ithilhin 08.02.08, 21:00 www.burkinabymatt.com/index.php?subject=women&photo=biking_and_nursing Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobraluca Re: odpadlam 08.02.08, 21:07 wow, to i ja wskakuje z malym na rower:) Wyobrazacie sobie jakby tak przejechac ulica z cyckiem na wierzchu,ale by byla sensacja:DDD Odpowiedz Link
donkaczka Re: odpadlam 08.02.08, 21:08 uau, wyglada super jakie piekne i kolroowe zdjecia a ja mam wczorajszy wyczyn karmieniowy na koncie karmilam helutke na laweczce przy glownej ulicy niby nic, ale mialam na plecach marianke w mt, kurtke zimowa i bluzke pod szyje, wiec wyluskanie piersi i dostawienie okutanej w kombinezon helutki to byla sztuka i musialam zabawnie wygladac hehe Odpowiedz Link
kobraluca Re: odpadlam 08.02.08, 21:11 gratuluje odwagi, ja bym sie na taki wyczyn nie odwazyla Odpowiedz Link
donkaczka Re: odpadlam 08.02.08, 21:15 taaa jakby Ci sie dziecko rozzalilo ze glodne tez bys sie odwazyla :) Odpowiedz Link
kobraluca Re: odpadlam 09.02.08, 00:38 ja to bym sie chyba w krzakach schowala, bo z tych wstydliwych jestem:) Odpowiedz Link
ithilhin Re: odpadlam 08.02.08, 21:15 niezly wyczyn, Donkaczka! moim zdaniem przebilas te pania - bo oni sie rodza na rowerach a cycki maj i tak prawie na wierzchu :-P ale wrazenie robi, nie? Odpowiedz Link
donkaczka Re: odpadlam 08.02.08, 21:35 robi robi i zdjecie piekne, ja tak bajecznie nie wygladalam na bank Odpowiedz Link
alawuwu Re: odpadlam 08.02.08, 21:17 to się nazywa extream feeding. Nowy sport ekstremalny, tylko dla wprawionych mam, nie dla mięczaków :) Odpowiedz Link
mayetschka Re: odpadlam 08.02.08, 21:49 noo pieeenkne po prostu... Donka to może rower sobie sprawisz? ;) Odpowiedz Link
donkaczka Re: odpadlam 08.02.08, 22:12 o to to jedno na plecach drugie przy piersi, klapeczki na obcasach z pomponikiem i holenderska damka w rozowym kolorze :) to bylby widok :)))) Odpowiedz Link
kobraluca Re: odpadlam 09.02.08, 00:44 :DDDDD tak rzalam,ze wygladalam jakbym plasawice Huntingtona miala:))) Najbardziej to mi sie te klapeczki podobaja, pelna klasa i gracja:))) Odpowiedz Link