szymama 17.02.08, 18:57 wybralam nastepna chuste, tylko mam problem ze wzorem. Tzn wiekszosc mi sie podoba. Moze pomozecie? Ktora Wam sie podoba? www.ellaroo.com/fabrics.html ja sie sklaniam ku kolorowej LaRae, ale nie wiem. nie wiem:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budzik11 Re: ktory wzor??? 17.02.08, 20:51 Po miesiącach noszenia ciemnych odcieni niebieskiego (mam Fale Dunaju Nati) JA wybrałabym właśnie LaRae, za jej cudowną kolorowość. Chociaż Christiane też jest piękna, uwielbiam niebieskości :) Odpowiedz Link
agamamaani Re: ktory wzor??? 17.02.08, 21:05 la rae.. zdecydowanie mój faworyt również :) Odpowiedz Link
adaja1 Re: ktory wzor??? 17.02.08, 21:33 cóż tak subiektywnie, w związku z tym że czasem trochę bardziej na elegancko musze chodzić zamotana to marzy mi się taka jednokolorowa, czarna a może raczej czerwona:) a zdradź jak kupujesz, przez który sklep? Odpowiedz Link
szymama Re: ktory wzor??? 17.02.08, 21:48 z tego sklepu: slingjax.co.uk/catalog.php?category=41 lub tego: www.treehuggermums.co.uk/shop/catalog/Ellaroo-Wrap-Sling-p-87.html la rae jest cudna, chyba ta sobie zamowie. Odpowiedz Link
monika-onuf Re: ktory wzor??? 17.02.08, 23:07 A moim marzeniem jest Yesabel i jeśli będę kupować kolejną chustą to będzie to właśnie ta. Ach ten nałóg. Odpowiedz Link
lola_22 ja tez kocham Ysabel 18.02.08, 00:48 a ona odplaca mi tym samym ;-) wiec niezdecydowanym milosniczkom kolorowych paskow polecem wlaznie wzór ale pamietam jeszcze LaRae , ktora powedrowala ode mnie do jednej z mam ze sląska i gdy patrzylam jak ładnie ukladala sie podczas motania to rozumiem i tę słabość ;-) Odpowiedz Link
wegielek Re: ja tez kocham Ysabel 18.02.08, 09:42 mi ajbardziej odpowaida seattle. moze dlatego, ze bardzo kolorowa chuste juz mam - girasola teczowego, mego ukochanego :) Odpowiedz Link
szymama Re: ktory wzor??? 18.02.08, 11:04 zamowilam La rae, jak przyjdzie dam znac czy piekna :) Odpowiedz Link
mama_frania1 Re: ktory wzor??? 19.02.08, 14:50 daj, daj, bo ja tez choruje na nia i to bedzie chyba moj wybor na lato :) Odpowiedz Link
szymama Re: ktory wzor??? 19.02.08, 17:11 Przyszla!!!!!!!!!!! jest cuuuuudowna!!!!!!!!!!!!!!!! kolory zywe, piekne, nie jest gruba, mysle, ze na lato w sam raz. Nosilysmy sie juz oczywiscie i baaardzo nam lezy. Tylko.....pokolorowala mlodej biale rajtuzki na delikatny roz :) musze ja przeprac, moze wiecej farbowac nie bedzie . Polecam!!!! Odpowiedz Link
lola_22 szymama 19.02.08, 17:38 la rae to najbardziej z kaprysnych chust ellaroo - farbuje bo kolorow tam multum. Ellaroo zaleca (jest w instrukcji)wyplukanie w wodzie z octem , ja zalecam wypranie wyplukanie w wodzie z octem a potem w baaaaardzo zimnej, lodowatej wodzie. Pryz drugim praniu na wszelki wypadek podobnie. Ysabela mi w ogole nie farbowala ale w la rae jest duzo wiecej czerwieni i stad te zawirowania . Odpowiedz Link
szymama Re: szymama 19.02.08, 17:45 no wlasnie wpadalm na to i juz ja zamoczylam w kwasnej wodzie :) nic to, i tak cudna jest. dzieki za rade :) Odpowiedz Link
mama_frania1 Re: ktory wzor??? 19.02.08, 21:26 wez w poniedzialek, coooo.... bo ja bym na zywo chciala zobaczyc.... to jedno z moich marzen chuscianych jest :) Odpowiedz Link