prozacandvodka 09.02.08, 23:14 ... i mi napisało tak: Are you an automated spam-bot? If not, please contact the Board Administrator. Buuuu..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 09.02.08, 23:17 tłumaczenie luźne : czy jesteś automatem spamowym? jeżeli nie skontatkuj się z administratorem pewnie z qmaila słałaś?? Odpowiedz Link
prozacandvodka Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 09.02.08, 23:24 agamamaani, na drugie, przy chrzcie mi dali "automat spamowy" :) Odpowiedz Link
agamamaani Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 09.02.08, 23:28 tak właśnie myślałam :) Odpowiedz Link
anulkas80 Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 11.02.08, 14:05 Ostatni problemik jak zmienic hasło! Wybaczcie tepote komputerowa! Odpowiedz Link
donkaczka Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 09.02.08, 23:17 hehe to jestes czy nie jestes? a jaki email podawalas? Odpowiedz Link
donkaczka Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 09.02.08, 23:18 na gmail nie ma blokady, hotmail tez nie Odpowiedz Link
prozacandvodka Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 09.02.08, 23:23 prozacandvodka@gmail.com może ta vodka nie przypasowała :P idę spac... powalczę jutro :) Odpowiedz Link
donkaczka Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 09.02.08, 23:43 mi poszlo na Twoj email :) Odpowiedz Link
alawuwu Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 09.02.08, 23:51 Mi dokładnie to samo wyskoczyło i nie mam pojęcia o co chodzi... się nie znam :(( Odpowiedz Link
donkaczka Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 10.02.08, 00:02 nie mam pojecia poki co, o co chodzi na email prozac mi poszlo, wiec nie z tym byl problem sprobuj jeszcze raz a jak nie pojdzie to meiluj do mnie Odpowiedz Link
bprusek Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 10.02.08, 08:17 próbowałam się dwa razy zarejestrować i nie dostałam zwrotnego maila, podawałam dwa różne adresy, a chciałam zobaczyć nasze zdjęcia ze spotkania w Bytomiu. Śniło mi się że noszę Ole w didymosie indio od mamuk i chciałam mężowi pokazać. Już raz byłam zarejestrowana ale chyba mnie wykasowali bo nic nie pisałam, Odpowiedz Link
joannapt Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 10.02.08, 08:40 ja mam to samo, majl z poczty.fm i gazetowy nie przejdzie :) Odpowiedz Link
donkaczka Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 10.02.08, 10:38 bprusek, aktywowalam Twoje pierwsze konto z panelu, sprobuj sie zalogowac moze maile aktywujace w spamie wam laduja? Odpowiedz Link
wanderluster Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 10.02.08, 09:12 A tak zapytam, bo może wszystkie ewentualności trzeba wykluczyć - może nie wpisałaś (albo wpisałaś z błędem) te numerki i literki, które tam się pokazują i trzeba je "przepisać"? Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 10.02.08, 09:42 no moke konot wygasło i w środę rejestrowałam się raz jeszcze i mi się udało.. mali gazetowy podałam... :-) Odpowiedz Link
donkaczka Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 10.02.08, 10:42 problem jest raczej na poziomie poczty, niz forum, ale ze zwrotnej poczty aktywujacej nie ma, to nie wiem czy byl blad serwera, czy wyladowlo w spamie itp przestawilam aktywacje na admina, wiec juz nie powinno byc problemu z rejestracja zadna z domen popularnych zablokowana nie jest, wiec uwaznie wypelniajcie formularze, powinno dzialac Odpowiedz Link
kobraluca donkaczka 10.02.08, 16:45 ja sie zarejestrowalam niedawno, udalo mi sie bez problemow Czy na chusta.info tez sa fora ukryte czy wszystkie sa dostepne dla zwyklego zjadacza chleba? Odpowiedz Link
jazzoo Re: donkaczka 10.02.08, 19:37 Na forum chusty.info sa fora ukryte na zadanie aktywnych uzytkowniczek. Atmosfera sie robi coraz bardziej rodzinna i dziewczyny chca sie tez wypowiadac na tematy bardziej intymne, i prosily o prywatnosc. Odpowiedz Link
vega_k_w Jazzoo 11.02.08, 10:46 Te fora z ograniczonym dostępem to super pomysł był :) Można trochę intymniej pogadać :) bez obawy, że pół internetu to przeczyta. Dzięki Jazzoo :) Odpowiedz Link
kobraluca Re: Jazzoo 11.02.08, 14:10 a mozna prosic o dostep? Jest jedno forum, do ktorego chcialabym sie przylaczyc, podczytywalam troche i bardzo mi sie podobalo, fajne tematy dziewczyny poruszaly. Ukrylo sie pare dni temu. Odpowiedz Link
anulkas80 Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 10.02.08, 11:56 Niestety mi tez sie nie udalo probowalam 2 razy na dwa adresy. Prosze o pomoc! Odpowiedz Link
donkaczka Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 10.02.08, 21:00 cos robisz chyba zle, nie ma Twojego zgloszenia masz taki blad jak prozac? Odpowiedz Link
anulkas80 Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 11.02.08, 11:06 Mam ten sam komunikat w jezyku ang.Dzis tez probowalam na adres wp i gazetowy.Nic szkoda Odpowiedz Link
donkaczka Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 11.02.08, 11:45 zarejestrowalam Ci konto na gazetowy kurcze, bede dlubac co robicie ze taki komunikat dostajecie.. Odpowiedz Link
anulkas80 Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 11.02.08, 16:57 Wszystko w porzadku zalogowalam sie i mam nowe haslo. Dzieki!!!!! Odpowiedz Link
donkaczka Re: Chciałam się zarejestrowac na chusty.info... 11.02.08, 22:00 oki juz wiem podczas rejestracji nie wprowadzajcie zadnych danych opcjonalnych: miejscowosc, strona www - to mozna potem uzupelnic jest zainstalowany dodatek, ktory w ten sposob chroni przed automatami Odpowiedz Link