab Re: co było pod choinką ? 25.12.07, 21:31 U mnie nie było didymosa brązowych fal, idzie ;) Odpowiedz Link
zulam3 Re: co było pod choinką ? 26.12.07, 11:43 U mnie NIE było MT, spędził Święta gdzieś w pocztowej sortowni :/ Odpowiedz Link
agunek1 Re: co było pod choinką ? 26.12.07, 16:16 To chyba przychodzi do nas ten sam Mikołaj, bo ja też dostałam chustę - Nati. Na próby jeszcze za wcześnie bo Fil ma dopiero tydzień i jest malusieńki. Odpowiedz Link
mysia125 agunek1 26.12.07, 18:29 Gratulacje :) i nie boj sie, nawet malusienki Fil jest w sam raz do chusty - wystarczy tylko dobrze zawiazac. Fil bedzie spokojny,a Agunek bedzie miec wolne rece. Im szybciej zaczniesz noszenie, tym lagodniej przejdziecie okres adaptacji. I Twoje plecy podziekuja Ci za stopniowanie obciazenia. -- Kasia z Chustomanii Odpowiedz Link
anetta1980 Re: co było pod choinką ? 26.12.07, 19:01 Mysia ma rację, zacznij juz teraz nosić. Ja zaczęłam jak mała miała dwa tygodnie - na samoróbce, teraz moja Zuza ma 7 tyg. i łatwiej ją nosić. Ja nie czuję, że staje się cięższa, a ona już się przyzwyczaiła do noszenia. Szybko zaraziłam się chustomanią i zażyczyłam pod choinkę oryginalną chustę - Nati. Jak tak dalej pójdzie, to ciekawe ile jeszcze tych chust kupię... Odpowiedz Link
antusiowa_mama Re: co było pod choinką ? 27.12.07, 16:54 a ja miałam kółkową oppamamy :) pięęęękna :) dziś się wprała, pewnie jutro zrobię foty. No i idzie do mnie jeszcze DElhi konkursowa :) Odpowiedz Link
andziulindzia Re: co było pod choinką ? 27.12.07, 17:05 U mnie znalazła sie cudna Nati Toskania. Juz była wyprana, wyprasowana, noszona i teraz jest zasupłana w warkocz. Muszę uważnie poczytać blog Donkaczki, co jeszcze trzeba robić z chustą, żeby zyskiwała na komforcie noszenia :) Odpowiedz Link
zulam3 Re: co było pod choinką ? 27.12.07, 20:54 No i mam, mam mojego Mt, ależ cudny jest!!! Chustowniki juz śpią (pan od paczek wieczorem u nas chadza), więc jutro obfotografuję wszystko. Warto było poczekać :) Odpowiedz Link
rosal Re: co było pod choinką ? 27.12.07, 21:43 A u mnie nie było didymosa. I generalnie nie wiem czy będzie, bo chustomania od 3 tygodni ignoruje moje maile. Troche to przykre, bo strasznie się cieszyłam na piękną chustę na święta którą zamówiłam ponad miesiąc temu. A widzę, że czas na forum Mysia znajduje, a na odpisanie na maila ani ona, ani p. Marcin nie. Odpowiedz Link
mysia125 Re: co było pod choinką ? 27.12.07, 22:10 ale ja NIE WIDZE Twojego maila, moze trafil na blokade u Marcina. Zaraz sprawdze. -- Kasia z Chustomanii Odpowiedz Link
rosal mysiu 28.12.07, 12:42 Wysyłałam i z gazetowego i innego maila zarówno na oba wasze na chustomanii jak i na Twój gazetowy. I to kilkakrotnie. Nie mam też informacji o odrzuceniu przez serwer i o blokadzie. Mogę wysłać raz jeszcze, choć to mało prawdopodobne, że na gazetowym nie masz... Odpowiedz Link
vega_k_w Re: co było pod choinką ? 27.12.07, 22:14 Rosal, a może spróbuj kupić didymosa w sklepie gugu-gaga.pl ? Mają część kolorów dostępnych od ręki. Albo używany z komisu Donkaczki - czasem używane są o wiele fajniejsze niż nówki :) Odpowiedz Link
bea-sjf Re: co było pod choinką ? 29.12.07, 23:13 Dostałam podaegi uszyte przez Nelles , pierwszy raz zobaczyłam po rozpakowaniu prezentu (pokusa pooglądania wcześniej była wielka ,ale walka z pokusami to dla mnie betka ;) ) - rewelacja ! :) Tym samym pożegnaliśmy się z chustami ( tzn długa została pełnoetatowym hamakiem ,krótka -2,7 m , no cóż -szalem może ? ).Nie dość ,że piękna to wygodna i praktyczna (kieszenie ma !) ta moja podaega (to moje podaegi ? )- hmm ,może dam jej jakieś imię ???? Jutro zrobię zdjęcia "pokazowe",bo te ,którymi dysponuję są zbyt pełne emocji ;) Bardzo się cieszę , Aniu :)))) Odpowiedz Link
bea-sjf Re: co było pod choinką ? 30.12.07, 23:39 zdjęcia podaegi: na plecach fotoforum.gazeta.pl/3,0,1010965,2,1.html z przodu (kieszenie się prezentują ;)) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1010966,2,2.html Odpowiedz Link
abepe Re: co było pod choinką ? 30.12.07, 23:56 Hohoho, jakie Mikołaje superanckie:)) Ja powoli zabieram się za urabianie zająca. Na wiosnę, jak mały zacznie chodzić przyda nam się kółkowa:) Bea - naprawdę zupełnie rezygnujesz z wiązanych? Dlaczego???????? Odpowiedz Link
bea-sjf Re: co było pod choinką ? 31.12.07, 13:10 Abepe , mój zachwyt podem jest przeogromny :) ,ciągle mnie czas goni ,a z podem małego wiążę sobie ekspresowo .Marzę wciąż cichutko o storchowej Ince , nie wiem jednak jaką wybrać długość , no i cena : ( .może kiedyś na nią zarobię , na razie chcę jeszcze jednego poda - bardziej kolorowego - dla Dyzia na wycieczki wiosenne :). Krótką chustę chyba sprzedam ,ale jest taka sliczna ,że mi żal . Odpowiedz Link
hanti Re: co było pod choinką ? 31.12.07, 11:36 na mnie czekała babylonia lychee :D cudna chusta img530.imageshack.us/img530/695/bbslenih5.jpg Odpowiedz Link
olusia_a to i ja sie pochwalę moim prezentem 31.12.07, 11:46 mamy pięknego MT - klasyka :))) dziekujemy Cioci za podarunek :* całuski ślemy fotoforum.gazeta.pl/72,2,621,67248668,73832287.html Odpowiedz Link
lola_22 a ja na 100% obstawialam , ze 04.01.08, 22:42 ktoras z was znajdzie pod choinka Ellaroo maija ... ciekawe, ze nikt sie nie przyznaje... Odpowiedz Link